0
NOWNESS

Ένα ερωτικό τρίο με τον Sean Penn και την Suki Waterhouse

Η Τσέχα σκηνοθέτης Eva Doležalová, που ζει στο Λος Άντζελες μας μιλάει για τη πρώτη της μικρού μήκους ταινία, Sound of Sun, στην οποία πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο Suki Waterhouse και ο πρωταγωνιστής του Milk, Sean Penn:

«Είχα ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο για μία μετάβαση, μια αλλαγή, όπου έβλεπα φώτα και φιγούρες που με βοήθησαν να γίνω η καλλιτέχνης που είμαι σήμερα. Στο όνειρό μου μεταμορφωνόμουν και αυτός είναι ο λόγος που άρπαξα τον υπολογιστή μου και έγραψα μια ιστορία για μία αποκάλυψη. Είδα τους χαρακτήρες και το περιβάλλον, αλλά όλα ξεκίνησαν με κάτι που έμοιαζε με φως και με οδηγούσε στην άλλη πλευρά - σχεδόν σαν να ήξερα ότι υπάρχει κάτι να με περιμένει σε ένα νέο κόσμο και θέλει να πραγματοποιηθεί.

»Πιστεύω ότι οι άνθρωποι βρισκόμαστε συνέχεια σε μία διαδικασία αλλαγής και μετασχηματισμού ή πλησιάζουμε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτή είναι η κεντρική ιδέα της ταινίας. Η Suki ενσαρκώνει τον χαρακτήρα μιας νεαρής γυναίκας -τον εαυτό μου στο όνειρό μου- που προσπαθεί να ανακαλύψει κάτι καινούργιο και να εξελιχθεί στο άτομο που πάντα ήθελε να είναι.»

©Nowness

Nowness

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ