ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η απίθανη γκάφα του Πάνου Καμμένου με τους υδατάνθρακες δεν ήταν τυχαία

Facebook Twitter
18

 

 

Ποιος χρυσός, ποιο φυσικό αέριο… η σωτηρία της πατρίδας βρίσκεται στου υδατάνθρακες

Με έκπληξη παρακολουθούσα χτες στα social media τον καταιγισμό ειρωνικών αναφορών στην ομιλία του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος, σε συζήτηση στη Βουλή με θέμα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του για το αγροτικό ζήτημα.

Επειδή είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως ο κ. Καμμένος κατέληξε να μιλάει για φυσικό αέριο και ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ, (για μακαρόνια και πατάτες δηλαδή) μπήκα στο site της Βουλής, ώστε να διαβάσω αναλυτικά τα Πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης.

Καταρχήν να σημειώσω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι τα πρακτικά δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και έτσι έχουμε όλοι την ευκαιρία να διαβάσουμε αναλυτικά - και κυρίως με ακρίβεια - τις θέσεις των κομμάτων, αλλά και τις ομιλίες των πολιτικών που στέλνουμε στη Βουλή να μας εκπροσωπήσουν.

Θα επικεντρωθώ μόνο στην εκπληκτική ομιλία Καμμένου:

 

Φυσικά, η ομιλία του κ. Καμμένου ξεκίνησε με το γνωστό καταγγελτικό  ύφος εναντίον  του Πρωθυπουργού, ο οποίος προτιμάει τα σαλόνια της Τρόικας, τα κόκκινα χαλιά της Μέρκελ και άλλα τέτοια ωραία, όχι όμως την Ελληνική Βουλή.

Αμέσως μετά ξεκινάει ένας λόγος χωρίς κανέναν λογικό ειρμό, με διάφορα (άσχετα) θέματα να μπερδεύονται μεταξύ τους, αοριστολογίες, συνωμοσίες… Deutsche Bank,  θρησκεία, Δωδώνη, Αγγλικό Δίκαιο, μεσαία τάξη, φωτοβολταϊκά… όλα τόσο ασυνάρτητα μπλεγμένα που αδυνατείς να διακρίνεις κάποια ουσία στο λόγο του. 

Κι όλα αυτά για να καταλήξει ότι «στόχος της Τρόικα και των δανειστών είναι να σταματήσει να υπάρχει αγροτική παραγωγή, να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ελέγξουν ένα έθνος, ένα κράτος, ένα γένος ολόκληρο».

«Αυτό είναι το σχέδιο που εκπονείται». – Αλίμονο!

Τι καλύτερο για τους δανειστές μας να χτυπήσουν την ελληνική παραγωγή, να χαθεί μια για πάντα η ελπίδα για ανάπτυξη, να χρεοκοπήσουμε και να χάσουν τα λεφτά τους. Ευφυέστατο σχέδιο των δανειστών, αναμφίβολα!

Το μπέρδεμα συνεχίζεται… για να καταλήξει τελικά ότι η κυβέρνηση εκτελεί εντολές. Τις εκτελεί, φυσικά, ενσυνείδητα γιατί ο στόχος είναι να μην υπάρχουν επενδύσεις στην πρωτογενή παραγωγή. Το γνωστό ιδιοφυές σχέδιο της κυβέρνησης, που θα την κάνει να χάσει τους ψήφους της σε όλες τις αγροτικές και κτηνοτροφικές περιοχές.

Αλλά σαν να μην φτάνει που η Κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την πρωτογενή παραγωγή στη χώρα, είναι και προδότες! Πως θα μπορούσαν να μην είναι αφού – ως γνωστόν – θέλουν να ανατρέψουν τη Συνθήλη της Λωζάννης και να επεκτείνουν το «Eritme Programι» που εφάρμοσε η Τουρκία στην Ίμβρο, την Τένεδο και την Κωνσταντινούπολη. Μην με ρωτάτε τι εννοεί ο κ. Καμμένος, δεν έχω ιδέα ούτε σκοπεύω να το ψάξω παραπάνω. Για προδοσία μου ακούγεται πάντως, τι άλλο…;

(Χειρoκροτήματα από την πτέρυγα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων)

Και φυσικά, μέσα σε όλα και ο χρυσός!

«Τόσο πολύ σας καίνε οι ιδιοκτήτες του χρυσού της Χαλκιδικής; Τόσο πολύ σας καίνε οι μέτοχοι; Μήπως είναι οι ίδιοι τύποι που είναι στη λίστα Λαγκάρντ, που συνυπάρχουν με τους διπλωματικούς σας συμβούλους, με τους ίδιους διαχειριστές, με τους ίδιους μετόχους, με τους εκδότες που σας στηρίζουν;

(Αυτή η Λίστα Λαγκάρντ κολλάει σε όλα τελικά!)

(Χειρoκροτήματα από την πτέρυγα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων)

 

Κάποια στιγμή ο αρχηγός των ΑΝΕΞΕΛ επιστρέφει και ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά «για τα καλά»!

PSI, Μνημόνια, μισθοί στα σώματα ασφαλείας, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, Λαυρεντιάδης… και…

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ……ΑΟΖ

Και όταν λέμε ΑΟΖ εννοούμε, τι άλλο, υδατάνθρακες!

 

«…όταν ήρθε ο κ. Ολάντ εδώ, μιλήσατε για ευρωπαϊκή ΑΟΖ, για ευρωπαϊκό ορυκτό πλούτο και για ευρωπαϊκούς υδρογονάνθρακες. Δεν είναι ευρωπαϊκοί οι υδρογονάνθρακες, δεν είναι ευρωπαϊκή η ΑΟΖ. Ελληνική είναι η ΑΟΖ και ελληνικοί είναι οι υδρογονάνθρακες και το φυσικό αέριο!»

 (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων)

 

 

Δυστυχώς, στα πρακτικά της Βουλής δεν γράφτηκε η γκάφα του κ. Καμμένου. Ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν φαίνεται να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ υδρογονανθράκων και υδατανθράκων, μπορεί και βλέπει πίσω από όλα τα παρασκήνια, τις πιο τρελές συνωμοσίες και πλεκτάνες. Τώρα το τι καταλαβαίνει είναι ένα θέμα.

 

Μπορεί στα πρακτικά της Βουλής η γκάφα να διορθώθηκε, αλλά ευτυχώς υπάρχει το YOUTUBE!

 

Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαία η γκάφα του ή ένα απλό σαρδάμ - 3 φορές σε μια πρόταση. Θεωρώ ότι δείχνει την προχειρότητα της σκέψης του, και την βιαστική ημιμάθειά του να τα μπλέκει όλα χωρίς ειρμό. 

 

 

Ας τον απολαύσουμε!

 

Και μια επιλογή των τουίτς που βρήκα στο seleo

18

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

16 σχόλια
Έκτος πάλι αν ο εν λόγω "πολιτικός" γνωρίζει κάτι για την χημική σύσταση της πατάτας και του μακαρονιού σε σχέση με την παραγωγή ενέργειας το οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε. Μπορεί , μπορεί ...
νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο για το συγκεκριμένο λάθος. Γιατί εσύ ξέρεις τις χημικές ιδιότητες των υδατανθράκων, την χημική δομή τους κτλ?Απλά ξέρεις ότι οι πατάτες και τα μακαρόνια είναι υδατάνθρακες από τις διαφορες δίαιτες. Κατά τα αλλα συμφωνώ ότι υπάρχει τρικυμία στο μυαλό του Καμμένου
"Τι καλύτερο για τους δανειστές μας να χτυπήσουν την ελληνική παραγωγή, να χαθεί μια για πάντα η ελπίδα για ανάπτυξη, να χρεοκοπήσουμε και να χάσουν τα λεφτά τους. Ευφυέστατο σχέδιο των δανειστών, αναμφίβολα!"Άστο άνθρωπε μου, δεν το χεις. Αν πιστεύεις ότι οι "δανειστές" μας θέλουν ανάπτηξη στη χώρα, τότε είσαι πιο άσχετος και τυφλός από όσο νόμιζα. Οκ, ξέραμε για την ευαίσθητη, στα όρια του αριστερού ρομαντισμού, άποψη σου για τα πράγματα, αυτή που είναι της μόδας στο ίντερνετ, αυτή της ευαισθητοποιημένης πολιτικής ορθότητας, (χαρακτηριστικό παράδειγμα πχ η κοτσάνα σου ότι η πλειοψηφία της ροκ μουσικής ασχολείται με σατανιστικά θέματα αλλά και η τόσο ιπποτική διάθεση να υπερασπιστείς ένα πεζόδρομο στη Θεσσαλονίκη που μόνο προβλήματα προξένησε) αλλά δεν ξέραμε ότι πιστεύεις και τις μπαρούφες περί ανάπτυξης.Γιατί προφανώς, είσαι και αμόρφωτος. Κάθε άσχετος ξέρει ότι η ανάπτυξη προϋποθέτει κίνηση στην αγορά εργασίας και χρήματος, και εσύ πιστεύεις ότι οι "δανειστές", που επιβάλουν εντελώς αντίθετους όρους, θέλουν ανάπτυξη.
[SOURCE](http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/36448)Υπάρχει βίντεο για την άλλη περίφημη δήλωσή του ότι το Μνημόνιο «έφερε σε απόγνωση τον ελληνικό λαό, μα περισσότερο τις Ελληνίδες και τους Έλληνες»; Εδώ γραπτώς:[Μα πώς τα λέει!](http://bit.ly/V9cvJk)> Δεν έτυχε της προσοχής που της άξιζε και είναι κρίμα, διότι περιέχει μία αποκάλυψη. Ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος κατήγγειλε, σε πρόσφατη δήλωσή του, ότι το Μνημόνιο «έφερε σε απόγνωση τον ελληνικό λαό, μα περισσότερο τις Ελληνίδες και τους Ελληνες». Ομως αυτό το λέει εδώ και καιρό ο πρόεδρος, θα πουν πολλοί. Ναι, αλλά τη διάκριση μεταξύ, από τη μια, του ελληνικού λαού και, από την άλλη, των Ελληνίδων και των Ελλήνων ουδείς την εγνώριζε έως ότου προέβη στην αποκάλυψη ο πρόεδρος!
> «Δεν είναι ευρωπαϊκοί οι υδρογονάνθρακες, δεν είναι ευρωπαϊκή η ΑΟΖ. Ελληνική είναι η ΑΟΖ και ελληνικοί είναι οι υδρογονάνθρακες και το φυσικό αέριο!»Déjà vu!Την εποχή που η αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή είχε υποτίθεται βρει τον τάφο του Μεγαλέξανδρου κοντά σε μια όαση στην Αίγυπτο, ο Καμμένος είχε δηλώσει στην τηλεόραση:> «Ο τάφος δ̲ε̲ν̲ είναι μακεδονικός: είναι ε̲λ̲λ̲η̲ν̲ι̲κ̲ό̲ς̲!»Ο Βασίλης Ραφαηλίδης είχε γράψει την επόμενη ότι ψάχνοντας για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου τελικά ανακαλύψαμε το βλακόμετρο, που το έψαχναν οι σοφοί αιώνες ολόκληρους και δεν το 'βρισκαν.Εξήγηση: ας υποθέσουμε ότι ο τάφος ε̲ί̲ν̲α̲ι̲ μακεδονικός (αντιστοίχως ότι η ΑΟΖ _είναι_ ευρωπαϊκή). Τότε, σύμφωνα με τον «συλλογισμό» του Καμμένου, ο τάφος δ̲ε̲ν̲ είναι ελληνικός (αντιστοίχως η ΑΟΖ δ̲ε̲ν̲ είναι ελληνική). Δηλαδή η Μακεδονία δ̲ε̲ν̲ είναι Ελλάδα (αντιστοίχως η Ευρώπη δ̲ε̲ν̲ περιλαμβάνει την Ελλάδα).Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την συμπτωματική ανακάλυψή του στην αιγυπτιακή έρημο, το βλακόμετρο εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα!
Αρη λυπάμαι αλλά είσαι κοντόφθαλμος. Ο υδατάνθρακας αν μείνει κάτω απ το έδαφος 1-2 εκατομμυριάκια χρόνια τι νομίζεις ότι θα καταλήξει? Μα φυσικά υδρογονάνθρακας. Αρα ο Πάνος βλέπει πολύ πολύ μπροστά για τον Ελληνισμό.