Pet Shop Boys - Axis

Facebook Twitter
3

Οι Pet Shop Boys επέστρεψαν δυνατότεροι και πιο χορευτικοί από ποτέ. Axis λέγεται το νέο τους σινγκλ (με επιρροές από ιταλοντίσκο και Kraftwerk). Συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και τριπαριστό βίντεοκλίπ.

Πριν από ενάμιση μήνα μας είχαν προετοιμάσει με ένα teaser που άφηνε πολλές προσδοκίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται στο έπακρο. Βλέποντας πρώτη φορά το βίντεοκλίπ έμεινα πραγματικά άφωνος από τον ήχο αλλά και από την εικόνα.

Το νέο άλμπουμ του γκρουπ έχει τίτλο Electric και θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου από την δική τους δισκογραφική εταιρία x2 (Times two). Θα έχει εννέα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και μια διασκευή στο The Last to Die του Bruce Springsteen. Την παραγωγή του άλμπουμ έκανε ο Stuart Price, που εκτός των άλλων έχει κάνει την παραγωγή στο Confessions On A Dance Floor της Madonna.

Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του Electric, στις 16 Ιουλίου, το συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα, στο Ejekt Festival.

#####

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια