0
NOWNESS

Carmen Kass: Αιώνια Άνοιξη

Έχοντας ενσαρκώσει το πρόσωπο για την Chloe, τον Versace και τον Kenzo, το σούπερ μοντέλο από την Εσθονία, Carmen Kass, κολυμπά αιθέρια μέσα στο σκοτεινό κενό, στο νέο ατμοσφαιρικό φιλμ Ray of Life του σκηνοθέτη Asa Mader.

Γνωστός για τις πολυδιάστατες κινηματογραφικές αφηγήσεις που περιλαμβάνουν συνεργασίες με τους Mikhail Baryshnikov, Lou Doillon και Lea Seydoux, ο Mader έφτιαξε την ταινία παρουσιάζοντας μια γυναίκα να αναζητά την πηγή του φωτός. «Υπάρχει μια θεωρία ότι το σύμπαν δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ολόγραμμα που προβάλλεται από μια μαύρη τρύπα και μέσα στο οποίο βρίσκουμε την αιωνιότητα», λέει ο Παριζιάνος σκηνοθέτης.

Η εμμονή του με την Σύντομη Ιστορία Του Χρόνου του καθηγητή Stephen Hawking και η γοητεία που του ασκούν οι θεωρίες για τις μαύρες τρύπες, οδήγησαν τον Mader, έναν αυτοδίδακτο επιστήμονα ανάμεσα σε μια οικογένεια ζωγράφων, να συνεργαστεί με τον Jonathan Riss, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου μόδας Jay Ahr, και το FashionLab, ένα πειραματικό κέντρο σχεδιασμού 3D τεχνολογίας, στην ατμοσφαιρική αναζήτηση της Kass για το φως. «Το βίντεο είναι στην πραγματικότητα μια σπουδή στο να κάνεις αθάνατα όλα τα πράγματα που δεν μπορείς να αγγίξεις – το να αναζητείς και να επιθυμείς να βρεις το για πάντα», εξηγεί ο Mader.

  ©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ