Απεργία την Πρωτομαγιά

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο συμβολική»

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο συμβολική» Facebook Twitter
6

Καθώς ο Βαρουφάκης σνομπάρει την ψηφοφορία, τον Τσίπρα και τους φαν του ταξιδεύοντας για weekend στην Αίγινα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλείται στη Βουλή να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα. 

Η υπογραφή (;) του πάντως ενθουσίασε καθώς το φαλλικό της σχήμα ταιριάζει ακριβώς στην περίσταση.

To διεθνές πρακτορείο Ruptly ανέδειξε το θέμα που έχει προκαλέσει γελάκια στα σόσιαλ μίντια, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι μάλλον η αυθεντική του υπογραφή. 

6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Όλοι είχαμε και έχουμε ανάγκη για γελάκια μέρες που'ναι, αλλά όταν έγινε viral ΑΥΤΟ, το βρήκα πολύ φτηνό. Δεν ήταν χιούμορ που έθιγε την κατάσταση, αλλά έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, που ξαφνικά βρέθηκε να επωμιστεί την εντολή/ ελπίδα/ όλα ενός λαού. Όχι αστείο δε μου φάνηκε, αλλά σχεδόν ντράπηκα που ακόμη και αυτό κάποιοι το διέδωσαν με τρόπο-ηθελημένα ή ακούσια- υπονομευτικό
Παραφράζει το γνωστό ρητό περί υπογραφής. Στα παιδιά μου θα το δείχνω σα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου. Αναφέρομαι τόσο στην υπογραφή, όσο και στο περιεχόμενο :)