0
NOWNESS

Η Diane Birch στο σκοτεινό, ονειρικό Night Time Talking

Για τη πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της,η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Diane Birch συνεργάστηκε με τον Meshakai Wolf της κινηματογραφικής κολεκτίβας Band of Light για ένα μουσικό προσκύνημα μεταξύ Βερολίνου και νότιας Ελβετίας καταγεγραμμένο σε μονόχρωμο Super 8. Εδώ η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μιλάει για το πρότζεκτ:

«Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την τάση μου να βιώνω δραματικές αλλαγές διάθεσης, άγχος, υπαρξιακό πόνο και γενικά συναισθηματική απόγνωση τα βράδια. Αυτές οι ώρες, είναι το σκοτεινό, καταθλιπτικό πεδίο δράσης του μανιασμένου μου εγώ που με σπρώχνει στις πιο σκοτεινές γωνίες του εαυτού μου. Σ' αυτές τις μεταμεσονύκτιες μάχες χορεύω με τους εχθρούς μου και με τις πηγές των τραυμάτων μου. Μου συμβαίνει συχνά με το φως της ημέρας να νοιώθω ντροπή για τη θεατρικότητά μου, να αισθάνομαι αμήχανη και άδεια αλλά παρόλα αυτά περιέργως εξαγνισμένη από την ιεροσυλία της εξέγερσής μου. 

»Η ταινία παίζει με πολλές απ' αυτές τις συναισθηματικές μου αποχρώσεις. Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην εκκλησία και μεγάλωσα σ' ένα οικογενειακό περιβάλλον που έβαζε την θρησκεία πάνω απ' οτιδήποτε άλλο. Όσο και να έχω απομακρυνθεί όντας ενήλικη από αυτές τις πεποιθήσεις, βαθιά μέσα μου αντηχούν ακόμα οι φωνές της ενοχής, της κριτικής, της ντροπής και ο φόβος του να εκθέσεις τις σκοτεινές πτυχές σου.»

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ