ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εξάρχεια - το μεσημέρι

Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
25

Όπως τις τράβηξε και τις έστειλε στο LIFO.gr ο Άγγελος:

Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
Εξάρχεια - το μεσημέρι Facebook Twitter
25

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

18 σχόλια
Είμαστε δημοκράτες, ανεκτικοί αρκεί να μην είσαι μπατσος, ακροδεξιός, δημοσιογράφος εκτός του "χώρου", φλώρος, ΔΑΠιτης, πλούσιος. Αλλά ζήτω η αναρχία, ελευθερία, παλεύουμε ενάντια στη καταπίεση.Και χαίρομαι που εκεί στα εξάρχεια έχουν ανακαλύψει το φασιστόμετρο και μπορούν με συνοπτικές διαδικασίες να κρίνουν αν σου αξίζει ένα χέρι ξύλο.
Αυτοκίνητα στα Εξάρχεια καίγονται εδώ και 20 χρόνια, άλλοτε επειδή κάποιοι το επιδιώκουν και άλλοτε από παράπλευρη απώλεια (το οποίο είναι και το απόλυτα τραγικό, γιατί ο άλλος μπορεί να το χρειάζεται για τη τη δουλειά του ή να το πληρώνει ακόμα). Πάντως, όποιον τον σοκάρει κάτι τέτοιο στα Εξάρχεια είτε δεν ξέρει καθόλου την περιοχή είτε υποκρίνεται για τους δικούς του λόγους.Το γεγονός για αυτή τη γειτονιά είναι και παραμένει ένα, και όποιοι έχουν ζήσει εκεί πιστεύω το καταλαβαίνουν. Είναι από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας και πιστεύω πως όλες οι όμορφες πόλεις έχουν μια τέτοια γειτονιά, δεν φοβάσαι να περπατήσεις μόνος/η στο δρόμο όποια ώρα και να είναι, όποια μέρα και να είναι, πάντα θα βρεις γνωστούς, θα πεις καλημέρες, θα νιώσεις και πάλι λίγο "αιώνιος" φοιτητής, έστω κι αν δουλεύεις 10 ώρες τη μέρα με μισθό της πείνας.
Εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι Εξαρχείων τι φταίμε να καίγονται οι είσοδοι των πολυκατοικιών, τα παντζούρια, οι τέντες, τα φυτά μας και να αναπνέουμε καρκίνο μέσα στα σπίτια μας; Μου έχει συμβεί και καθάριζα 2 βδομάδες την μαυρίλα μέσα από το διαμέρισμα. Μένω στην περιοχή 15 χρόνια και δεν είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την γειτονιά μου στους επαναστάτες των Βορείων Προαστίων που ζούνε τον μύθο τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Αν δεν σας χάιδεψαν οι "Μαμάδες Βορείων Προαστίων" να πάτε να βγάλετε την οργή σας σε εκείνες. Έλεος με την ανεγκεφαλίτιδα σε αυτή τη χώρα.
τσογλανακια που προφανως δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους, δεν εκαναν το σκατο παξιμαδι για κανενα λογο και καποιος ακομα τους χαρτζιλικωνει για να εχουν απλετο χρονο να καταστρεφουν ξενη περιουσια.. (μα ποιος σας ειπε οτι οταν εχει πορεια ο κοσμακης δεν δολευει οποτε δεν παιρνει αυτοκινητο!)
καλε...δεν το πιασατε το υπονοουμενο...για καλο σκοπο εκαναν τατανα τα αμαξια....ετσι δημιουργουνται νεες θεσεις εργασιας σε φανοποιεια και συνεργια!γιατι αλλωστε "λεφτα υπαρχουν" και επειδη δεν ξερουμε τι να τα κανουμε, χαλανε τα ατακτα παιδια τα αυτοκινητα μας και εμεις τα φτιαχνουμε απο χομπυ!!!και εδω γελαμε!
- Έχεις αμάξι μεγάλου κυβισμού και σε έχουν διαλύσει τα τέλη, οι φόροι και η βενζίνη- Πληρώνεις βαρβάτη ασφάλεια που -όλως τυχαίως- καλύπτει και την πυρκαγιάΈλα για "καφέ..." στα εξάρχεια και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς!
Η γνωστή Μαφία ξαναχτυπά.Σύμφωνα με τους καλλιτέχνες βέβαια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα:"Με εξοργίζουν αυτά που ακούγονται αυτό τον καιρό ότι κινδυνεύεις κι ότι είναι άβατο. Προχθές το βράδυ εκεί ήμουν, στα Τρία Τέταρτα, δίπλα οι ματατζήδες και πιο πέρα οι κάδοι με τα καμένα."http://www.lifo.gr/mag/features/1132Οι κάδοι κάηκαν από μόνοι τους δηλαδή; Μυστήριο...
Φυσικα και οχι.Αλλα ξερουμε τι συμβαινει στα εξαρχεια.Δεν ειναι καινουργιο αυτο οποτε οσοι μενουν εκει τους εχει γινει συνηθειο.Επισης αν δεν εισαι φασιστας δεν νομιζω να σε πειραξουν αρα οντως δεν υπαρχει κινδυνος!
κανένα άρθρο,κανένα σχόλιο για τον άνθρωπο που ξηλοκόπησαν γιατί κρατούσε την ελληνική σημαία?Στις ειδήσεις για ανέφεραν ότι για άγνωστους λόγους ξηλοκοπήθηκε..θα πείτε τίποτα για τους ουρακοτάγκους,αγράμματους,χασικλίδες που τον στείλανε στο νοσοκομείο?
Αν και το γνώριζα ότι στην δημοκρατία σας απαγορεύεται να είσαι μέλος της Χ.Α. ευχαριστώ για την πληροφορία..Να στο θέσω αλλιώς τότε,ολοκληρο άρθρο είχε για το ότι έφαγε μπουνιά μέλος του ΠΑΜΕ από τους δολοφόνους Χαυγίτες,ένα κομμάτι για τους ειρηνηστές που έστειλαν τον άνθρωπο στο νοσοκομείο?
Ξερω 'γω τι να σου πω. Μαλλον σε καποιες περιοχες της Αθηνας δεν γουσταρουν τους φασιστες. Το θεμα ειναι οτι δεν ηταν καποιος γερακος με ελληνικη σημαια (μονο) οπως ολα τα καναλια-εφημεριδες λενε...Οσο για το αλλο κανε αιτηση να γινεις αρθρογραφος στη Lifo, ποτε δεν ξερεις.
Δεν είναι ντροπή που κρατούσε την ελληνική σημαία, αλλά πόσοι κυκλοφορούν με την ελληνική σημαία στη καθημερινότητά τους? Η "εθνικοφροσύνη" είναι πολύ της μόδας τελευταία...