0
LIFO PICKS

«Κάτι συμβαίνει εδώ». Οι ηθοποιοί του Twin Peaks μας προετοιμάζουν

Το τρίτο και μεγαλύτερο ως τώρα κλιπάκι για τα νέα επεισόδια του Twin Peaks εμφανίστηκε χθες, δείχνοντάς μας και πάλι την όρεξη του Ντέιβιντ Λιντς να αποκαλύψει όσο λιγότερα γίνεται για τη συνέχεια της σειράς. Παρά το γεγονός πως για πρώτη φορά βλέπουμε 10 από τους πρωταγωνιστές να μας μιλούν στην κάμερα, αλλά και μερικά σκόρπια πλάνα από τα αναγνωρίσιμα locations της σειράς που ξεκίνησε το 1990, το κλιπ είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να καθιστά ακόμη περισσότερο θολό το τι μπορούμε να περιμένουμε.


Δεν προκαλεί έκπληξη αυτό, αφού ο Λιντς με τον συνδημιουργό Μαρκ Φροστ προσπαθούν από την στιγμή της ανακοίνωσης πως το Twin Peaks θα επιστρέψει το 2017, να κρατήσουν μυστικό αυτό που χειρίζονται αποκλειστικά αυτοί, την πλοκή δηλαδή. Ήδη στα γυρίσματα έδωσαν μάχη για να μην βγουν προς τα έξω φωτογραφίες από κινητά όσων δούλευαν εκεί και να μην υπάρξει οποιαδήποτε είδους διαρροή.


Στο βίντεο μιλούν κυρίως παλιοί ηθοποιοί της σειράς, με πρώτο και καλύτερο τον Κάιλ ΜακΛάχλαν, βλέπουμε όμως και κάποιους καινούριους, όπως τον Τζιμ Μπελούσι και την Κρίστα Μπελ, ενώ στα ενδιάμεσα πλάνα εμφανίζεται κάπου και η φιγούρα του Λιντς επί το έργον. Τι λένε; Υπόσχονται πως θα συμβούν «μεγάλα πράγματα», επιβεβαιώνουν πως θα δούμε «κάτι εξαιρετικό, που δεν ξέραμε όμως ως τώρα ποια μορφή θα έχει αυτό» και συνοψίζουν το όλο project στην φράση «ανακαλύπτει με έναν ποιητικό τρόπο την όλη εμπειρία του να είσαι άνθρωπος».

Lifo Picks

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ