Δωρεάν σεμινάριο αφρικάνικου χορού

Δωρεάν σεμινάριο αφρικάνικου χορού Facebook Twitter
0

Mε αφορμή τα 40 χρόνια διεθνούς δράσης της ActionAid από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί μια βιωματική έκθεση, προβολές πέντε ντοκιμαντέρ, μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας, ένα σεμινάριο και μια παράσταση Αφρικανικού χορού, που θα μας ταξιδέψουν στην πιο πολύχρωμη ήπειρο του πλανήτη.

Το δωρεάν σεμινάριο Αφρικανικού χορού του African Culture Center - STUDIO SELI KANOU, λαμβάνει χώρα στις 9/11 στις 14.00 στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια του «Μπες στη θέση μου».

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε με το STUDIO SELI KANOU: [email protected], 6932 130 805.

Η Άννα Καραμήτσου μας καλεί: «Τα μαθήματα του αφρικάνικου χορού και των κρουστών καλλιεργούν την αίσθηση της ομαδικότητας, της συλλογικότητας και της άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων, στοχεύοντας στη δημιουργική μάθηση και συνεργασία διαμέσου μιας διασκεδαστικής εμπειρίας. Μία πρωτόγονη ελευθερία και μέθεξη μέσα από την πολυρυθμία και τη δόνηση του ήχου των κρουστών, παρασύρουν τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι μακρινό που προκαλεί εικόνες βγαλμένες από την καθημερινότητα των ανθρώπων στις φυλές καθώς και αναπαραστάσεις ζώων, πολύ ζωηρές ακόμη και αν δεν τις έχει δει ποτέ κανείς - ακόμα και αν δεν έχει ταξιδέψει εκεί ποτέ.»

Περισσότερες πληροφορίες: www.actionaid.gr/events

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ