Λογοπαίγνιο βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Λογοπαίγνιο βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Facebook Twitter
6

απο το blog του χρυσαυγιτη βουλευτη επικρατειαs χρηστου παππα (θενκς Δ.Α.)

Το έβαλα στο facebook μου και τα δύο πρώτα σχόλια που ήρθαν τα είπαν όλα:

#1

Εν τω μεταξύ η βλακεία του αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έκανε λάθος στο γράμμα που θα πρεπε να είναι στην παρένθεση!

+

#2

(εδώ,ναι, ταιριάζει...)

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κόβουν σκηνές φιλιού μεταξύ ανδρών στην ελληνική κρατική τηλεόραση... Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που υπάρχουν τέτοια άτομα που κάθονται στα έδρανα της Βουλής!
http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF/426331134116562απλα εμετικα τα ποστ...τρολλια ή οχι οποιος ενοχλειται ας κανει μια αναφορα....
Λατρεύω την γκρίζα αλληλοδιαφήμιση μεταξύ φασιστών και αγωνιστών του αντι-φασισμού. Διαβάζοντάς αυτό το πράγμα σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι η Ρεπούση πρότεινε κάποιο νομοσχέδιο για τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου. Πράγμα το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα (μια ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης έκανε και ο υπουργός της απάντησε "θα δούμε")Αλλά ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος σοβαρή δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν μπορεί να μοστράρει τις ακροδεξιές τρολιές ως αντι-φασιστικά παράσημα;
Όταν ο Μεσαίωνας χτυπάει την πόρτα, μην περιμένετε να το κάνει με ευγενικό τρόπο. Κάποιοι που έβραζαν σε βάρος των μουσουλμάνων επειδή "οικογενειακά συμβούλια" αποφάσιζαν το θάνατο ενός κοριτσιού, είναι έτοιμοι να κάνουν τα ίδια, όταν πρόκειται για Ελληνοχριστιανικά οικογενειακά συμβούλια.Κίναδιους να αποκαλέσει επίσημα και δημόσια πολιτικούς όπως ο Γερμανός Υπ. Εξ. και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου, άλλως να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο και προς τα μέσα. Όχι ανδρισμός κατά περίσταση.