Λούμπεν ΑΝΕΛ

Λούμπεν ΑΝΕΛ Facebook Twitter
0

Λούμπεν 

Το ότι αυτή η ελεεινή μορφή που τουίταρε για την ''Ευρώπη των πουσταριών" (επί λέξει), όταν εξελέγη ο ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, θα συγκυβερνήσει με την Αριστερά, με κάνει να σκέφτομαι πόσο άκυρες είναι τελικά οι LGBT σημαίες χθες το βράδυ στα Προπύλαια. Τι να τι κάνω τις σημαιες, όταν ουτε σύμφωνο περνάει, και συγκυβερνάς με αυτά τα αναχρονιστικά μόγγολα που μισούν και καταδιώκουν τους ομοφυλόφιλους;

Κατά τον κύριο Νικολόπουλο οι διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια βάζουν «μπουρλότο στην οικογένεια», επιχειρούν «να επιβάλλουν δια της βίας την κοινωνική αποδοχή της ανωμαλίας» καθώς «οι αναφορές τύπου Μητέρα, Πατέρας, Αγόρι, Κορίτσι, κλπ. θα χαρακτηρίζονται ρατσιστικές και θα τιμωρούνται αυστηρά από το Νόμο«. Για να ενισχύσει το επιχείρημά του, μάλιστα, ενέπλεξε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούρου Ξαβιέρ Μπέτελ γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!!!».

Καταλαβαίνω τους συμβιβασμούς της πραγματικότητας, αλλά πόσο νερό μπορεί να ρίξει κανείς στο κρασί του, ώστε να κάθεται απέναντι από τέτοια φασιστικά απολειφάδια, που όχι μόνο δεν μεταμελήθηκαν όταν τους έκραξε η κοινωνία, αλλά βγήκαν να εντείνουν το ρατσιστικό τους οχετό με νέες ύβρεις.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ