ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Cain δεν είναι καθόλου αγέλαστος ή οξύθυμος στην πραγματική ζωή

Ο Cain δεν είναι καθόλου αγέλαστος ή οξύθυμος στην πραγματική ζωή Facebook Twitter
2

Έχω βάλει πολλές βιντεάκια του Cain στα Μικροπράγματα, σχεδόν από τότε που ξεκίνησε να τα ανεβάζει. Τις προάλλες, του μίλησα για πρώτη φορά. 

Ο Cain δεν είναι καθόλου αγέλαστος ή οξύθυμος στην πραγματική ζωή Facebook Twitter

the internet is full of cain


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και σπουδάζω εδώ Φιλολογία στο Α.Π.Θ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα για το πώς ξεκίνησε η σχέση μου με το χιούμορ. Θυμάμαι να το χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου γενικά γιατί με βοηθούσε να κοινωνικοποιηθώ πολύ πιο εύκολα αλλά και γιατί με έβγαζε από δύσκολες και αμήχανες καταστάσεις.

Πέρυσι τον Ιούνιο αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου βιντεάκι. Ήταν για το μετρό της Θεσσαλονίκης. Η ποιότητά του είναι ντροπιαστική βέβαια... αλλά δεν το κατεβάζω για "ιστορικούς" λόγους. Έκανα και άλλα, αρκετά.

 

Όσο δεν με επηρεάζουν τα κακεντρεχή σχόλια και προσπαθώ κάθε φορά να πετύχω κάτι καλύτερο πιστεύω πως θα βγούνε ωραίες δουλειές στο άμεσο μέλλον. 

 

Τα φαρμακερα σχόλια τα προσπερνάω κατευθείαν... Τα καλοπροαίρετα αρνητικά τα προσέχω περισσότερο από και τα θετικά.

 

Η περσόνα που έχω στα βιντεο είναι συχνά αγέλαστη και ελαφρώς ζοχαδιασμένη. Αν ήμουν έτσι στην καθημερινότητά δεν θα με άντεχα! Είμαι ακριβώς το αντίθετο. Και γελάω και έχω μεγάλη υπομονή. Δεν ξεσπάω εύκολα.

Τι στην ευχή θα γίνει και φέτος με το Ρετιρέ; Είναι τρίτη χρονιά που αγωνιζόμαστε να το ξαναπαίξει το καλοκαίρι το Mega και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πιστεύω πως έχουν πάρει το μήνυμα και γελάνε μαζί μας. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ότι έβαλαν φέτος το "Εμείς κι εμείς". Θέλουν να μας προκαλέσουν. Όμως δεν θα το βάλουμε κάτω!

 

 

Μετά τους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη ετοιμάζουμε μια νέα παρωδία αλλά θα σας την αφήσω για έκπληξη! Θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να γυριστεί γιατί χρειαζόμαστε αρκετά άτομα για να παίξουν και είναι δύσκολο να τα μαζέψουμε το καλοκαίρι. Πάντως και εγώ και ο φίλος μου, ο Αλέξανδρός Χαριζάνης με τον οποίο γυρίσαμε τους "Κομπάρσους" θα βάλουμε τα δυνατά μας.

 

Τι θέλω να γίνω όταν *μεγαλώσω*; Έχω πολλά στο μυαλό μου και δεν ξέρω ακριβώς. Σίγουρα θέλω να γίνω καθηγητής σε κάποιο σχολείο αλλά και να συνεχίσω με το stand up comedy. Νομίζω θα καταφέρω να τα συνδυάσω στο μέλλον...

Ο Cain δεν είναι καθόλου αγέλαστος ή οξύθυμος στην πραγματική ζωή Facebook Twitter
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Πάρα πάρα πολύ συμπαθητικός άνθρωπος.Όσο δεν τον επηρεάζουν τα κακεντρεχή σχόλια και προσπαθεί κάθε φορά να πετύχει κάτι καλύτερο πιστεύω πως θα βγούνε ωραίες δουλειές στο άμεσο μέλλον. Το ''Κομπάρσοι" αποδεικνύει του λόγου το αληθές.