0
NOWNESS

Όταν οι μπαμπάδες μας αντάλλαζαν συζύγους

Η Νεουρκέζα σκηνοθέτης Amy Grappell μιλάει για το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ της Quadrangle στο οποίο διηγείται την ιστορία της αντισυμβατικής σχέσης τεσσάρων ανθρώπων που εκτυλίχθηκε με την ίδια στο επίκεντρο:

 Το Quadrangle είναι ένα αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία δύο ζευγαριών που προέρχονται από την εποχή του ελεύθερου έρωτα και παλεύουν με την μονοτονία της ζωής στα προάστια· έχουν ανταλλάξει συντρόφους και ζουν σε έναν ομαδικό γάμο στο Long Island των αρχών του 70.

»Ενώ ο γάμος του κάθε ζευγαριού είναι μία αποτυχία, τα ζευγάρια (οι γονείς μου) ανακαλύπτουν ότι μαζί είναι ευτυχισμένοι και προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ουτοπικό τύπο οικογένειας. Στο τέλος το εγώ νικάει τον ιδεαλισμό και οι σχέσεις καταρρέουν. Τα δύο ζευγάρια χωρίζουν και παντρεύονται τους συντρόφους του άλλου ζευγαριού αλλά στην πραγματικότητα είναι αδύνατον να χωρίσουν καθώς δεσμεύονται από τα παιδιά τους. Σαν παιδί της δεκαετίας του '60 που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, ένοιωσα την ανάγκη να πω αυτή την ιστορία. »

©Nowness

Nowness

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ