0
NOWNESS

Xoρεύοντας υπνωτισμένοι

"Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον με την ύπνωση είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν ψέματα" λέει ο παριζιάνος ηλεκτροπόπ καλλιτέχνης Yanis περιγράφοντας την μεταφυσική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν ο ίδιος και οι συμμετέχοντες στο βίντεο για το πρώτο του σιγκλάκι Hypnotized. "Δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σου και ήθελα πολύ να έχω αυτή την εμπειρία στη ζωή μου".

 

"Η έμπνευση για το συγκεκριμένο τραγούδι οφείλεται εξ ολοκλήρου στον David Lynch και στη φιλμογραφία του που μου δίνει αυτή την αίσθηση γιατί οι ταινίες του με ταξιδεύουν σαν να είμαι υπνωτισμένος" λέει ο τραγουδιστής.

 

Ο Yanis συνεργάστηκε με τον Julian Hypnotiseur -τον άνθρωπο με το κατάλληλο όνομα- και τον Ludovic Zuili για να βρούνε την ιδανική δεκτική ομάδα ανθρώπων που θα συμμετείχε στο φιλμ. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και η Charlotte Le Bon που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Yves Saint Laurent biopic 2014.


"Είναι μισό όνειρο μισή πραγματικότητα" λέει ο Yanis για την πολύ συχνά παρεξηγημένη μεταφυσική πρακτική. "Δεν υπάρχει μυστήριο ή κάτι μαγικό, έχει απλώς να κάνει με την επαφή που μπορείς να έχεις με κάποιον άλλον και για μένα αυτό έχει τρομακτικό ενδιαφέρον".

©Nowness

Nowness

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ