Με αφορμή την απάντηση στην ερώτηση των καλλιστείων που έφερε τα πάνω κάτω

Με αφορμή την απάντηση στην ερώτηση των καλλιστείων που έφερε τα πάνω κάτω Facebook Twitter
30

 

Aν σου έλεγε ένας γνωστός σου ότι είναι φορέας του AIDS πώς θα αντιδρούσες; Εμένα μου έχει συμβεί: Αντέδρασα με χαμηλούς τόνους, casually, ευχαριστώντας το άτομο που μου το είπε και εμψυχώνοντάς το. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται δράματα, ούτε υπερβολικές αντιδράσεις.

Μια διαγωνιζόμενη των Κυπριακών καλλιστείων που παρουσιάζονται σε μορφή ριάλιτι θα αντιδρούσε λίιιιγο διαφορετικά.

Awkward

===

Στον αντίποδα: Προτείνω την υπέροχη, συγκλονιστική Σουηδική σειρά "Don't ever wipe tears without gloves".

Είναι ό,τι καλύτερο είδα φέτος.

Με αφορμή την απάντηση στην ερώτηση των καλλιστείων που έφερε τα πάνω κάτω Facebook Twitter

info

 

30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

15 σχόλια
Θα σταθώ στο όνομα της κοπέλας (Amanda Rear), με το οποίο όπως είπε κάποιος σύντροφος, θα κάνει καλή καριέρα σε κάποιο φορέα παραγωγής ταινιών αυτοικανοποίησης.Θα γίνει δηλαδή ικανή φορέας του σεξ και συγχαρητήρια και μπράβο της και να της πούμε να το ξανακάνει.
Η σωστή απάντηση στην ερώτηση αυτή βασικά είναι η εξής:"I personally believe that U.S. Americans are unable to do so, because some people out there in our nation don't have maps...I believe that our education like in...such as South Africa and THE Iraq everywhere like such as and I believe that they should...our education every.. here in the U.S. should help the U.S....should help South Africa, should help the Iraq and the Asian Countries so we will be able to build up our future." (http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww)Πάνε τώρα να συναγωνιστούν τις αμερικανίδες οι κύπριες. Άσε μας κοριτσάκι μου!
Και μετα μας κάνει εντυπώσεις πως 1 στους 2 έχει κονδυλώματα! Πόσο εγκληματικό ένας άνθρωπος το 2014 να μη γνωρίζει για το aids....αν μπούμε σημερα σε μια τάξη λυκείου ποσά παιδιά θα ξέρουν να μας πουν τι ειναι το aids άραγε;
Και σε γυμνασιο να μπεις θα ξερουν. Επισης αλλο να ξερεις τι ειναι κατι και αλλο πως να προφυλαχθεις. Σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση δεν διδασκεται σε κανενα σχολειο και τα αφηνουμε ολα στην τυχη.
Και πολλοί άλλοι έχουν πολλές άλλες παθήσεις-αρρώστιες κ.λπ. Τα κονδυλώματα πώς προκύπτουν σε συνάρτηση με το AIDS?Ή μπερδεύεις τον ιό HIV με τον ιό HPV ή αγνοείς ότι στον τελευταίο είμαστε όλοι φορείς.
Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι απλα λογω αγχους -ελπιζω να ναι μονο αυτο- η κοπελα μπερδεψε την εννοια φορεας του aids με την εννοια του φορεας για την καταπολεμηση του aids. Για αυτο λεει μπραβο. Αν ειναι δυνατον να μην ξερει τι ειναι το AIDS. Ειπαμε
Εντάξει αδικαιολογητη η κοπέλα αλλά θεωρώ τραγικοτερο το λάθος στη διατύπωση της ερώτησης. Λέγεται φορέας του ιού hiv, ο οποίος μόνο όταν εκδηλωθεί λέγεται aids. Αλλά τι να περιμένει κανείς απο ένα φτηνό ριαλιτυ που στόχος είναι ποια θα διαφημίσει καλύτερα το ποπο της. Πάλι καλά που δεν της είπαν τη λέξη οροθετικός. Θα απαντούσε είμαι θετική στους οροθετικούς.
"Φορέας HIV" ή "φορεας του ιού του aids" που κατά τη συνήθη πρακτική πολλων ΜΜΕ πολλές φορές καταλήγει σε "φορέας του aids". Φυσικά είναι λάθος αλλά δεν το λες και τραγικό παρα μόνο αν ακούγεται στην ιατρική σχολή. Κατι αναλογο με την λάθος φραση "εκαναν dna" που ακους κατεπαναληψη στις ειδησεις και τις τηλεοπτικες εκπομπες.
Έχεις δίκιο. Το έγραψα και εγώ λάθος. Εύχομαι μόνο να μη στιγματιστεί η κοπέλα γιατι αυτό το θάψιμο που έχει υποστεί σε πολλά blogs και sites αλλά και στο youtube είναι εξωφρενικό.Ειδικά για μια κοπέλα 19 χρονών που δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.
Παίζει, όντως, να κατάλαβε κάτι τέτοιο. Όσο κουκουρούκου κι αν φαίνεται το σκηνικό δεν διανοούμαι ότι ένας νέος άνθρωπος έχει τέτοια άγνοια πια. (Επίσης και η ερώτηση δεν είναι σωστά διατυπωμένη)....Κι απ' την άλλη έχουμε έναν οχετό ρατσιστικών σχολίων και κατάρες κάτω από το βίντεο, από άτομα που νομίζουν ότι είναι "ανώτερά" της :-/ πφφφφ...
Προφανώς ειχε μάθει τις απαντησεις απ'εξω όπως όλες οι διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία και απο το υπερβολικό άγχος τα μπέρδεψε.Είναι αστοχο να συγκρίνουμε την δική μας απάντηση (που θα δίναμε σε αναλογη ερωτηση) με τη δική της.. για ευνόητους λόγους. Είναι προφανές οτι η κοπέλα δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο και οτι έγινε παρεξήγηση.Αλλά και χαζή να είναι , εκεί διαγωνίζεται για την ομορφιά της όχι για την εμπειρία ζωής και την αντίληψή της.
Φορέας του AIDS.μετάφραση:Ο εθελοντής σε νοσοκομείο που σερνει το φορείο με ασθενή του AIDS πάνω.Στο τέλος πάντως το έσωσε.Πάνω κάτω είπε:"Μη στεναχωριέσαι,ο χάρος έτσι κι αλλιώς περιμένει στη γωνιά.Θα μπορούσες να γλιστρήσεις στο μπάνιο και να σκοτωθείς!"(η να γλιτώσεις τη τελευταία στιγμή αρπάζοντας τη πετσέτα από τη κρεμάστρα και να πέσεις μαζί με το πιστολάκι στη γεμάτη μπανιέρα και να πεθάνεις από ηλεκτροπληξία)
Συνήθως στα καλλιστεία γνωρίζουν από πριν τις ερωτήσεις που θα τους τεθούν. Μάλλον είχε προετοιμαστεί για κάτι διαφορετικό και παπαγάλισε την απάντηση.
Μάλλον το φορέας το πέρασε κάτι σαν ίδρυμα.Παρόλα αυτά πέσαμε όλοι οι μορφωμένοι να την φάμε.Μια στιγμή αμηχανίας,στρες,χαζομαρούλας;Συμβαίνει,ας χαλαρώσουμε λίγο,καλλιστεία,δεν έδινε εξετάσεις για το harvard university.
Μέσα στο πλαίσιο που βρίσκεται αυτό το άτομο, η απάντηση δέν εκπλήσσει. Άν απαντούσε με άλλον τρόπο ("σωστό") θα έμοιαζε απλά με μαγνητόφωνο.Εκτός άν πιά ήταν ειρωνεία ή σαρκασμός - άν σε φέραν για να βαθμολογήσουν το στήθος και τα μπούτια σου και σε ρωτάνε για την παγκόσμια ειρήνη, τους απαντάς κι εσύ κατάλληλα !
Ρε παιδιά, έχω πάει στην Κύπρο. Εχει κάτι αρχοντοκόριτσα, όμορφα, σπουδασμένα, έξυπνα και πάνω απ᾽ όλα καθαρὀαιμες Κύπριες. Η κοπελιά στο βίντεο, ούτε Ελληνικό όνομα έχει, ούτε την αναμενόμενη παρουσία έχει, ούτε την κλασσική Ελληνική (πες την Κυπριακή) ομορφιά έχει... Τι διάολο, με... μεταγραφές κάνουν αγώνες οι κουμπάροι;......
...Χαίρομαι ιδιαίτερα με τις τόσο ῾῾προοδευτικές῾῾ σας αρνητικές!.... Ούτε χαυγήτης είμαι, ούτε καν ρατσιστής μα ούτε και μισογύνης. Εδώ, όλο το νησί γελά με την απάντηση ῾῾μαρούλι῾῾ κι εσείς, γιά κάποια άγνωστη αιτία, αντί (με τον γραπτό σας λόγο) να καυτηριάσετε το σαθρό σύστημα (σε Κύπρο και Ελλάδα) που προωθεί τέτοια φαινόμενα, απερίσκεπτα, ανεύθυνα, εντελώς επιφανιακά, πετάτε ανώνυμα τις αρνητικές σας ψήφους... Οχι πως πρόκειται γιά κάποιο σοβαρό θεσμό, αλλά... Ποιές ευαίσθητες χορδές σας ακούμπησε το σχόλιο μου; Το ότι δεν είναι καν Ελληνοκύπρια; Η κοπέλα, δεν πρόλαβε καλά - καλά να μάθει την γλώσσα και μιάς και δεν...βρέθηκαν κάποιες καλύτερες, την πάνε φυρί - φυρί γιά τον ασήμαντο τίτλο, αν δεν φανεί μιά άλλη να την παραγκωνίσει. Βάλτε σας παρακαλώ κι άλλες πολλές αρνητικές... Να δούμε, θα πατήσετε τις 600; Τουλάχιστον, ας γράψει, έστω ένας, δείχνοντας το ψεγάδι του σχολίου μου.
Endymion, η Νάταλη Ριάρ γεννήθηκε τον Μάϊο του 1995 στην Λεμεσό όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της είναι Ινδός.Εδώ οι διαγωνιζόμενες:http://kekosurf.biz/index.php/lifestyle-hidden/item/feel-fantasic-20-star-2014Δεν βλέπω η δεσποινής Ριάρ να "υστερεί" εμφανισιακά σε σχέση, τουλάχιστον, με τις υπόλοιπες Κυπραίες.Επίσης στις συμμετοχές υπάρχει μία Κυπραιοβραζιλιάνα, μία Κυπραιοβουλγάρα και μία κοπέλα κάτοικος Κύπρου με καταγωγή από Ουκρανία ...και λοιπόν; Μήπως μπασταρδεύεται η "κλασική-καθαρόαιμη" ελληνική-κυπριακή ομορφιά;
Αγαπητέ Endymion,Ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύεται. Όταν αναφέρεις "καθαρόαιμες" κύπριες (λες και είναι άλογα ιπποδρόμου) και προσπαθείς να κρίνεις την διαγωνιζόμενη σύμφωνα με τα "ελληνικά" πρότυπα... είναι λογικό να συγκεντρώσεις αρνητικες ψήφους. Η καταγωγή της είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί.
Ποπο ρε Πενταγιώτισσα, φωτιά και λάβρα είναι όλα τα κορίτσια. Και η Ναταλί δεν υστερεί καθόλου. Κουκλάρα και εμένα δεν με χαλάει καθόλου, χώρια που έχουμε την διαφορά ηλικίας (δώδεκα χρόνια). Πάω να φορέσω σαλιάρα και να χαζέψω το site.