ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος στις φυλακές!»

«Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος στις φυλακές!» Facebook Twitter
3
«Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος στις φυλακές!» Facebook Twitter
«Ο Άγιος Σάββας ο Ξηρός, προστάτης των βομβιστών» (twitter: ‏@fadomas_)

«Ο Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι λόγω θρησκείας και των Προφητειών της Αποκάλυψης - Πιστεύει πως είναι πείραμα για την παρακολούθηση» ήταν η χτεσινή είδηση. Παράλληλα ο Σάββας Ξηρός πρόσθεσε πως δεν μπορεί να δεχτεί το βραχιολάκι γιατί βγάζει ραδιενέργεια. 

Από πού να το πρωτοπιάσεις το θέμα. "Καλά, η θρησκεία δεν έλεγε και «Ου φονεύσεις»;" σκέφτηκα καθώς τον άκουγα να λέει τι έγραφε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη.

Για λίγο νόμισα ότι ήμουν ο μόνος που είχε πάθει πλάκα με τις δηλώσεις του. Μετά όμως διάβασα τα σχόλια κάτω απ' τα άρθρα μας, και κατάλαβα ότι δεν ήμουν τρελός τελικά.

Να 17 απ' αυτά:

Генрих Григорьевич Ягода:
«Σύντροφε Σάββα, πρωτοπαλίκαρο της Επανάστασης του προλεταριάτου, ιππότη της Αποκάλυψης, υιέ των ανέμων, δείξε στους προσκυνημένους φιλελέδες τι σημαίνει αντάρτικο των πόλεων!»

maria vechera:
Το έχετε ελέγξει σίγουρα ότι δεν είναι "είδηση" από το Κουλούρι?

celsius:
«Κοίτα,δεν είναι πείραμα για παρακολούθηση...εεεε....ξέρεις...
είναι παρακολούθηση.»

Ανηθικος αυτουργος:
«Έχουμε ΚΑΙ τους Τρομοκράτες που μας αξίζουν.
Όπως η Γαλλική Δημοκρατία έχει ως σύμβολο της την Μαριάν να κρατάει τη σημαία στα χαρακώματα του Παρισιού έτσι και η μεταπολιτευτική Ελληνική Δημοκρατία θα έπρεπε να έχει ως σύμβολο της την Ελένη Λούκα να κρατάει μια εικόνα της Παναγίας και να αποτάσσει τον χάραγμα του αντίχριστου.« (Ashton Heston III: «Η Λουκά γυμνόστηθη, σαν τη Μαριάν--thanks for the visual, νυχτιάτικα, Ανήθικε αυτουργέ...»)

γ.Κουτσιούκης:
«Στάνταρ αυτός θα την είχε δει απεσταλμένος του Θεού και σκότωνε. Έχει και το ίδιο μαλλί με τη Λουκά!
Δηλ. Οι αντιεξουσιαστές δε θέλουν κράτος αλλά θέλουν θρησκείες και εκκλησία, γελάνε και τα τσιμέντα. Έχουν κοκκινίσει από τη ντροπή οι αντιεξουσιαστές.»

Leontios:
«Η ακτινοβολία από το βραχιολάκι θα του χειροτερέψει την υγεία.
Μάλιστα...
Τελικά θα αναθεωρήσω - η αναπηρία του πρέπει όντως να κυμαίνεται στα ποσοστά που ισχυρίζεται η υπεράσπισή του.
Γιατί και δικαιολογία να είναι, θα μπορούσε να βρει κάποια τουλάχιστον 100 φορές καλύτερη.
Τέσπα, θα κάνει χάρη σε όλη την Ελλάδα αν κάτσει μέσα, οπότε μαζί του και εγώ: "ΘΑΝΑΤΟΣ στα ραδιενεργά βραχιολάκια - η συνομωσία κατά των παλαίμαχων αναπήρων αντικαθεστωτικών δεν θα περάσει!"»

Δον Ιδιώτης:
«Και όμως κάποιοι συμπολίτες μας αναγνώριζαν σε αυτόν το δικαίωμα να εκτελεί ανθρώπους λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεοληψιών.
Απίστευτη Ελλάδα...»

φωνηλογικης:
«Δε μας....και εσυ και ο γρυλος σου ρε ξηρε! Ολοκληρη κυβερνηση βγαζει νομοσχεδιο μονο για σενα,πρωτο απο ολα τα αλλα και αρνείσαι;!»

li66:
«Δηλαδή, αν, μετά από αυτές τις δηλώσεις, δεν δεχτεί ο Ξηρός το βραχιολάκι, τότε φαντάζομαι πως στο πλευρό των αντιεξουσιαστών που θα καταλάβουν την πρυτανεία, ζητώντας την απελευθέρωση του, θα στέκεται και η κ. Λουκά, μαζί με εκείνους του τύπους και τις θεούσες που βγαίνουν με τα θυμιατά και χτυπιούνται για τα σημάδια του αντίχρηστου; Θου Κύριε.... σημεία των καιρών. Ούτε έναν πολιτικό κρατούμενο της προκοπής δεν έχουμε.»

Aahaladita:

«Μάλιστα, η θρησκεία είναι το όπιο και της τρομοκρατίας.

Δεκτόν, κάτσε μέσα.»

Μέτρον Άριστον:
«Ενώ η αφαίρεση ζωής ειναι τελείως σύμφωνη με τα διδάγματα του Χριστού. Η 10η δεν ειναι που λεει δολοφόνησε τον κεφαλαιοκράτη?»

trollolo:
«Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος στις φυλακές!»

Μιχάλης Κ.:
«Τελικά μήπως να ξανά σκεφτούμε το έξω; Κάτι σε πιο μέσα κι ακόμα παραπέρα!»

Auslaender:
«Ο άνθρωπος που κουβαλούσε βόμβες δεν θέλει να φορέσει ένα βραχιολάκι γιατί είναι επικίνδυνο για την υγεία.»

Panagiotis Sidiropoulos
«Ορισμένες φορές η σιωπή είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του μύθου. Άνθρωποι που αν ανοίξουν το στόμα τους πετάνε βατράχια, αν είναι αρκετά προσεχτικοί για να το αποφύγουν αποκτούν αποδοχή πολλαπλάσια της αξίας τους. Δείτε τον λεγάμενο "λαικό ήρωα", αρκούσε μια φορά να μιλήσει για να καταλάβουν όλοι πως είναι ένας καμμένος χαζούλιακας, ενώ τόσο καιρό περνούσε με την σιωπή του για ψαγμένος-καταραμένος-ανυπότακτος. Άνθρακες ο θησαυρός, άλλωστε, αυτή η χώρα είχε τα πάντα που της άξιζαν, ε, είχε και τους τρομοκράτες που της άξιζαν...»

Hristoss1:
«Το αλλο με τον Ξηρο.. εε με τον τοτο το ξερετε; Ευθυμησαμε παλι»

leonidasm
«Ο πρωθυπουργος τολμάει να τα βάλει με την Αμερική προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του και αυτός δεν δέχεται το βραχιολάκι; Να μεινει να πεθάνει στη φυλακη τοτε...»

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Μερικές φορές στήνουμε (δε βγάζω το.. δάχτυλό μου απέξω) λαϊκά δικαστήρια στα σχόλια, μερικές φορές το παρακάνουμε με υπερβολές, είναι κι αυτές οι φορές όμως που ένα άρθρο το ανοίγεις μόνο και μόνο γιατί ξέρεις τι θα απολαύσεις στα σχόλια.
Τελικά αυτό που έσκασε στα χέρια του Σάββα Ξηρού δεν ήταν μία απλή βόμπα αλλά το... πυρ το εξώτερον... ..και ήταν θέλημα Θεού...!Σ.Σ.: Το... πυρ το εξώτερον που ήταν τοποθετημένο σε τάπερ νεοπρενίου (πλαστικό, που είναι μία ακόμη ανακάλυψη με τη βοήθεια του διαβόλου)...