Πώς βρέθηκα στην Αμερική;

Πώς βρέθηκα στην Αμερική; Facebook Twitter
0
Πώς βρέθηκες στην Αμερική; 
 
 
 

Τα τελευταία χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Αμερική, και ειδικότερα στο L.A., καθώς κατέγραφα με συναδελφους όλη την εβδομάδα των OSCAR στο κόκκινο χαλί του KODAK THEATER.

Από ένα σημείο και μετά η τελετή των OSCAR ήταν απλά η πρόφαση. Η ουσία ήταν να ξαναπάω στην Αμερική. 
Ετσι εδώ και 3 χρόνια γεννήθηκε στο μυαλό μου η ιδέα, λόγω ελληνικής κρίσης, να μιλήσω με Ελληνοαμερικανούς, κυρίως νέους ανθρώπους, που γνωρίζουν και έχουν ζήσει τη σύγχρονη Ελλάδα, οι οποίοι θα μου έδιναν τις δικές τους ιδέες–προτάσεις για την επόμενη μέρα της κρίσης στη χώρα μας.
 
Το ντοκιμαντέρ γυρίζεται σε διαφορετική πόλη κάθε φορά, όπου  συναντάμε νέους Έλληνες επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται εκεί. Οι επαγγελματίες που μιλουν και  για την δικη τους ιστορια, προέρχονται από τους τομείς των επιστημών, της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, της επιχειρηματικότητας κτλ. 

Τους συναντάμε στους χώρους της δουλειάς τους, όπου  γίνονται οι συνεντεύξεις και τα αντίστοιχα γυρίσματα.
Τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πέρυσι από τη γνώριμη Καλιφόρνια. Εκεί όπου γνώρισα και τον Τάσο Παπαποστόλου (Greek Reporter) και αφού συζητήσαμε το μεγαλόπνοο αυτό project αποφασίσαμε να το κάνουμε μαζί το ντοκιμαντέρ. Το ταξίδι και τα γυρίσματα συνεχίστηκαν σε Σικάγο, Σαν Ντιέγκο, Νέα Υόρκη. Έχει απομείνει ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι σε άλλες 5 πόλης της Αμερικής για να περατώσουν τα γυρίσματα και να ξεκινήσει αμέσως μετά η επίπονη διαδικασία του μοντάζ.
 

Παράλληλα ως παραγωγός και ως σκηνοθέτης ταξιδεύοντας συνέχεια με την ομάδα μου, δημιουργώ διαφημιστικά σποτ  και corporate promo spot (Gastronomy, & Travel  & Presentation για τηλεόραση αλλά και για social media)  συνεργαζόμενος κυρίως στον χώρο  τουρισμού όπου έχω ειδικευτεί  όπως με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και  εταιριών οπως  Τurkish Airlines, Unesco κ.λ

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ