Μια φωτογραφία-διαμάντι της εποχής πριν την κρίση

Μια φωτογραφία-διαμάντι της εποχής πριν την κρίση Facebook Twitter
5

Χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, να μια εικόνα/screenshot από κάτι ειδήσεις της ΝΕΤ το 2007.

Εξάλλου ποτέ δεν χρειάζεται αφορμή για κάτι τόσο διαχρονικό και εύγλωττο. 

Μια φωτογραφία-διαμάντι της εποχής πριν την κρίση Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Δυο αδιστακτοι τυχοδιωκτες ,με καποιες ξεχωριστες ικανοτητες-και παντελη απουσια αρχων και αξιων-,οι οποιοι εκμεταλλευθηκαν,οπως και αρκετοι αλλοι του ιδιου "φυραματος",την αφελεια του μεσου νεοελληνα και εγιναν πλουσιοι.Τιποτα το περιεργο.Για την Ελλαδα τουλαχιστον.
Γιατί ξύνουμε πληγές που χαίνουν συνέχεια; Μια χαρά τη γλύτωσε ο Θέμος, πασών των κυβερνήσεων. Ο Μάκης έχει στραβώσει λιγάκι, λίγο εξαφανισμένος μου φαίνεται, αλλά και πάλι μάγκες είμαστε.
Ντάξ' ρε παιδιά... Πείτε με καμένο, αλλά εμένα μου έρχεται η "εμπνευσμένη ονομασία" της κοινής τους (τότε) εφημερίδας.Λεγόταν τότε πως όταν φτάσανε στο όνομα που θα έδιναν στο δημιούργημα τους, ήθελαν να κάνουν κάποιο λογοπαίγνιο με το όνομα, οπότε ή ΘΕ(μος) ΜΑ(κης) θα την λέγαν, ή ΜΑ(κης) ΘΕ(μος)...Βασιζόμενος στην εικόνα θα της έβαζα υπότιτλο: ΘΕ(μος) ΜΑ(κης)