Είμαι τόσο κολλημένος με το ίντερνετ, όσο αυτή η ατάραχη κοπέλα

Είμαι τόσο κολλημένος με το ίντερνετ, όσο αυτή η ατάραχη κοπέλα Facebook Twitter
19

Όταν κάθομαι στο κομπιούτερ είτε δουλειά ή διασκέδαση (τα όρια της διασκέδασης και της δουλειάς είναι πολύ ασαφή για μένα, πρέπει να πω) μπορώ να μπλοκάρω όλο τον έξω κόσμο. 

Ανθρώπους που μου μιλάνε, τα γατάκια μου που νιαουρίζουν, το κομπρεσέρ της διπλανής οικοδομής. 

Τα πάντα. Ξέρω ότι συμβαίνουν, τα ακούω ή τα βλέπω, απλώς δεν δίνω καμία σημασία. Σα συννεφάκια περνούν από γύρω μου, και σιγά σιγά διαλύονται.

Με ξεπερνάει ίσως μόνο αυτή η κοπέλα σε ένα ίντερνετ καφέ (θενκς Βασίλη) που ατάραχη συνέχισε να είναι στο ίντερνετ αναγνωρίζοντας μεν τις εξωτερικές συνθήκες αλλά αγνοώντας τες μεγαλοπρεπώς.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Η κοπέλα που έφαγε το ξύλο μου θύμησε όταν σηκώθηκε το γνωστό ανέκδοτο "ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα". Η δε άλλη, μόλις τελείωσε ο καυγάς, θα πληκτρολόγησε κάτι σε στυλ "δε θα το πιστέψεις το φοβερό που μου συνέβη μόλις τώρα, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω"....
Η κοπελα δεν ειναι αδιαφορη, προς το τελος ριχνει μερικες ματιες. Πιθανως δεν κοιταζει, οχι λογω αταραξιας, αλλα γιατι εχει χεστει πανω της και φοβαται να κοιταξει μην της φαει κι αυτη. Μερικοι δραστες ειναι σαν αγρια ζωα, αγριευονται οταν τους κοιτας.
Χαχαχαχαχαχα! Νομιζα οτι θα την ειχε σακαταψει αλλα αυτη σηκωθηκε, εφτιαξε τα μαλλακια της και αποχωρησε σαν κυρια! Για το ιντερνετ τι να σου πω? Δεν του εχω καμια εκτιμηση! Νοσταλγω τις ημερες που η μονη πιθανοτητα να συναντησεις τους κανονικους ανθρωπους (δηλαδη τους καφρους!) ηταν οταν πηγαινες στο στρατο! Το υπολοιπο του βιου σου νομιζες οτι ολοι πανω κατω μοιαζουν με τους γονεις σου, την οικογενεια σου και τους φιλους σου! Ωραια χρονια! Αγνα! Το χρησιμοποιω βεβαια ολη την ωρα λογω συνθηκων. Ζω σε μια επαρχιακη αγγλικη κωμοπολη (δουλευοντας το διδακτορικο μου) που δεν εχει φυσικα τιποτα να κανεις εκτος απο το να παρατηρεις ολη την ημερα το απλανες βλεμμα των βρετανικων αγελαδων και φυσικα να τσακωνεσαι με τους διαφορους Ελληναρες ιντερνετο-ταλιμπαν. Υπαρχει κατι που δεν το καναμε μια χαρα και πριν το ιντερνετ? Ενταξει τα mail ειναι καλα και το Skype, αντε και τα βιβλιαρακια απο το amazon. Αυτα. Τα αλλα που λενε για τη κοινωνια της πληροφοριας και λοιπες τριχες ειναι φυσικα σαχλαμαρες. Οπως ελεγε και ο Βελτσος: ‘Πληροφορουμε δεν σημαινει γνωριζω, και συνεπως επικοινωνω.’ Αυτα. Αναμενοντας το νοστιμον ημαρ (=την ημερα του γυρισμου στη πατριδα)!
Καλά εσύ υποτίθεται κάνεις διδακτορικό και δεν μπορείς να σκεφτείς άλλες χρήσεις του ίντερνετ πέρα από το Skype και την Amazon;;;;Ξέρεις πόσο δύσκολα και δαπανηρά θα έβρισκες papers χωρίς αυτό; Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να φανταστώ πλέον την έρευνα χωρίς ίντερνετ!
Ζήσε στη φούσκα σου αγαπητέ μου και μην σε απασχολεί ο έξω κόσμος... Φυσικά σαχλαμάρες είναι.υ.γ.1: είναι "πληροφορούμαι"υ.γ.2: η πιθανότητα να διδάξεις με τόσο οπισθοδρομικές και στενόμυαλες αντιλήψεις, είναι που προβληματίζει εμένα...υ.γ.3: η άγνοιά σου για το αντκείμενο είναι παροιμιώδης. Τράβα σκάλισε καμια πέτρα κ άσε το ιντερνετ για ανθρώπους που έχουν διάθεση να δούνε την πάρα πολύ χρήσιμη και συναρπαστική πλευρά του.
Βρε παιδιά μη χύνετε αίμα τζάμπα κι άδικα και ζούμε σε δύσκολους καιρούς...Να προσπαθήσω λίγο να σας εξηγήσω: Ο George1977, αν όντως γεννήθηκε το 1977, ανήκει, όπως κι εγώ που είμαι μεγαλύτερη, στη γενιά εκείνων που μεγάλωσαν χωρίς internet. Μπήκε στη ζωή μας προσθήκη, ήταν κάτι που έπρεπε να μάθουμε, να το προσαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας. Για τον σημερινό μαθητή και φοιτητή, η χρήση του internet είναι σαν τη χρήση των ματιών μας: Απλά κοιτάς, δεν είναι κάτι που έμαθες να κάνεις, αλλά και η ζωή σου γίνεται αφόρητη αν π.χ. αποφασίσεις να περάσεις 3 ώρες με τα μάτια κλειστά. Αυτά. Ειρήνη υμίν. Το internet είναι ένα μαγικό εργαλείο που έφερε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην άκρη των δακτύλων μας. George1977 μην ξανααγριέψεις τα παιδιά.