In cats we trust

In cats we trust Facebook Twitter
Γάτες, πολλές γάτες!
2

Στο Athens World Cat Show, που πραγματοποιήθηκε στο The Hub Athens στις 28-29 Μαρτίου, είχε ό,τι ράτσας γάτα μπορείς να φανταστείς. Πανέμορφες british shorthair, η γάτα με τον καλύτερο χαρακτήρα και η μόνη που έχει την έκφραση του χαμόγελου στο πρόσωπο της, έπαιρνε τα βραβεία το ένα μετά το άλλο. Οι εντυπωσιακά μεγάλες Mancoon τις οποίες κάθε φορά που τις σήκωνε ο κριτής στον αέρα για να ελέγξει τον σωματότυπό τους μέναμε με το στόμα ανοιχτό από το μέγεθός τους – ακόμη και τα μικρά ήταν μεγάλα. Τις εντυπώσεις και τα βραβεία σάρωσαν και οι γάτες Ragdoll, με το απίστευτα πλούσιο και απαλό τρίχωμα και τα πανέμορφα μπλε μάτια τους – λέγεται ότι οι γάτες Radgoll έχουν την ικανότητα να χαλαρώνουν και τον πιο αγχώδη άνθρωπο με μία μόνο αγκαλιά. Οι αριστοκρατικές Περσίας, όμορφες με την σχεδόν αστεία έκφραση στο πρόσωπό τους και τα μακριά μουστάκια τους, έδειχναν να απολαμβάνουν τα χάδια και τα μπράβο των κριτών. Οι Scottish Fold με τα χαριτωμένα πεσμένα αυτιά τους και την τέλεια έκφραση στο πρόσωπό τους ήταν λίγες, κάποιες από αυτές δεν είχαν πεσμένα αυτιά γιατί δεν διασταυρώθηκαν σωστά. Μία γάτα Βεγγάλης – μία πολύ ιδιαίτερη γάτα που θυμίζει στην εμφάνιση και στο βλέμμα λεοπάρδαλη – είδαμε να κυκλοφορεί αλλά η ιδιοκτήτριά της την πρόσεχε πολύ, την είχε στο κλουβί για να έχει την ησυχία της, παρότι οι γάτες αυτές είναι γνωστές για τον φιλικό τους χαρακτήρα αλλά και την αγάπη τους για το νερό.

In cats we trust Facebook Twitter
In cats we trust Facebook Twitter
In cats we trust Facebook Twitter

Διάβασε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο site του ΓΚΡΕΚΑ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια