0
NOWNESS

Η έφηβη και τα κακά παιδιά: μια ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης

Η μικρού μήκους ταινία Blood Pulls a Gun του Αυστραλού σκηνοθέτη Ben Briand, εστιάζει ακριβώς όπως και η προηγούμενή του Apricot, στη νεανική αγάπη· σε αντίθετη όμως με τον ονειρικό χαρακτήρα της πρώτης, το Blood Pulls a Gun εστιάζει στις πρώτες σεξουαλικές αφυπνίσεις μιας έφηβης. 

«Οι έφηβοι θέλουν να τραβήξουν τη προσοχή και να προκαλέσουν το κόσμο γύρω τους», λέει ο σκηνοθέτης ο οποίος είναι επίσης γνωστός για τα εντυπωσιακά του visuals για τους Public Enemy. «Ο τύπος του "κακού" αγοριού δίνει την υπόσχεση πως θα το καταφέρουν γιατί αντιπροσωπεύει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που η πρωταγωνίστρια ποθεί».

«Η αληθοφάνεια της ταινίας βασιζόταν στην ηθοποιό, η οποία ήταν στα όρια του να γίνει γυναίκα αλλά διατηρούσε όλες τις κοριτσίστικες ιδιότητες», προσθέτει ο Briand για την πρωταγωνίστρια Odessa Young την ανερχόμενη Αυστραλέζα ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Wonderland. «Ενώ δεν υπήρχαν πολλές φιλμικές αναφορές, υπήρχαν πολλές μουσικές αναφορές. Έδωσα στον σεναριογράφο Kevin Koehler ένα playlist με μουσική της οποίας την αίσθηση θα ήθελα να έχει το φιλμ, όπως Cramps και Nick Cave-μια τέτοιου είδους αίσθηση». 

©Nowness

Nowness

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ