Απεργία την Πρωτομαγιά

Δωρεάν το New Yorker μέχρι το Φθινόπωρο

Δωρεάν το New Yorker μέχρι το Φθινόπωρο Facebook Twitter
2
Δωρεάν το New Yorker μέχρι το Φθινόπωρο Facebook Twitter

Το New Yorker αποφάσισε να επανασχεδιάσει το σάιτ του και παράλληλα δοκιμάζει την αναγνωσιμότητα του περιοδικού σε όλες τις πλατφόρμες. Όσο εξετάζει τις νέες μορφές πήρε την απόφαση να ξεκλειδώσει όλο το υπέροχο περιεχόμενο από το 2007 μέχρι σήμερα και να το δώσει σε όλους μέσω του σάιτ.

Η δοκιμή θα κλείσει το Φθινόπωρο και το περιοδικό θα ακολουθήσει το φορμάτ των New York Times: οι μη εγγεγραμμένοι αναγνώστες θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση κάθε μήνα ενώ οι συνδρομητές απεριόριστη. Μέχρι τώρα το New Yorker είχε ελεύθερο έναν περιορισμένο αριθμό άρθρων ενώ ένα μέρος τους ήταν κλειδωμένο και μόνο για τους συνδρομητές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα λήξει αυτή η ελεύθερη πρόσβαση, οπότε όποιος αγαπάει το περιοδικό πρέπει να ξεκινήσει το διάβασμα. Το πολύτιμο αρχείο είναι εδώ

Εμπλουτίστε το καλοκαίρι με ιστορίες αγάπης και έρωτα μέσα από τις δημοσιευμένες ιστορίες του New Yorker, όπως τις επέλεξε το ίδιο το περιοδικό, εδώ.

Δωρεάν το New Yorker μέχρι το Φθινόπωρο Facebook Twitter
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Φανταστικό περιοδικό! Από κάτι τέτοια περιοδικά και εφημερίδες καταλαβαίνεις γιατί στην Αμερική απολαμβάνουν τόσο πολύ να διαβάζουν μια εφημερίδα όταν πίνουν ένα καφέ και εμείς στην Ελλάδα το κάνουμε σπάνια.