18 ατάκες απ' το Twitter για την εκπομπή Νικολόπουλου με τον Κασιδιάρη

18 ατάκες απ' το Twitter για την εκπομπή Νικολόπουλου με τον Κασιδιάρη Facebook Twitter
9

18 ατάκες απ' το Twitter για την εκπομπή Νικολόπουλου με τον Κασιδιάρη Facebook Twitter

 

Ο πολυσυζητημένος βουλευτής των ΑΝΕΛ που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούν τη χώρα, έχει εκπομπή την οποία αποκαλεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ. 

 

Ένας απ' τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, προφανώς πέρα απ' τον ίδιο τον κύριο Νικολόπουλο, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης που μιλάει μέσα απ' τη φυλακή, πράγμα που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με τέσσερα διαφορετικά τουίτς μέχρι στιγμής διαφήμισε με περηφάνια. 

 

Το τουίτερ πήρε φωτιά. Να 18 απ' αυτά που γράφτηκαν εκεί τις τελευταίες ώρες. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη ότι και ο Χομεϊνισμός στο Ιράν, ξεκίνησε από την τερατογόνο σύζευξη Αριστεράς και Ισλαμισμού. Ο Αγιατολλάχ Χομεϊνί ξεκίνησε από τα Γαλλικά Πανεπιστήμια και από το Μάη και συνέλαβε την ιδέα του δικού του καθεστώτος, που θα ανέτρεπε το Σάχη.Πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα πολλά άτομα με παράδοση στους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχουν πολλοί που τα θεωρούν πολύ "first world problems" και τα παραγκωνίζουν, όπως έκαναν οι δεξιοί χάριν εθνικών θεμάτων. Με τον α ή β τρόπο αισθάνονται αποξενωμένοι από αυτά και βρίσκουν διαφορετικές δικαιολογίες. Επίσης υπάρχει κόσμος που προσελκύεται από τον Ορθόδοξο Κοινοτισμό. Σε κάποιο καυγαδάκι στο fb μεταξύ συριζιωτών, θυμάμαι που κάποιος έλεγε ότι οι μοναχοί του Αγ. Όρους είναι επαναστάτες. Ποτέ μην έρθει η Επανάσταση, σύντροφε, αν είναι να έρθει από το Αγ. Όρος. Το λέω μετά λόγου γνώσεως, διότι οι θρησκευτικές κοινότητες μοιράζουν τα αγαθά και τα στερούν, με γνώμονα τις αντιλήψεις τους. Δεν ισχύει ότι ό,τι ανήκει στην Εκκλησία, ανήκει στην κοινότητα. Δε νομίζω να διατίθεται πχ επωφελώς για τους lgbt! Άρα πώς είμαστε όλοι μια κοινότητα; Μόνο αν έκοντες - άκοντες υπακούουμε σ' αυτούς.Επίσης θέλω να θυμίσω ότι κατά τον τρομερό Αύγουστο του 2014, που ο μητροπολίτης Γορτυνίας αποκάλεσε τους ομοφυλόφιλους "κύνες", ο μητροπολίτης Μεσογαίας μίλησε για επαναποινικοποίηση της μοιχείας και της ομοφυλοφιλίας και για διακυβέρνηση με βάση τους κανόνες της Εκκλησίας. Ούτε σπιθαμή πίσω δεν κάνουν, στα αιτήματα για γνήσια Θεοκρατία δηλαδή.Αυτά τα λέω για όσους ξέρουν μέχρι πού θέλουν να πάνε και είτε στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, είτε όχι, να είμαστε σε εγρήγορση όσοι θέλουμε κοινωνικά, ατομικά και ανθρώπινα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.Δεν μπορώ άλλο να ακούω για ανθρώπους που "δεν γνώριζαν".
Μην ξεχνάμε και το φλερτ που έριξε τον Ιούνιο η Ρένα Δουρου στους ψηφοφόρους του Παναγιώταρου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της περιφέρειας Αττικής...Και από οτι βλέπουμε η συνιστώσα Ρίμπεντροπ συνεχίζει τη δράση της.
Αυτό το ναι μεν αλλά, με ξεπερνάει. Σταματήστε να ασχολείστε με το τι έκαναν οι άλλοι και κοιτάξτε την καμπούρα σας.Είσαστε κυβέρνηση αν δεν το καταλάβατε ακόμα, και εσείς κρίνεστε πλέον.
Ωραία όλα αυτά, να θυμίσω βέβαια οτι ο Νικολόπουλος είναι τώρα απλός βουλευτής, αλλά "...Ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που ορκίστηκε στις 21 Ιουνίου 2012..." (πηγή: wikipedia) ως βουλευτής της ΝΔ, απ' όπου διαγράφηκε πολύ σύντομα όχι επειδή ήταν ακροδεξιός, αλλά επειδή δεν ψήφισε το μνημόνιο.
Αυτό και μόνο δείχνει τα κριτήρια επιλογής των συνεργατών του Σύριζα. Αντι-μνημόνιο (τουλάχιστον όσον αφορά το μνημόνιο της Ν.Δ. γιατί τα άλλα τα ψηφίζουμε) και άγιος ο θεός.
Έχεις δίκιο. Μπορείς να μας θυμίσεις επίσης, ότι πρώτα το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ υπέγραψαν μνημόνια, άρα τώρα που υπέγραψε κ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετράει.Μπορείς να μας θυμίσεις ποιος κυβερνάει σήμερα?