Η σπουδαιότερη τρολιά της εβδομάδας!

Facebook Twitter
24


Ευχαριστώ τον Λάμπρο που μου είπε πως αυτό που όλοι φανταζόμασταν ότι κάποτε θα συμβεί συνέβη. 

Όχι το ότι θα πάρουν τα ειδησεογραφικά σάιτ στα σοβαρά μια χιουμοριστική είδηση -αυτό γίνεται καθημερινά- αλλά ότι ένα μεγάλο κανάλι θα βασιστεί εξ ολοκλήρου σε επινοημένο "ρεπορτάζ" του Κουλουριού. 

Το "Κουλούρι", (αν είμαστε γενναιόδωροι θα το αποκαλέσουμε το Onion της Ελλάδας -και τυχαίνει αυτή τη στιγμή να είμαι γενναιόδωρος), έβαλε μία ακόμη είδηση-παρωδία πριν από 17 ημέρες, και ο Αντ1 με συναρπαστική καθυστέρηση ξύπνησε με μια ατελείωτη λαχτάρα να την κάνει ρεπορτάζ. 

Η είδηση τελείωνε ως εξής:

«Είμαι πολύ τυχερός», μας τόνισε ο πρίγκηπας με ένα πονηρό χαμόγελο, «που κάνω αυτό το project σε καιρούς κρίσης γιατί έτσι πετυχαίνω πολύ καλές συνεργασίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.». Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τον Βλάση Τσάκα να τον εκπροσωπεί και να αναλαμβάνει το management του χιονοδρομικού κέντρου ο πρίγκηπας αρκέστηκε να σχολιάσει «Δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε τον Βλάση κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα σπαταλά όλο του τον χρόνο φτιάχνοντας kickers με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του.»

Ο Αντ1 πήρε (ένας θεός ξέρει από ποιο αναξιόπιστο σάιτ, που είχε ήδη πιστέψει το στόρι του Κουλουριού) την είδηση, μίλησε με το Δήμαρχο κι ένα σωρό ειδικούς και μας παρουσίασε το ρεπορτάζ. 

[Επειδή δεν γίνεται embed από το WEB ANT1, και επειδή φοβάμαι ότι με το που θα ανεβάσω το ποστ θα το καταλάβουν και θα το βγάλουν, το έγραψα με το κινητό. Σόρι για την κακή λήψη.]

 


Λατρεύω το πώς η ρεπόρτερ λέει κάθε τόσο "Σύμφωνα με πληροφορίες" και "Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα". Αλλά δεν μας λέει με ποιες πληροφορίες και ποια δημοσιεύματα - ίσως και καλύτερα :)

Άλλη αγαπημένη λεπτομέρεια: Ο ειδικός που βγάζει το συμπέρασμα ότι το κλίμα για τη χώρα μας "έχει αναστραφεί σε μεγάλο σημείο το τελευταίο διάστημα" κι ότι "η Ελλάδα σιγά σιγά ξαναμπαίνει στο στόχαστρο των ξένων επενδυτών".

ΥΓ. Την Μαρία Χούκλη λυπάμαι μόνο. 

Κατά τα άλλα πάντως, no problem Αντ1, όλοι μπορούμε να την πατήσουμε - κυρίως εμείς που γελάμε τώρα εις βάρος σου. :)

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

18 σχόλια
Δεν ξέρω αν είναι στην ίδια κατηγορία αλλά πριν μερικά χρόνια είδα ρεπορτάζ σε κανάλι για πυροσβέστες που έστειλαν όλοι μαζί κάρτες για να ικανοποιήσουν την επιθυμία κάποιου άρρωστου παιδιού που ήθελε να μαζέψει τις πιο πολλές κάρτες (ή κάπως έτσι).Την ιστορία με τις κάρτες την έιχα διαβάσει χρόνια πριν το ρεπορτάζ (γύρω στο 1994) στο βιβλίο "Ιντερνέτ για πρωτάρηδες" (Inetrnet fro Dummies) σαν ένα από τα πρώτα σπαμ.
Επίσης από την βιασύνη στο μοντάζ στο 0:07 η ΚΑΜΕΡΑ στους τίτλους από κάτω έγινε ΚΑΜΕΤΑ. Epic fail και σημάδι του πόσο τους πιέζουν να φέρνουν ντε και καλά θέματα ακόμα και ανύπαρκτα για να γεμίζουν τα δελτία τους.
αχαχαχαχαχαχ..τελειο!!ΑΙΙΙΙΙ!! που λεμε και στη Λαμια!αχαχαχαχ τραγικοι!!οπως και ενα αλλο ρε παιδια που ειχαν πει πριν μερικα χρονια για τα Καμμενα Βουρλα δεν ξερω αν ειχε γινει γνωστο οτι κ καλα θα φτιαξουν Ιαπωνες υπερπολυτελες καζινο και αλλα πολλα..τραγκικ που λεει κ η κοπελια στη διαφημιση!!
Ότι νά 'ναι! έχουν δείξει και έντονο ενδιαφέρον, ενώ οι διαδρομές θα είναι 4 και τα κανόνια 85!!! Πως βρήκαν τόσες πληροφορίες και νούμερα για κάτι που δεν υπάρχει; ΛΩΛ!!!
Ρε συ Αρη, οχι και "ολοι μπορουμε να την πατησουμε". Ένα σοβαρο μέσο διασταυρώνει τις πηγές του πριν πετάξει την κοτσάνα. Σίγουρα όλοι θα κάνουν το λάθος κάποια στιγμή, όμως άλλο να ανεβάσεις μια φωτογραφία (όπως πχ η El Pais πρόσφατα) ή ένα δημοσίευμα το οποίο θα είναι τελικά αναληθές, κι άλλο να κάνεις ολόκληρο ρεπορτάζ με δηλώσεις από ειδικούς και να το παίζεις ενημέρωση.
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν είναι τρολλιά, το έψαξα και βρήκα αυτό το άρθρο στο mag24 (http://bit.ly/Vkt8NQ) που όπως φαίνεται είναι η πηγή του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ενώ το κουλούρι απλά σατιρίζει μετά το άρθρο αυτό.Αλλά και έτσι πάλι μούφα είναι το ρεπορτάζ.
Το Mag24 όπως και δεκάδες άλλα μέσα πήραν την "είδηση" απ' το Κουλούρι την ημέρα που το Κουλούρι τη δημοσίευσε. Υπάρχει σε εκατοντάδες σελίδες ονλάιν απ' τις 11/1 και μετά την αρχική δημοσίευση. Απλώς όλες (επειδή αντέγραψαν η μία την άλλη)έκοψαν τα ξεκάθαρα χιουμοριστικά στοιχεία του άρθρου, περί Τσάκα κλπ. UPDATE: Ένα σχόλιο του AleaJactaEst στον larry_ths που για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε πριν:Αν δεν ειναι μουφα (που 99% ειναι) το αρθρο που αναφερεις [στο mag24] τοτε ειναι παντελως ασχετος αυτος που το εγραψε. Ενδεικτικα παραθετω τα στοιχεια του St. Anton am Arlberg στην Αυστρια το οποιο ειναι ενα αρκετα μεγαλο χιονοδρομικο (μακραν μεγαλυτερου της Γκιωνας και του Παρνασσου μαζι). Δειτε ποσα lift εχει και τι εκταση εξυπηρετουν: 161MILES (260KM) OF PISTES MOUNTAIN STATS TOP LIFT:2811M VERTICAL DROP:1507M BOTTOM LIFT:1304M Lift count : 10 x Cable-cars 39 x Chairlifts 37 x Drag-lifts
Σαν να ψάχνεις αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα δηλαδή (αφού σε κανένα από τα δύο άρθρα δεν φαίνεται η ώρα δημιουργίας) :PΌπως και να' χει "Εμπρος στον δρόμο που χάραξε "Το Κουλούρι"!
Θυμαμαι πριν απο χρονια στον ΑΝΤ1 το ψευτικο ρεπορταζ του Σπυρου Χαριτατου και την εν μια νυχτι απολυση του.Μετα απο καποιο διαστημα επανηλθε βεβαια στο καναλι και σαν επιβραβευση εκανε και πρωινο!
Να'σαι καλα που το ανεβασες απο το κινητο γιατι ο ΑΝΤ1 ειχε την υπερτατη επιχειρηματικη ιδεα να διαθετει το περιεχομενο του εκτος Ελλαδας μονο μεσω συνδρομης. Και καλα για το περιεχομενο τριτων που φερει πνευματικα δικαιωματα, το δικο τους; Δηλαδη, περιμενουν να πληρωσει καποιος για να δει ΑΝΤ1;;;;;;;Για να ειμαι ειλικρινης βεβαια...προκειμενου να δω το συγκεκριμενο φιασκο πληρωνα οσο οσο!!!
Σε αλλο ¨ρεπορταζ¨ παρουσίαζε χιονιά στη Ευρώπη κ έλεγε ¨ τα αεροπλάνα αναγκάζονται να προσγειωθούν με χαμηλή ταχύτητα¨ (για να μη γλυστρησουν προφανώς ) αλλα κλάματα κ εκεί. Low budget reporters
Δε χρειαζεται να κανουν ρεπορταζ...αφου η "δημοσιογραφος" ειναι ξανθια και με καλο μακιγιαζ...αυτο φτανει για την (ελληνικη) τηλεοραση.....ο,τι νά 'ναι
Xa xa xa xaΑναλυτής real estate!! Αυτό μόνο, τέλος!ψέμα, έχω κι άλλο "85 κανόνια κατά μήκος των πιστών για να παράγουν φρέσκο χιόνι κατά τις θερμότερες μέρες! Τα κανόνια θα τροφοδοτούνται με νερό από τη τεχνητή λίμνη του Μόρνου η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το βουνό."!!!!!!!!Ή πως μια φάρσα γίνεται αντικειμενικό ρεπορτάζ με επιστήμονες, αναλυτές, δημάρχους και επιβεβαιωμένες πληροφορίες... Σκέφτομαι πόσα αντίστοιχα ρεπορτάζ για πιο σοβαρά θέματα μπορεί να έχουν επηρρεάσει τις σκέψεις και τις απόψεις μου...
Aφού δεν έβαλαν και τον Τσάκα μέσα στο ρεπορτάζ, πάλι καλά!! Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τον Βλάση Τσάκα να τον εκπροσωπεί και να αναλαμβάνει το management του χιονοδρομικού κέντρου ο πρίγκηπας αρκέστηκε να σχολιάσει «Δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε τον Βλάση κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα σπαταλά όλο του τον χρόνο φτιάχνοντας kickers με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του.»http://www.tokoulouri.com/international/el_snowboard/#axzz2JJsozK7G
Κλαιωωωωωωωω χαχαχαχαχα. Το να βλέπεις την δημοσιογράφο και ολους τους άλλους να μιλάνε με τέτοια σοβαρότητα ενώ ξέρεις πως τίποτα απ αυτα δεν είναι πραγματικό είναι ανεκτιμτητο. :')