0
NOWNESS

Το μαξιμαλιστικό διαμέρισμα της Kelis

Υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι που αναγνωρίζονται μόνο με το μικρό τους όνομα- ο Elvis, η Madonna και η Cher- αλλά η τραγουδίστρια του Milkshake, Kelis το διεκδίκησε, με στυλ και αυθάδεια από τότε που εκτοξεύθηκε στη παγκόσμια μουσική σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Γεννήθηκε ως Kelis Rogers στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και κέρδισε τον κόσμο με το πρώτο της άλμπουμ Kaleidoscope, το οποίο περιείχε την μεγάλη της επιτυχία Caught Out με το χαρακτηριστικό ρεφρέν "I hate you so much right now".

Αυτές τις μέρες ωστόσο βρίσκεται στη κουζίνα. Ξεκινώντας το 2006 η Kelis εκπαιδεύτηκε ως σεφ στη σχολή μαγειρικής  Le Cordon Bleu και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της στη μαγειρική με ένα ποπ εστιατόριο στο Λονδίνο, ένα βιβλίο μαγειρικής και πολυάριθμες άλλες γαστρονομικές προσπάθειες που αναμφισβήτητα ενέπνευσαν το πρόσφατο μουσικό άλμπουμ της του 2014, Food.

Στην παραπάνω ταινία η σταρ προσκαλεί την σκηνοθέτη Barbara Anastacio στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στο οποίο κυριαρχούν μία ψυχεδελική ντουλάπα γεμάτη με κοστούμια από το παρελθόν, ένας πολυέλαιος φτιαγμένος από χάλκινα πνευστά και πολλά άλλα δραματικά πλάσματα (και ανέσεις για τα πλάσματα αυτά).

©Nowness

Nowness

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ