11 Έλληνες τραγουδιστές που θα ήθελα να παίξουν φέτος στο River Party

 11 Έλληνες τραγουδιστές που θα ήθελα να παίξουν φέτος στο River Party Facebook Twitter
2

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια και για πρώτη φορά δίνει την ευκαιρία στους δεκάδες χιλιάδες νέους που θα πάνε στο Νεστόριο φέτος, να επιλέξουν τα πάντα γύρω από αυτό.

Διαβάζω: 

Σχεδίασε το δικό σου River Party!

Mέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όλοι μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ψηφοφορίας με τις επιλογές που θα καθορίσουν και θα διαμορφώσουν το 37ο River Party.

Ένας όμως από όλους θα γίνει ο μεγάλος τυχερός που θα πάρει και την παρέα του μαζί για να ζήσουν το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα με όλα τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής πληρωμένα

 

Διάλεξε ΕΣΥ το πρόγραμμα του φεστιβάλ για κάθε ημέρα ξεχωριστά!

Επίλεξε το πόσες ημέρες θα διαρκέσει!

Πρότεινε την τιμή του εισιτηρίου!

Διάλεξε τον αριθμό των stages και τα ονόματα τους!

Επίλεξε το είδος και την διάρκεια των live ΕΣΥ!

Ονόμασε τις πέντε περιοχές κατασκήνωσης με τα ονόματα που σκέφτηκες!

****

Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει στο παραπάνω λινκ.

Εγώ επιλέγω την ονειρεμένη μου εντεκάδα για φεστιβάλ - και ένα κομμάτι που θα ήθελα οπωσδήποτε να παίξουν. 

Active Member

 

 

Αρλέτα

 

 

Δημήτρης Σαμόλης


 

 

Διονύσης Σαββόπουλος


 

 

Τα Παιδιά της Παλαιότητας


 

 

Πωλίνα

 

 

LEON

 

 

Λένα Πλάτωνος

 

 

Λουκιανός Κηλαηδόνης

 

 

Μελίνα Τανάγρη

 

 

Marsheaux

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Τυγχάνει να παρακολουθώ το river party του Νεστορίου Καστοριάς έδω και πολλά χρόνια, πολύ πριν γίνει γνωστό και αναπόφευκτα mainstream. Έχει χάσει σαφώς το αρχικό στυλ της ξεγνοιασιάς και έχει μετατραπεί σε ένα καλοστημένο εμπορικό event, ένα από τα πολλά που γίνονται σ' όλη τη χώρα το καλοκαίρι. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι τα ονόματα που λίγο πολύ είναι τα ίδια κάθε χρόνο, και τα οποία περιοδεύουν σ' όλα τα φεστιβάλ και party ανα τη Ελλάδα. Μαχαιρίτσας, Τσακνής Στόκας, Πλιάτσικας, Θηβαίος, η παρέα του Ζουγανέλη, και οι νεώκοποι Μουζουράκης, Μαραβέγιας και λοιποί, έχουν τραγουδήσει δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές την τελευταία δεκαετία. Η ένσταση μου είναι ότι δεν υπάρχει νόημα να τους ξανακούσεις όλους αυτούς τους υπερπροβλημένπυς , από τη στιγμη που θα έρθουν άλλες δυο τρεις φορές στην επαρχία για αρπαχτές, σε μαγαζί ή σε γήπεδο την ίδια χρονία.Πριν πολλά πολλά χρόνια που δεν πολυανέβαιναν οι καλλιτέχνες, είχε κάποιο νόημα. Αλλά τώρα που μυρίστηκαν το χρήμα και συνωστίζονται αθρόως έχει χαθεί το κέφι και έχει πνιγεί η χαρά στη μπύρα του χορηγού και στην καπνίλα των σουβλακίων.Και ένα newsreport.Με τις πρόσφατες νεροποντές καταστράφηκε το γραφικό γεφυράκι του χώρου του river παρτυ (σχετική αναφορά: http://fouit.gr/2015/02/16/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%AC/)Ελπίζω ο δήμαρχος να το αποκαταστήσει εγκαίρως για τους λάτρες και επισκέπτες της περιοχής η οποία είναι κατά τ'άλλα υπεροχη όλο το χρόνο.