Η χαμογελαστή φατσούλα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δίπλα σε διάσημους ανθρώπους

Η χαμογελαστή φατσούλα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δίπλα σε διάσημους ανθρώπους Facebook Twitter
10

Ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται σε σκάνδαλα που θυμίζουν την περίοδο Κοσκωτά (χωρίς τα πάμπερς) σήμερα συνελήφθη. Στο σπίτι του βρήκαν ένα κρυμμένο κουτί με 400.000 ευρώ. Χτες είχε διαταχθεί η κατάσχεση όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του ενώ κατηγορείται για πέντε κακουργήματα με βάση το νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, ο σπουδαίος επιχειρηματίας, είπε πως αισθάνθηκε αδιαθεσία (τι έκπλήξη!) και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Ψάχνοντας τις φωτογραφίες του, όπως με συμβούλεψε ο Θ.Δ. ανακάλυψα εκατοντάδες διαφορετικές φωτογραφίες αυτής της θεϊκής φωτογενούς φατσούλας...

... που κλέβει τις εντυπώσεις και στην βλοσυρή και στην χαρούμενη εκδοχή της!

Πρέπει να είναι ο πιο πολύφωτογραφημένος επιχειρηματίας των καιρών μας - ενδιαφέρον όμως έχουν και τα ενσταντανέ του με δημόσια πρόσωπα. Οι φωτογραφίες, τα χαμόγελα και οι κοινές τους πόζες δεν αποδεικνύουν διαπλοκή ή κάτι άλλο. Αποδεικνύουν όμως το πώς αυτός ο άνθρωπος συναγελαζόταν με την αφρόκρεμα της πολιτικής, εκκλησιαστικής και οικονομικής μας εξουσίας, χωρίς ποτέ κανένας απ' αυτούς να έχει πάρει χαμπάρι το ποιόν του...

Με την Άννα Διαμαντοπούλου. Όλοι χαρούμενοι.

Φυσικά δεν αποκλείουμε και την περίπτωση να είναι αθεράπευτος λάτρης της δημοσιότητας και να φωτογραφίζεται περήφανος με κάθε σελέμπριτι που συναντάει.

Ω! Κι εσείς εδώ;

Επίσης μπορεί να κάνει photo-bombing. Ο Κύρκος στα τελευταία του δέχεται συγχαρητήρια και από μέσα του ίσως αναρωτιέται ποιος διάολος είναι αυτός. 

Βλέμμα λατρείας και δουλικότητας προς τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Υψωμένο φρύδι (και ματάκια!) προς τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Γλυκούλικο χαμόγελο καθώς κερδίζει το Βραβείο Επιχειρηματικότητας! Με αφορμή αυτό είχε δηλώσει στο Βήμα κάτι θρασύτατο του στυλ «Τα κασέ της διαφθοράς είναι ασύλληπτα», αυτός, ο Επιχειρηματίας της Χρονιάς και πολέμιος της διαφθοράς.

Με γένια τριών ημερών παραδίπλα σε άλλες γνωστές φατσούλες.

Φαινομενικά σοβαρός, αλλά με το εσωτερικό του πειραχτήρι να πασχίζει να κρατηθεί εντός του, πλάι στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκρατημένα σαγηνευτικός. Δίπλα του ο κουμπάρος του και πρώην αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ. 

Οι ευσεβείς, πατριώτες ελεήμονες κ.κ.Λαυρεντιάδης και (spooky) Κυριακίδης, μαζί με τους κορυφαίους ηλικιωμένους της πατρίδας μας!

Και του χρόνου...

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
πονάν ωρε τα παλληκάρια;;;πονάν και σκούζουν από τις φάπες των Μερκο Σόϊμπλε!!!αδυνατώ να πιστέψω ότι άρχισε η β΄παρουσία της κάθαρσης,μήπως μας δουλεύουν κοινά μας αποπροσανατολίζουν,με δόλωμα τον λαυρεντιάδη;;;
Ωστόσο τοερώτημα είναι πώς εξέπεσε της χορείας των σωτήρων της πατρίδος και βρέθηκε στης φυλακής τα σίδερα;Η πολλή δημοσιότητα που επιζητούσε δείχνει (λέω εγώ τώρα..) ότι δεν κατάφερε να ριζώσει στην καθεστωτική ελίτ και να γίνει αποδεκτός, οπότε με την πρώτη στραβή τον πετάξανε ως αναλώσιμο στον κάλαθο, τα άλλα ...τίμια πρόσωπα..
Και βεβαια δεν θαναι δυσκολο να μαντεψετε με ποιο ποδοσφαιρικο συλλογο ηταν εμπλεκομενο ΚΑΙ αυτο το λουλουδι της ελληνικης κοινωνιας... Τοχα γραψει και παλαιοτερα: αν κατσουνε και κανουνε ποθεν εσχες σε ολους οσους ειχαν με οποιοδηποτε τροπο σχεση με τον Ολυμπιακο απο το '80 και μετα, θα καθαριζε σε ενα μεγαλο βαθμο η ελληνική κοινωνια!
αντιγράφω : "συναγελαζόταν με την αφρόκρεμα της πολιτικής, εκκλησιαστικής και οικονομικής μας εξουσίας,χωρίς ποτέ κανένας απ' αυτούς να έχει πάρει χαμπάρι το ποιόν του... "Ας μην λέμε, όμως, κι ό,τι θέλουμε, έτσι;