ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

''Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ο υπουργός υγείας να προωθεί μέσα από την εκπομπή του ασφαλιστικά προϊόντα;''

Facebook Twitter
9

Ο αναγνώστης Βαγγέλης Σ. (τα στοιχεία του στη διάθεση του σάιτ) μου έγραψε τα παρακάτω:

Άρη καλησπερα... Διαβαζω συχνα την στηλη σου και σημερα βρηκα κατι που ισως εχει ενδιαφερον...

Γυρισα απο την δουλεια και εκατσα λιγο στον καναπε να χαζεψω. Επεσα πανω στην εκπομπη του αδερφου Γεωργιαδη που πουλουσε βιβλια του Πλευρη (Κίναιδοι στην Αρχαια Αθηνα -αυτος ειναι ο τιτλος), αλλά και άλλα των εκδόσεων Γεωργιάδη.

Στο τελος εκανε ο αδερφος του Άδωνι μια περιληψη ολων των βιβλιων και ειπε φωνάζοντας:

"Ολα αυτα μονο 50Ε απο 150Ε, και οσοι τηλεφωνησουν να ζητησουν και την [τάδε] καρτα υγειας δωρο!!!!!!"

Και ερωτω:

1) Πόσο ηθικό είναι ο υπουργός υγείας να προωθεί μέσα από την εκπομπή του ασφαλιστικά προϊόντα;

2) Σε περιπτωση που δεν εχει καμμια σχεση με τις εκδοσεις Γεωργιαδη ο υπουργος, ποσο νομιμο/ηθικο ειναι να προωθει/χαρίζει ο αδερφος του υπουργου υγειας ασφαλιστικα προϊοντα υγειας;

====

 

Τα παραπάνω μου έγραψε ο αναγνώστης. 

 

Έψαξα τον Υπουργό Υγείας μέσω του τουίτερ του -είναι απ' τους πιο δραστήριους πολιτικούς στο twitter- και του μετέφερα όλα τα παραπάνω, ζητώντας ένα σχόλιο, πριν από αρκετές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν είχε τσεκάρει τα DM του ελπίζω πως τώρα θα τα δει... 

 

9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Είχαμε έναν τσαρλατάνο που μας έκανε να γελάμε (ciarlatano-ita-αυτός που πουλά με ψεύτικα λόγια προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, ο κομπογιαννίτης προϊόντων της υγείας).Όταν έγινε υπουργός, γελάσαμε αμήχανα.Μόλις είχαμε κάνει αφεντικό τον αρχηγό των τσαρλατάνων.
αφοι Γεωργιαδη,Πλευρης(Κιναιδοι στην αρχαια Αθηνα ..)τηλεοπτικος χρονος,υπουργιλικια κ δωρα καρτες υγειονομικης ασφαλισης..φιλε Βαγγελη δν ξερω το κατα ποσο ειναι νομιμο,ηθικη μην ψαχνεις ξερω ομως ενα : πετα την TV (κι συ και ολοι μας)
Το πρόβλημα δεν είναι τι πουλάει αλλά πως το πουλάει (ως τηλε-ντελάλης). Ισχυρίζεται πως έτσι πουλάει περισσότερα βιβλία αλλά αυτό δεν μου αρέσει καθόλου από αισθητικής πλευράς. Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι στην βουλή υπάρχουν άλλοι με βαρύτερα παραπτώματα από το Άδωνι (π.χ. δικηγόροι που βγάζουν λάδι βιαστές δια της τακτικής των αναβολών).Αν πάντως αυτό που γράφει το άρθρο ισχύει τότε σαφώς και αρκετά ερωτήματα ηθικής φύσης εγείρονται.
Οχι μόνο ηθικό και νόμιμο, απαραίτητο είναι. Υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που διαβάζουν βιβλία εκδόσεων Γεωργίαδη, Λιακόπουλου, Βελόπουλου και Νίκου Κωνσταντινίδη οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έναν ψυχίατρο.Έρχεται λοιπόν ο Λεωνίδας με αυτό το πρωτοποριακό πακέτο να δώσει λύση στο πρόβλημα τους
Το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός υγείας σε αυτή τη δύστυχη χώρα είναι από μόνο του ένα ερώτημα... Όλα τα άλλα είναι απλώς γαρνιτούρα στην τούρτα... Τρία φτου στον Υπουργό (για να μην τον ματιάσουμε). Στο τέταρτο παίρνεις δώρο ένα λουκούμι (Συριανό).