''Έχω έναν τέλειο εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την άκαρδη σκύλα κόρη μου''

''Έχω έναν τέλειο εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την άκαρδη σκύλα κόρη μου'' Facebook Twitter
27

H επιστολή ενός παππού.

 

Αποδέκτης η κόρη του, η οποία έδιωξε από το σπίτι τον γιο της μετά από την εξομολόγηση της ομοφυλοφιλίας του.

 

 

*

 

 

“Aγαπητή Κριστίν

 

Σαν κόρη με απογοήτευσες. Είχες δίκιο όταν έλεγες ότι έχουμε μια “ντροπή στην οικογένεια΄, αλλά έκανες λάθος για το ποιος είναι.

 

Το να διώξεις τον Τσαντ από το σπίτι σας, απλά επειδή σου είπε ότι ήταν γκέι είναι το πραγματικό «βδέλυγμα» εδώ. Ένας γονέας να απαρνείται το παιδί είναι αυτό που πραγματικά "εναντιώνεται στην φύση".

 

Το μόνο έξυπνο πράγμα που άκουσα να λες σε όλα αυτά ήταν ότι “δεν μεγάλωσα τον γιο μου για να γίνει gay’. Φυσικά και δεν το έκανες. Γεννήθηκε έτσι, όπως ακριβώς γεννήθηκε και χωρίς να επιλέξει να είναι - όπως πχ. δεν επέλεξε να είναι αριστερόχειρας.

Εσύ ωστόσο επέλεξες να είσαι στενόμυαλη, άκαρδη και οπισθοδρομική.

 

Αφού λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία να απαρνιόμαστε τα παιδιά μας τότε θα πρέπει και εγώ επί τη ευκαιρία να σου πω ένα αντίο…

 

Τώρα έχω έναν fabulous (όπως λένε και οι gay) εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την [άκαρδη σκύλα] κόρη μου.

 

Αν τυχόν ξαναβρείς την χαμένη καρδιά σου πάρε μας τηλέφωνο…

 

 

(υπογραφή) ο μπαμπάς

 

 

 

 

''Έχω έναν τέλειο εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την άκαρδη σκύλα κόρη μου'' Facebook Twitter

 

 

 

 

via scouter

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Αυτή τη χειρόγραφη επιστολή υποτίθεται ότι την έγραψε ο παππούς και την έστειλε στην κόρη του. Μέχρι εδώ καλά, γιατί, εντάξει, αναμενόμενο ο παππούς να μην είναι εξοικειωμένος με το διαδίκτυο και να μην είναι σε θέση να στείλει email στην κάρη του. Όμως, τι έγινε; Την έστειλε αυτή τη ρημάδα την επιστολή τελικά και την έδωσε στη δημοσιότητα η κόρη του για να αυτοεξευτελιστεί; Ή δεν την έστειλε και προτίμησε να την κοινοποιήσει στο διαδίκτυο αυτός ή ο εγγονός;;Συμπέρασμα: Συμφωνώ με τους σχολιαστές που έχουν τη γνώμη ότι πρόκειται για ψεύτικη ιστορία. Στην ουσία, βέβαια, συμφωνώ με το γενικό πνεύμα της επιστολής ότι το παιδί σου δεν το διώχνεις από το σπίτι επειδή απλώς είναι ομοφυλόφιλο.
όχι μόνο αυτό, αλλά είναι κομψό με τη μαθηματική έννοια. (για να το κάνουμε λιανά με τη γλώσσα που ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει, λέει αλήθειες χωρίς να ηθικολογεί -με τη χριστιανική έννοια της ηθικής ή και οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική έννοια)
"Αφού λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία να απαρνιόμαστε τα παιδιά μας.. " Τέλειο! Μακάρι να είναι αληθινό το γράμμα. Μπορεί να το ανέβασε ο εγγονός (εάν ήρθε στα χέρια του) ή ακόμα και ο ίδιος ο παππούς (γιατί πολλοί ηλικιωμένοι στις μέρες μας το κατέχουν πλέον με το internet)
Kι εγω αυτο σκεφτηκα. Νομιζω ειναι καινουρια μοδα τωρα να κανουν προσωπικα γραμματα μεταξυ οικογενειας τον γυρο των social media! Εχει αρκετα fail οντως, αλλα δεν θα ημουν τοσο υποψιασμενη αν δεν ειχε σκασει ξανα μυτη τις προαλλες παρομοιο γραμμα με μαμα που αφησε σημειωμα στον γιο της στο ψυγειο οτι ειναι οκ που εισαι γκευ και σ αγαπω και να μαζεψεις το δωματιο σου. Ακομη κι αν ειναι αληθινα αυτα τα γραμματα (που μακαρι να ειναι) τι δουλεια εχουν στο ιντερνετ?? Γι αυτο πιστευω ο πραγματικος σκοπος τους ειναι αλλος ,ευρυτερος απ το να λυθουν ενδοοικογενειακα θεματα
Έτσι όπως το θέτεις, καλύτερα να είναι fake. Μένει σαν ιστορία/δίδαγμα, χωρίς να εξεφτελίζεται κάποιο συγκεκριμένο προσωπικό θέμα. Σε κάθε περίπτωση, πράγματι ο πραγματικός σκοπός αυτός (πρέπει να) είναι.
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε, είναι πως οι νέες γενιές βγαίνουν ποιό συντηρητικές απο τις προηγούμενες......και μου έχει κάνει και παρατήρηση η μάνα μου! (eye opener)
Είναι γλύκας, ειδικά όταν την αποκαλεί B-word αντί για bitch - είναι πατρικό αντανακλαστικό. :-) Μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Πολύ καλά της τα λέει. Απλώς αναρωτιέμαι πως διαρρέουν τόσα τέτοια γράμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πόσα είναι αυθεντικά... Και πάλι είναι χρήσιμα, απλώς σου ενισχύουν ουσιαστικότρα την πίστη στο ανθρώπινο είδος αν γνωρίζεις ότι είναι αληθινά.