8 πράγματα που κάνουν οι απίστευτα ελκυστικοί άνθρωποι

8 πράγματα που κάνουν οι απίστευτα ελκυστικοί άνθρωποι Facebook Twitter
9

via

Το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνθρωπος δεν εξαρτάται μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και από παράγοντες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του και την φροντίδα που δείχνει στον εαυτό του. Όπως αυτοί που ακολουθούν:

1. 

Χαμογελούν... πολύ!

Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή, σε όλες της τις εκφάνσεις. Τους αρέσει να προκαλούν τον εαυτό τους και απολαμβάνουν τη χαρά της επιτυχίας. Δεν φοβούνται να μοιραστούν τη χαρά τους, η οποία είναι εμφανής στο πρόσωπό τους, γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. 

2. 

Προσέχουν το ντύσιμό τους

 

Το καλό ντύσιμο δεν απαιτεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα, απαιτεί όμως φροντίδα και προσοχή. Απαιτεί να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, να εφαρμόζεις όμως μόνο όσα σου ταιριάζουν. Απαιτεί να ξέρεις πότε πρέπει να ντυθείς με φόρμες και πότε με επίσημα ρούχα, έτσι ώστε να ταιριάζεις με το περιβάλλον. 

3. 

Σκέφτονται πολύ πριν μιλήσουν

 

Ανεξάρτητα με την εξωτερική σου εμφάνιση, έχει μεγάλη σημασία να προσέχεις και τι βγαίνει απ' το στόμα σου. Δεν χρειάζεται να έχεις το υψηλότερο I.Q. στην παρέα, μόνο να "βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό" πριν μιλήσεις.

4. 

Ακούνε τους άλλους

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα, που δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τους γύρω τους. Η ικανότητα να ακούς τους άλλους σε κάνει αυτόματα πιο συμπαθή σε αυτούς και ενιχσύει τον μεταξύ σας δεσμό. Μοιράσου τις ανησυχίες σου, δώσε όμως βάση και σε αυτά που οι άλλοι θέλουν να μοιταστούν μαζί σου.  

5. 

Μαθαίνουν

Ξέρουν πότε υστερούν σε κάποιο τομέα και δεν κάνουν τους έξυπνους. Αντιθέτως, φροντίζουν να ενημερωθούν και να καλύψουν τα κενά τους. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να "γίνεις λίγο πιο έξυπνος" και δες την αλλαγή που θα φέρει αυτό στη ζωή σου. 

6. 

Φροντίζουν τον εαυτό τους 

 

Το να παραμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση, τη διατροφή ή την γυμναστική σου είναι πολύ συχνά δείγμα χαμηλής αυτοπεποίθησης. Πρόσεχε τι τρως, κόψε τις κακές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα ή το πολύ αλκοόλ, και ξεκίνα να γυμνάζεσαι. Όσο πιο πολύ βλέπεις τον εαυτό σου να αλλάζει θετικά, τόσο θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου. 

 

 

7. 

Φροντίζουν τους γύρω τους 

 

Η γενναιοδωρία είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Υπάρχει κάτι μαγικό στην ανιδιοτέλεια και στον αλτρουϊσμό.

 

 

8. 

Κάνουν και τους γύρω τους να νιώθουν ελκυστικοί

 

Ή με άλλα λόγια, δεν κάνουν τους άλλους να νιώθουν μειονεκτικά, αλλά τους συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο που τους κάνουν να νιώθουν ίσοι και μέλη της ίδιας παρέας. Ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζεις έχει κάτι μοναδικό να σου προσφέρει, μην το αφήνεις να πάει χαμένο. 

 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κορίνα Πατέλη - Bell, μπορεί να πάρει τα δεδομένα των πιλοτικών προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν σε 42 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και οδήγησαν στη μετατόπιση των ασθενών σε πρωιμότερα στάδια διάγνωσης
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Μήπως θα ήταν πιο σωστό να πείτε ότι, αυτά τα πράγματα κάνουν ένα άνθρωπο πιο ελκυστικού στους άλλους?Ένας ισορροπημένος άνθρωπος με αυτογνωσία και έλλειψη εγωπάθειας είναι αυτονόητο ότι τα κάνει όλα αυτά, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτόματα είναι και ελκυστικός.
Για να είναι κανείς ελκυστικός, πρέπει να έχει καλή εξωτερική εμφάνιση (δε λέω να είναι μοντέλο) και μετά να συνδυάζει τα στοιχεία που καθένας κρίνει γοητευτικά και πολλά είναι υποκειμενικά. Πχ κάποιοι ψάχνουν ευφυία, μόρφωση, καλλιέργεια, επιτυχία. Άλλοι χρήμα, σεξουαλικότητα, εξουσία και πάει λέγοντας. Πάντως αν πχ χαμογελάς ωραία κ μετά λες μαλακίες δεν είναι γοητεία όπως το περιγράφει εδώ είναι ένας συνδυασμός Σάκη Ρουβά, ψυχολόγου, καλού μαθητή και φιλενάδας..
Όλοι αυτοί οι δεκάλογοι-απόσταγμα "σοφίας" εμπεριέχουν αντιφάσεις:Αφού η λαμπρότητα δεν σχετίζεται με την εξωτερική εμφάνιση,γιατι συνδέεις την έλλειψη της τελευταίας με λανθάνουσα χαμηλή αυτοεκτίμηση; Και γιατι μου λες να προσέχω το ντύσιμό μου;;;Και να χαμογελάω;;;
Αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο του ελκυστικού αλλά του καλού ανθρώπου. Οι άνθρωποι που είναι όπως περιγράφονται στο άρθρο, είναι ελκυστικοί για τους μαλάκες. Προσελκύουν πάντα τους ανθρώπους που θέλουν ένα κομμάτι από όλα αυτά τα όμορφα πράγματα, για να το μασήσουν, εξαφανίσουν, λυγίσουν κ.λπ. Οι ελκυστικοί άνθρωποι (και όντως ασχέτως εμφάνισης) έχουν κάτι πολύ βασικό που ξεχνάτε να αναφέρετε. Είναι απρόσιτοι. Δίνουν την αίσθηση του άπιαστου. Όχι σνομπ......προσοχή....απλώς σε άλλο πλανήτη...Κάτι σαν το φεγγάρι που σε μαγεύει τις νύχτες αλλά ξέρεις ότι δεν μπορείς να πας.....
Mόνο που οι απρόσιτοι ειναι συχνά ανασφαλείς και μαλάκες και προσελκύουν ανθρώπους με άλλου τύπου ανασφάλειες που κουμπώνουν μεταξύ τους ( οι εκατέρωθεν ανασφάλειες).