Η νέα αφίσα του Αντώνη Σαμαρά κάτι μας θυμίζει...

Η νέα αφίσα του Αντώνη Σαμαρά κάτι μας θυμίζει... Facebook Twitter
14

Χάρη στο oikolopaidia ξέρουμε πλέον ότι...

…ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Αντώνης ο Σαμαράς, έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Greenpeace και μάλιστα κρυφογουστάρει πράσινη ανάπτυξη!

Ήδη από την πρώτη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ στις 30 Νοεμβρίου 2009, παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη, που ξεκινούσε λίγες μέρες αργότερα. Εκεί για πρώτη φορά είδε το slogan της Greenpeace ‘politicians talk, leaders act’.


©Jens Norgaard Larssen

αυτό είδε ο κ. Σαμαράς


©Christian Aslund-AFP/Getty Images

και αυτό


Politicians talk, leaders act

και αυτό.

Αν και ζήλεψε λίγο γιατί στην Κοπεγχάγη είχε πάει ο κ. Παπανδρέου με τους ηγέτες 193 κρατών και τον γνωστό για τις πράσινες ευαισθησίες του δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, κατάλαβε ότι μπορεί και αυτός να γίνει ηγέτης μία μέρα.

Το μόνο που χρειαζόταν – αφού οι ηγέτες δεν μιλούν, αλλά πράττουν –  ήταν να βρει τι θα κάνει.  Και κάπως έτσι αυθόρμητα, τρία χρόνια μετά του ήρθε η ιδέα τι να κάνει…

…μία αφίσα.

Με πρωτότυπο μήνυμα μάλιστα.


‘Καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε’

 

 

Με γεια την αφίσα λοιπόν - κι ας φέρει την πολυπόθητη αλλαγή ο Αντώνης Σαμαράς (γιορτάζει σήμερα κιόλας), ας φροντίσει όμως να είναι προς το καλύτερο...

 

 

 

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
η εξισωση πετρελαιου κινησης και θερμανσης απ οσο θυμαμαι εγινε απο την κυβερνηση σαμαρα. η συνεπεια λοιπον αυτης της τροπολογιας ειχε την αυξηση της αιθαλομιχλης, καθως ενα μεγαλο μερος των αθηναινων (αλλα κ των ελληνων) ξαναλειτουργησε τα σκονισμενα τζακια. γι αυτο λοιπον πρωτου παρεις μια αποφαση,σκεψου τις πιθανες συνεπεις της art-imid...
Το σχόλιό μου δεν έχει καμία σχέση με τον εορτάζοντα αλλά θυμάμαι τα απίστευτα ποσά που πλήρωναν οι Αθηναίοι για την αγορά ενός ακινήτου που είχε και "τζάκι" και τα τζάκια δεν λειτουργούν έτσι όπως θα έπρεπε...! Τι ειρωνεία!Όσο για την αφίσα είναι πολύ άρτι το στήσιμο/φωτογραφία και ταιριάζει πολύ με το φοβερά ευρηματικό σλόγκαν που υπογραμμίζει πέρα για πέρα τον τόσο 'χαρισματικό' πολιτικό...!