Κατά λάθος διάσημος - Η φάρσα

Κατά λάθος διάσημος - Η φάρσα Facebook Twitter
0

Είδα αυτό το ελληνικό βίντεο - φάρσα

==

Θυμήθηκα το καλύτερο ριάλιτι φάρσας που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, στη βρετανική τηλεόραση. 

Λεγόταν Make My Day και παίχτηκε στο Channel 4 το 2002. 

Παρακολουθούσαμε από κρυφές κάμερες τη ζωή ενός ανθρώπου που δεν είχε ιδέα ότι η ημέρα του ήταν όλη σκηνοθετημενη.

Οι παραγωγοί είχαν μάθει από φίλους και συγγενείς τα χόμπι, τους ήρωες, τα όνειρα του εν λόγω ανθρώπου, κι ενώ αυτός (ή αυτή) πήγαινε στη δουλειά του κανονικά, φρόντιζαν -αργά αλλά σταδιακά- να του κάνουν ένα σωρό εκπλήξεις. 

Πρώτα εμφανιζόταν στη δουλειά το αγαπημένο του μοντέλο και του την έπεφτε και ζητούσε ραντεβού, μετά ζητούσε τη βοήθειά του ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής. Το μεσημέρι η αγαπημένη του ηθοποιός εμφανιζόταν απ' το πουθενά και ζητούσε τη βοήθειά του, πράγμα που οδηγούσε σε κινηματογραφικές περιπέτειες, με κακούς να τους κυνηγούν. Και το βράδυ ένα απ' τα όνειρά του (πχ. να παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) γινόταν πραγματικότητα όταν ο ποδοσφαιριστής που είχε γνωρίσει νωρίτερα τον παρακαλούσε να έρθει μαζί του. 

Οι ανήξεροι ήρωες του Make My Day παρακολουθούσαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, σα ζαλισμένα κοτόπουλα, καθώς αυτή ξετυλιγόταν όσο πιο ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη γινόταν. Γεμάτη εκπλήξεις σε κάθε στροφή. Μόνο στο τέλος τους αποκαλυπτόταν ότι υπήρχε σενάριο και κρυφές κάμερες, και σκηνοθεσία.

Πάντα ήθελα να ζήσω μια τέτοια ημέρα. Αν δεν μεταδιδόταν απ' την τηλεόραση, ακόμα καλύτερα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ