Ο Πάνος Καμμένος πήρε, επιτέλους, την απάντηση που του αξίζει

Ο Πάνος Καμμένος πήρε, επιτέλους, την απάντηση που του αξίζει Facebook Twitter
Αξέχαστες εποχές ψευτομαγκιάς και λαϊκισμού
14

«Εσείς στα τέσσερα... Στα τέσσερα!», είχε φωνάξει με αλαζονικό ύφος ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πριν μερικές εβδομάδες στη Βουλή. Απευθυνόταν σε βουλευτή "μνημονιακού" κόμματος, κατηγορώντας τον για υποτέλεια στους ξένους, για ενδοτισμό μπροστά στους εκβιασμούς των δανειστών.

Το «Στα τέσσερα, στα τέσσερα» είχε συζητηθεί πολύ. Αναφερόταν στην παθητική στάση του doggie style ή στο υπάκουο σκυλάκι; Ήταν φράση σεξιστική/ομοφοβική ή απλά προσβλητική; Και γιατί η λαλίστατη συνήθως Πρόεδρος της Βουλής δεν αντέδρασε ή δεν τον επέπληξε;

Δεν νομίζω ότι ήταν έκπληξη ότι ο Πάνος Καμμένος για άλλη μια φορά, παρά τους αλλεπάλληλους λεονταρισμούς του, συντάχθηκε με την κυβέρνηση παρ' ό,τι -λέει ότι- δεν συμφωνεί με τα πεπραγμένα της. Και τον ακολούθησαν οι βουλευτές του, πολλοί απ' τους οποίους άφηναν υπονοούμενα πως θα καταψηφίσουν, όπως άλλωστε και ο αρχηγός τους.

Πριν λίγες ημέρες, στα επικριτικά σχόλια σχετικά με την αγάπη του για την υπουργική καρέκλα, ο κύριος Καμμένος είχε απαντήσει κάτι του στυλ «Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο», εννοώντας πως μπορεί να αποχωρούσε και απ' την κυβέρνηση. Κανείς δεν τον πίστεψε, και δικαίως.

Ο άνθρωπος που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα πάσης λογής χαρακτηρισμούς για όσους ψήφιζαν μνημόνια, ψήφισε κι αυτός, για να βάλει πλάτες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον ίδιο, για να μη χάσει την κυβερνητική εξουσία, σύμφωνα με την κοινή λογική.

Κάποιος έπρεπε να το κάνει, και τελικά το έκανε το υπέρτατο εκνευριστικό τρολ της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έστω.

Στην ιστορική ονομαστική ψηφοφορία κάθισε πίσω απ' τα έδρανα των βουλευτών των ΑΝΕΛ, και κάθε φορά που ένας βουλευτής τους ψήφιζε ΝΑΙ, αυτός φώναζε ειρωνικά: «Στα τέσσερα, στα τέσσερα!». Το εν λόγω προσβλητικό αστειάκι, φαιδρό και άτοπο σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, ήταν αντάξιο του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

*ΝΑΙ ψήφισαν και οι 13 βουλευτές του "αντιμνημονιακού" κόμματος, μηδενός εξαιρουμένου.

14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Το πολιτικο & ηθικο μεγεθος τοσο του Καμμενου οσο κ του Αδωνη Γεωργιαδη, ειναι γνωστο σε ολους μας με IQ πανω απο 61,5...Λυπαμαι, βλεποντας τα ΝΑΙ & ΟΧΙ στα σχολια , ποσοι πολλοι ειστε τελικα με IQ μεσα στο 61,5 και που δυστυχως με την ψηφο σας καθε φορα, διαλυετε τις δικες μας ζωες αλλα κ τις δικες σας!
Επιτέλους ας το καταλάβουν όλοι τους δεξιοί και αριστεροί. Η Ελλάδα αν θέλει το ευρώ των 19 χρειάζεται μνημόνιο εφόσον ΔΕΝ μπορεί να βγει στις αγορές. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Δεν είναι το θέμα αν θα κάτσεις στα τέσσερα ή στα δύο. Αλλιώς κάνεις ντου στο νομισματοκοπείο μαζί με τον Λαφαζάνη.
Είναι λυπηρό το επίπεδο των βουλευτών. Είπε τη μία βλακεια ο ένας, στην ιστορική ψηφοφορία βρήκε να του την πει ο Άδωνις; λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Όσο τους ακούω τόσο καταλαβαίνω ότι τέτοιος λόγος δε με εκφράζει. Θα μπορούσαν τουλάχιστο να είναι ευγενικοί μεταξύ τους αλλά ούτε αυτό είναι ικανοί να κάνουν.
δυστυχώς, πέραν του διασκεδαστικου στιγμιότυπου και της "δικαιωσης" του Αδωνιδος... ο Καμμενος και οσοι πολιτευονται με παρόμοιο τρόπο, όσο εχουν την δυνατότητα να χειρίζονται τις τυχες μας, ΔΕΝ εχουν παρει την απάντηση που τους αξιζει! Ελπιζω καποτε αυτη την απάντηση να την πάρουν από τις κάλπες!
πολλά διαμαντάκια στο βίντεο που έδωσα πριν.π.χ. ο Καμμένος αρχίζει την ομιλία του με το εξής: "Κάνουν αντιπολίτευση συμπολιτευόμενοι ή συμπολίτευση αντιπολιτευόμενοι. Η πλήρης παράνοια!"και "...μια κυβέρνηση έκτρωμα"Ας βάλει να τα ξαναδεί αν ισχύουν για τον ίδιο τώρα.
«Όποιοι ψηφίσουν υπέρ της δανειακής σύμβασης, έχουν και την ευθύνη της στήριξης της δανειακής σύμβασης, που παραδίδει τη χώρα στους δανειστές της και μάλιστα βάση του αγγλικού δικαίου που παραδίδει την κρατική και ιδιωτική περιουσία, παράνομα, αντισυνταγματικά και άκυρα!»Πάνος Καμμένος - Δεκ 2011 Video: (https://www.youtube.com/watch?v=ONY9Hb-KPvE)αντηχούνε τα αυτία μου "Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ... μεγάλη κουβέντα.
ο Άδωνις καλό θα ήταν να κοιτάει τα μούτρα του γιατί εκανε κι έλεγε τα ίδια και χειρότερα κατά της Ν.Δ οταν ήταν στο ΛΑ.Ο.Σ και ξαφνικά όταν του έδωσαν θέση στην κυβέρνηση τα ξέχασε. και καλό θα ήταν όλες αυτές τις κωλοτούμπες να τις θυμόμαστε κι εμείς που τείνουμε να τα ξεχνάμε όλα μπροστά στις κάλπες. δε θέλω σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω τον Καμμένο αλλά να λέμε και μπράβο στον Άδωνι μου φαίνεται υπερβολικό.