H Μαρίνα Αμπράμοβιτς θα συνεργαστεί με τον οίκο Givenchy

H Μαρίνα Αμπράμοβιτς θα συνεργαστεί με τον οίκο Givenchy Facebook Twitter
Marina Abramovic - Ricardo Tisci
0

Μετά από μια επίδειξη για αντρικά ρούχα στο Παρίσι αυτήν την εβδομάδα όπου οι μούσες Naomi Campbell, Kendall Jenner και Mariacarla Boscono έκλεψαν την παράσταση από τα αγόρια σε μια συλλογή που ήταν εμπνευσμένη από τον Καθολικισμό, ο οίκος Givenchy ανακοίνωσε ότι η επόμενη γυναικεία επίδειξη του θα γίνει στην Νέα Υόρκη αντί στο Παρίσι.

Επίσης ανακοίνωσαν ότι για το event ο σχεδιαστής τους Riccardo Tisci θα συνεργαστεί με την φίλη του εικαστικό και performance artist, Marina Abramović.

«Θα με βοηθήσει να σκηνοθετήσω το σόου», δήλωσε, χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες πέρα από το ότι το event θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ζευγάρι συνεργάζεται. Το 2012 η Abramović έκανε το μοντέλο δίπλα στην Kate Moss σε μια καμπάνια που φωτογράφησαν οι Met και Marcus ενώ το 2013 ο Tisci σχεδίασε τα δαντελωτά κορμάκια που φορούσαν οι χορευτές σε ένα μπαλέτο της, που ήταν μια ερωτική μεταφορά του Bolero του Ravel.

Η σχέση τους όμως δεν είναι απλά επαγγελματική. Είναι κάτι παραπάνω, είναι σαν να είναι ερωτευμένοι. «Η Marina για μένα είναι ο κόσμος», είπε ο Tisci σε μια περσινή συνέντευξη του και από την πλευρά της απάντησε «Ο Ricardo είναι τόσο αποφασιστικός. Είναι ένας καλός άνθρωπος. Και δεν ζηλεύει ποτέ. Έχει μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και πάντοτε λέει απαίσια βρώμικα αστεία».

Ο Tisci είχε περιγράψει παλιότερα την Abramović  σαν την αδερφή του ψυχή. Πραγματικά μια πολύ έντονη σχέση.

Τώρα που συνεργάζονται ξανά μαζί, οι φήμες οργιάζουν για το τι θα παρουσιάσουν; Θα είναι μια διαδραστική περφόμανς με το κοινό όπως έκανε η Abramovic με το The Artist is Present το 2010 και το 512 Hours το 2014; Κανείς δεν ξέρει.

H Μαρίνα Αμπράμοβιτς θα συνεργαστεί με τον οίκο Givenchy Facebook Twitter
 

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM
30 χρόνια μετά την γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Μόδα & Στυλ / 30 χρόνια μετά τη γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Ο άνθρωπος που εισήγαγε τον όρο στο λεξιλόγιο της σύγχρονης κουλτούρας, ο Βρετανός δημοσιογράφος Mark Simpson, μιλά στην El País για την εξέλιξη της σχέσης των ανδρών με το σώμα και την εικόνα τους
THE LIFO TEAM