Τι θα γινόταν αν... ο Batman έπαιζε στο LOST;

Τι θα γινόταν αν... ο Batman έπαιζε στο LOST; Facebook Twitter
0

Το υπερδημοφιλές webcomic "GUTTERS" ανανεώνεται τρεις φορές την εβδομάδα θέτωντας ερωτήσεις και κάνοντας σχόλια πάνω στην επικαιρότητα των comics και της ποπ κουλτούρας.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ψηφιακού "LEGENDS OF THE DARK KNIGHT #1" την περασμένη βδομάδα από τον συνδημιουργό του LOST Damon Lindelof, το σημερινό στριπ αντιστρέφει τους ρόλους, βάζοντας τον σκοτεινό ντετέκτιβ Batman στον πιλότο του τηλεοπτικού LOST μαζί με τους υπόλοιπους γνώριμους ναυαγούς, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το στριπ σε πλήρες μέγεθος.

Το ίδιο το «τεύχος» του LEGENDS OF THE DARK KNIGHT #1 (το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε για λιγότερο από ένα δολλάριο εδώ) είναι μια μικρή ιστορία σε 20 «οθόνες» ipad ή υπολογιστή με τον Batman να παίρνει ένα πολύτιμο μάθημα ταπεινοφροσύνης σε μια ρουτινιάρικη περιπολία στην πόλη του.

Δυστυχώς ο τίτλος της ιστορίας στο εξώφυλλο προδίδει το ενδιαφέρον και πραγματικά απρόσμενο τουίστ της ιστορίας. Χωρίς αυτό, το μόνο που μένει είναι το κάπως αντισυμβατικό για υπερηρωική ιστορία σκίτσο του σούπερσταρ της indy σκηνής comics Jeff Lemire που συνηθίζει να σχεδιάζει μόνο ιστορίες για νεαρούς κατσικόμορφους μεταλλαγμένους, Καναδούς, καρώ πουκάμισα και/ή χόκεϋ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ