To σεξ από την πλευρά των γυναικών [NSFW]

To σεξ από την πλευρά των γυναικών [NSFW] Facebook Twitter
7
To σεξ από την πλευρά των γυναικών [NSFW] Facebook Twitter

Προφανώς και δεν είναι αποκάλυψη για όλους. Το Teat Beat of Sex είναι σχετικά γνωστό και πετυχημένο (και έχει προβληθεί εκτός των άλλων και στην Μπερλινάλε). Για μένα όμως ήταν μια απ' τις σημαντικότερες -μέχρι στιγμής- αποκαλύψεις του φεστιβάλ animation που γίνεται και φέτος στην Ερμούπολη της Σύρου, με ένα, ως συνήθως, εξαιρετικό πρόγραμμα.

Τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει όταν προχτές το βράδυ πήγα στις προβλές του αφιερώματος WOMAN IN ANIMA για αυτό που θα έβλεπα, και ίσως ούτε και τους υπόλοιπους θεατές, που στην αρχή γελούσαν αμήχανα, μέχρι όμως να φτάσουμε στο τέλος γελούσαν με την καρδιά τους και χειροκρότησαν θερμά τη σειρά 15 επεισοδίων που δημιούργησε η Signe Baumane. Οι γυναίκες του κοινού (που ήταν και η πλειοψηφία) έμειναν μετά σε πηγαδάκια και συζητούσαν για το πόσο ταυτίστηκαν, και πόσο ευχάριστη έκπληξη ήταν η στεγνή ωμότητα και το ασυγκράτητο, οργασμικό χιούμορ των εν λόγω animation. 

Η Signe BaumaneΗ Baumane, ξεχωριστή animator και πολυβραβευμένη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λεττονία. Σήμερα όμως, στα 50 της, ζει και δημιουργεί στην Νέα Υόρκη. Από μικρή ζωγράφιζε κόμικς και στα 14 της έγινε συνεργάτης τοπικής λεττονικής εφημερίδας. Σπούδασε Φιλοσοφία στην Μόσχα, εικονογράφησε παιδικά βιβλία, και μετά φοίτησε στο Πανεπιστήμιο στην Ρίγα την πρωτεύουσα της Λεττονίας με σκοπό να γίνει δημιουργός κινουμένων σχεδίων. Η βάση της έγινε η Νέα Υόρκη, αν και σε επισκέψεις της στην πατρίδα της έκανε μερικά φιλμ όπως είναι το Woman και το Veterinarian. 

Η ελευθεροστομία, η ιδιοσυγκρασιακή της ματιά στην καθημερινότητα των γυναικών και το συχνά μαύρο χιούμορ της την έκαναν να ξεχωρίσει με τα animation που δημιούργησε. Η δουλειά της προβλήθηκε σε μεγάλα φεστιβάλ και συχνά βραβεύτηκε: Στο Sundance, στη Βενετία, στην TriBeCa, στο Βερολίνο. 

Ξανά στη Σύρο λοιπόν, και στην σταδιακή, αλλά γενική αγαλλίαση καθώς το ένα μικρό επεισόδιο του Teat Beat of Sex διαδεχόταν το άλλο. Kαι τα 15 κυκλοφορούν σε ένα DVD που αξίζει να αναζητήσει κανείς. Να ένα μικρό δείγμα:

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Κορίτσια ελπίζω να το πήρατε το μάθημα! Μακρυά από τα μεγάλα πουλιά. Είναι αηδιαστικά και τρομακτικά. Ας βολευτούμε με ένα "κραγιόν" για να μην κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό το βράδυ.....Επίσης κορίτσια μην μένετε ερεθισμένες. Αυνανιστείτε για να σωθείτε. Αλλιώς θα πάτε σε ένα πάρτι κ@υλωμένες και ΜΠΑΜ! θα παντρευτείτε έναν μαλάκα. Και θα φταίει που δεν αυνανιστήκατε. Και τέλος, αν θέλετε να αποφύγετε το εκνευριστικό πάρτι της κουνιάδας σας, αρχίστε να λέτε στον άντρα σας ότι στο "απαυτό" σας έχει χαλάσει μια τσιμούχα και στάζει σαν καζανάκι. Προκειμένου να κάνετε τα καινούργια χαλιά κώλος, θα σας κρατήσει σπίτι να σας κάνει σεξ. Αυτά!
κάτι φοβερά έξυπνο ή ιδιαίτερα καλόγουστο κατά τη γνώμη μου δεν είδα και επίσης δεν "τρελαίνονται" όλες οι γυναίκες και κάνουν σαν γάτες σε οίστρο, αν δεν κάνουν σεξ για 3 εβδομάδες.