ΤHE BODY ISSUE 2013

ΤHE BODY ISSUE 2013 Facebook Twitter
17
17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Καλά, καλά πείτε ότι θέλετε για μάτι μια χαρά είναι. Τώρα αν θέλεις να φτιαχτείς κι όλας υπάρχουν και άλλες φωτογραφίσεις λιγότερο καλλιτεχνικές
πανέμορφες, όμορφοι άνθρωποι που φωτογραφίζονται, καλά κάνουν και έχουν υφος ημίθεου, να σηκώσετε τόν τροφαντό κώλο σας απο τον καναπε να πάτε για τρέξιμο κουραμπιέδες, έτσι κι αλλιώς για καμιά πορεία διαμαρτυρίας δέ σας κόβω, ντεμέκ μποέμηδες και χιπστεροειδή
Δεν πρέπει να υπάρχουν πιο φαντασμένοι άνθρωποι απ' τους επαγγελματίες αθλητές. Οι περισσότεροι στις φωτογραφίες έχουν ύφος τουλάχιστον ημίθεου.Λίγη μετριοφροσύνη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Μεταξύ του "Ποπο, τα μαύρα μου τα χάλια έχω" και του ύφους ημίθεου υπάρχουν αρκετές βαθμίδες που περιλαμβάνουν και το ύφος φυσιολογικού ανθρώπου. Αλλά αν εσένα σου αρέσουν οι πόζες τους, πάσο. Γούστα είναι αυτά, προσωπικά με συγκινούν περισσότερο φωτογραφίες κανονικών ανθρώπων και όχι τόσο στημένες.
Και καλα κανουν που εχουν αυτο το υφος, γιατι ειναι οντως ημιθεοι, δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι. Εχουν ξεφυγει απο το μεσο ορο, και στο σωμα αλλα και στη ψυχη, γιατι για να κανεις αθλητισμο σ'αυτο το επιπεδο, πρεπει να εχεις (και) ψυχικη αντοχη.