Στην αυλή του ορφανοτροφείου ζωγράφισε τη μητέρα της με κιμωλία και κουλουριάστηκε στην αγκαλιά της

Facebook Twitter
6

Μου ήρθε με ημέιλ και είναι (σαν;) έργο τέχνης

Κοριτσάκι έχασε τη μητέρα του στον πόλεμο. Στην αυλή του ορφανοτροφείου ζωγράφισε τη μητέρα της με κιμωλία και κουλουριάστηκε στην αγκαλιά της. Έβγαλε τα παπούτσια της όπως όταν μπαίνουμε σε ιερό χώρο.

 

 

===

 

 

UPDATE:

Έγραφα πιο πάνω ότι είναι σαν (;) έργο τέχνης. Και ευτυχώς που έβαλα το ερωτηματικό, επειδή όντως, τελικά,  είναι (καταπληκτικό βέβαια) έργο τέχνης.

Ήρθε το εξής σχόλιο:

 

Αρη δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...Η φωτογραφια ειναι εργο ενος Ιρανου φωτογραφου, του Bahareh Bisheh και ειναι απο την συλλογη "I have a mother" με το κοριτσακι σε διαφορες ποζες.Νομιζω κιολλας ειναι ανηψια του..

Εδω μπορεις να δεις καποιες φωτο του
http://info.hibarn.com/2012/09/15/伊拉克孤兒院的孩子畫了個媽媽,躺她懷裏/

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

6 σχόλια
Όταν είδα τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην τηλεόραση συγκινήθηκα πολύ! Αλλά μετά κάτι δεν μου "κολλούσε". Είναι τόσο τέλεια τραβηγμένη, τόσο τέλεια η οπτική γωνία του καλλιτέχνη, τόσο όμορφη η ζωγραφιά για την ηλικία του παιδιού, και τόσο τέλειο το όλο στήσιμο και σωστή η χρονική στιγμή που τραβήχτηκε που κάτι δεν πάει καλά. Ίσως η ιστορία να είναι αληθινή, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σίγουρα στημένη...
Εξαιρετική φωτογραφία.Και κερασάκι στην τούρτα ένα τόσο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς το Web 2.0 έχει αλλάξει την ίδια την έννοια της δημοσιογραφίας.
την φωτο δεν την ειχα παρει ειδηση παρα μονο διαβαζοντας τις ειδησεις στο γκουγκλ οπου εμφανιστηκε επειδη την ανεβασε η κα Δουκακαρου στο τουϊτερ της και το ειδε η κα Σκορδα και το εδειξε στην εκπομπη της την επομενη μερα, οπου εβαλε και τα κλαματα.Οπως ο/η grotesque ειχα φαει τον κοσμο (του ιντερνετ) ματαια ομως. (ευχαριστω Χρηστο Μαχαιρα).Το μονο που καταλαβα ήταν πως αλλος ενας αστικος μυθος γεννηθηκε διοτι η δημοσιευση ειχε κατακλυσει τα γκλαμουρ-ενημερωτικα σαϊτ...
Ουφ! Επιτέλους, βρέθηκε η απάντηση... Όταν μου είχε πρωτοέρθει η φωτογραφία έφαγα το google να βρω τι ήταν, γιατί φυσικά κανένα τόσο μικρό παιδάκι δεν μπορεί να ζωγραφίσει έτσι, αλλά δεν τα κατάφερα, παρά τις ώρες που διέθεσα. Να είστε καλά, Βιβιάνα και Χρήστο...
Προσπαθώ να βρω το link. Όταν το βρω θα επανέλθω. Η φωτογραφία είναι από μία σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ένας καλλιτέχνης. Δείχνει το κοριτσάκι να ξαπλώνει σε ζωγραφιές από κιμωλία. Κάτω δεξιά στην εικόνα είναι αν θυμάμαι καλά η υπογραφή του καλλιτέχνη.