Το καλό να λέγεται

Το καλό να λέγεται Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
4

Επειδή πολλά του σούρνω του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ας γράψω και για κάτι αναπάντεχα καλό που έκανε, και που δεν ταιριάζει στο δημόσιο προφίλ του:

Βρέθηκε σπίτι για τη μετανάστρια που γέννησε στη λέμβο

Σε ιδιόκτητο σπίτι της Μητρόπολης Πειραιώς αναμένεται να φιλοξενηθεί η μετανάστρια μητέρα από το Καμερούν που γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της εν πλω σε βάρκα και που εντοπίστηκε από λιμενικούς σε βραχώδη περιοχή στο Αγαθονήσι.

Ήδη, με εντολή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Δημήτρης Αλφιέρης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά Κωνσταντίνο Πεταλά και τον ενημέρωσε για το θέμα.

Η Ιερά Μητρόπολη ανακοίνωσε, επίσης, ότι προτίθεται να καλύψει και τα έξοδα σίτισης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ρουχισμού και άλλων καθημερινών αναγκών, τόσο της ιδίας όσο και των τέκνων της.

***

Μετά από άπειρα δημοσιεύματα για τα πράξεις ή κηρύγματα μίσους, χαίρομαι που μπορούμε να δημοσιεύσουμε μια πράξη αγάπης του εν λόγω Μητροπολίτη. Και ενώ ο Σεραφείμ, σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, το 2010 αποκαλούσε την Χρυσή Αυγή «ελπίδα της Ελλάδας», σήμερα με την πράξη του δίνει ένα μήνυμα εναντίον του χρυσαυγίτικου ρατσισμού και της ξενοφοβίας, και υπέρ της ανθρωπιάς. 

Μακάρι να συνεχίσει έτσι. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Κι ετσι να ειναι, εχει σημασια; Για μενα αυτο που μετραει ειναι οτι η γυναικα βρηκε ενα κεραμιδι να βαλει πανω απο το κεφαλι της, και θα μπορεσει να μεγαλωσει τα παιδια της αξιοπρεπως...
Το να φέρεται ένας θρησκευτικός ηγέτης - και σε επίπεδο μάλιστα μιας πόλης όπως ο Πειραιάς -με τον τρόπο που επιτάσσει η διδασκαλία του Ιησού, θα έπρεπε να θεωρείται τουλάχιστον φυσιολογικό και δεδομένο.Μακάρι αυτό να είναι ή να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.