ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κι όμως: Να γιατί είναι, τελικά, ευεργετική η αιθαλομίχλη των τζακιών της Αθήνας

Κι όμως: Να γιατί είναι, τελικά, ευεργετική η αιθαλομίχλη των τζακιών της Αθήνας Facebook Twitter
26
Η συγκλονιστική είδηση είναι ήδη σε αρκετά "ενημερωτικά" μπλογκ.
Καλώς ή κακώς, δεν είναι τρολιά. Το πιστεύουν στ' αλήθεια. 

[Το πρωτοείδα χάρη στην Ταλιμπανική Δημοκρατία της Ελλάδος]

 

 

Όμως, εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός.

 

Κυρίως επειδή ξέρω ότι ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΣ στο Τρομακτικό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

Οκ, το είδα

26

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
ΝΑΙ στο νομοσχέδιο "βλάπτει η καπνιά (πχ άσθμα)"ΟΧΙ στο άρθρο "είναι χειρότερη από τις υπόλοιπες πηγές ρύπανσης στην Αττική"ΠΑΡΟΥΣΑ στο άρθρο "φασκόμηλα, μαντζούνια" (έχει μια βάση, όπως και για τα αφεψήματα αλλά όχι έτσι όπως παρουσιάζεται)
Αλλά ο Ιπποκράτης τί θεραπευτικά και προληπτικά μέσα υπέδειξε;Συνέστησε να καίγονται οι νεκροί. Να βράζουν το νερό και ύστερα να το πίνουν. Να απομονώνουν τους αρρώστους και όσοι τους φροντίζουν να μην εισπνέουν την αναπνοή τους και να πλένουν τα χέρια τους. Να ανάβουν φωτιές και να κάθονται γύρω από αυτές. Επίσης στους δρόμους και στις πλατείες να έχουν συνεχώς αναμμένες φωτιές για να καθαρίζει η ατμόσφαιρα. Φαίνεται όμως, ότι θα συνέστησε και ειδικά αφεψήματα και κατάφερε να περιορίσει τον λοιμό, γιατί οι Αθηναίοι εξέδωσαν ειδικό δόγμα ευχαριστιών και επαίνου για το διάσημο γιατρό και η σίτισή του γινόταν στο Πρυτανείο τιμής ένεκεν δωρεάν.
Επιπλέον, λέγεται, ότι ο Ιπποκράτης βοήθησε τους Αργείους και τους Αθηναίους, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης λοιμωδών νοσημάτων. Οι τελευταίοι, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, τον μύησαν στα Ελευσίνια μυστήρια και τον ανακήρυξαν πολίτη των Αθηνών. Επίσης, του παραχώρησαν δωρεάν σίτιση στο Πρυτανείο γι' αυτόν και τους απογόνους του, αν και οι σύγχρονοι ερευνητές αμφισβητούν την ανάμειξή του σε γεγονότα της αττικής γης..
Είναι τυχαίο; Ανακαταλήψεις, πορείες κλπ. 5 μέρες το σύστημα δεν μπόρεσε να ψεκάσει σωστά λόγω αιθαλομίχλης και ο λαός ξεσηκώθηκε!!! Στην Αθήνα. Γιατί εδώ οι Θεσσαλονίκεις απολαμβάνουμε τον καλύτερο ουρανό αποχαυνωμένοι!(Με τόσα που διαβάζουμε, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω ότι αστειεύομαι :Ρ)
To κείμενο είναι τρολιά του Mikeius. Είναι για την καινούρια του εκπομπή Σκεπτικός Κάφρος στο luben.tv, όπου κράζει τους συνωμοσιολόγους. Το έχουν αναδημοσιεύσει ένα σωρό ιστοσελίδες. Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!
Μπορεί να είναι τρολιά αλλά κάποιοι βλαμένοι το πίστεψαν και το αναδημοσιεύουν, οπότε είναι περίπου σαν να το έγραψαν αυτοί. Ειλικρινά, με τόσους και τόσο κρετίνους γύρω μας, μπαίνω στον πειρασμό να φτιάξω κάποια αίρεση που θα βάζω τα βόδια να μου χαρίζουν τις περιουσίες τους!
Μια πολύ αποτελεσματική προστασία απο τους ψεκασμούς είναι και η εξής: παίρνουμε ένα μίγμα κέτσαπ και μουστάρδας και με αυτό πασαλειβόμαστε επαρκώς. Ο δηλητηριώδης ψεκασμός απορροφάται απο το μίγμα και μετατρέπεται σε μαγιονέζα. Την συλλέγουμε σε βαζάκια.( Δοκιμασμένο απο υπαλλήλους-ερευνητές της Βουλής των Ελλήνων )
Για οποιον πιστευει τα παραπανω:ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΨΝΘΛαγκαδά 196, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΤ ηλέφωνο: 2313324100Εφημερίες Κλινικών για Τρίτη 08/1/2013 08:00-08:00 (Επομένης): Γ. Γεννηματάς - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο ΑθηνώνΛεωφ. Μεσογείων 154, ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο: 2132032000Εφημερίες Κλινικών για Τρίτη 08/1/201308:00 - 08:00 (Επομένης):
Είναι να αναρωτιέται κανείς ώρες-ώρες αν φταίει η κακή εκπαίδευση ή ο χαμηλός δείκτης νοημοσύνης. Δεν είμαι βέβαιος. Αλλά μία σκέψη κάνω σταθερά για τους ανθρώπους αυτής της χώρας. Δείχνουν να μην έχουν καμία διάθεση ή ικανότητα για κριτική σκέψη. Δεν έχουν μάθει να αμφιβάλλουν. Κρίμα. Θα μας πάρει πολλές δεκαετίες να βγούμε από αυτό το μεσαίωνα. Η Ελλάδα δε σώζεται με τα εκατομμύρια. Όσο οι πολίτες είναι απαίδευτοι τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και δυστυχώς η μόνη σταθερά που μας "σώζει" είναι η γεωγραφική μας θέση. Αλλά για πόσο ακόμη θα διατεινόμαστε ότι ανήκουμε στη Δύση;
Προς degenerate 22:29Η γεωγραφική θέση μάλλον επιτείνει το πρόβλημα λόγω του ένδοξου ιστορικού παρελθόντος του ελλαδικού χώρου.Θεωρούμε ότι επειδή οι πρόγονοι σκέφτονταν πολύ, εμείς δεν χρειάζεται να σκεφτούμε καθόλου. Μας είπαν για πνευματική κληρονομιά και εμείς το πήραμε... κυριολεκτικά.
Προς degenerate 22:29Το γεγονός ότι κάποιοι τόσο έντονα πιστεύουν, δημοσιεύουν ή αναμεταδίδουν την άποψη ότι μας ψεκάζουν, μάλλον αποδεικνύει ότι έχουμε κριτική σκέψη.Μόνο όμως για αυτά που μας είναι εύπεπτα, και ευκόλως αντιληπτά.Ο συνομωσιάκιας πιστεύει ακράδαντα ότι βλέπει την big picture, και έχει ακριβώς την δική σας άποψη για όσους διαφωνούν μαζί του.Συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράψατε.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η τσίκνα είναι και ασπίδα κατά του HAARP που εκπέμπει από την Αλάσκα, και έχει ως αποτέλεσμα εκτός των άλλων να θαμπώνονται τα aliens και να μην μπορούν να προσγειωθούν στην κοιτίδα του πολιτισμού..