Ο καβγάς με τις εξοργιστικές βουλευτίνες που κάπνιζαν στη Βουλή

Facebook Twitter
35

Η είδηση λέει τα εξής: 

Άγριος καβγάς Ψυχάρη με ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητους Έλληνες  

Το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος έχει χαλαρώσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα στη Bουλή σε τέτοιο βαθμό που να το καταστρατηγούν ακόμα και βουλευτές με αποτέλεσμα να διαπληκτίζονται με συναδέλφους τους.

 

Χτες το απόγευμα ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Oλγα Γεροβασίλη. Η κυρία Γεροβασίλη άναψε τσιγάρο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας και όταν ο κ. Ψυχάρης της είπε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή εκείνη του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση «θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω».

Στην αντιπαράθεση παρενέβησαν και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελόνη που επίσης είχαν ανάψει τσιγάρο.

Μάλιστα μια συνεργάτης του Τέρενς Κουίκ που κάπνιζε και αυτή του είπε με θράσος «εσείς κάψατε την Ελλάδα εμείς θα καπνίζουμε». Μάλιστα οι φωνές του Ψυχάρη ακούστηκαν μέχρι μέχρι την αίθουσα που συνεδρίαζαν οι πολιτικοί αρχηγοί!

 

 

-----------

 

Δικό μου σχόλιο:

Πρώτα απ' όλα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για τον ηρωϊσμό του κυρίου Ψυχάρη και ας δεχτούμε ότι η παρουσίαση της είδησης τον κάνει να φαίνεται καλός και τίμιος και δίκαιος - για λόγους διαφήμισής του. 

Όμως οι άλλες; Έχει ψηφιστεί ένας νόμος απ' τη Βουλή και, ΟΚ δεν πολεφαρμόζεται δυστυχώς στην κοινωνία. Αλλά να μην εφαρμόζεται ούτε στη Βουλή που τον ψήφισε;

Κι όχι μόνο αυτές οι κυρίες (πολυκομματικές μάλιστα!) κάνουν την παρασπονδία, αλλά όταν τους τη λένε βγάζουν και γλώσσα από πάνω!

Ας μην γίνει εμφύλιος ακόμη και για κάτι τόσο απλό όσο είναι το ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ το κάπνισμα σε συγκεκριμένους χώρους.

------------------------

KAI H ΑΠΑΝΤΗΣΗ που μας ήρθε:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ, ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως τις τελευταίες 2 ημέρες «βρήκε το δρόμο της» προς το διαδίκτυο και την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» του κου Μπόμπολα μια παραποιημένη και εντέχνως διαστρεβλωμένη εικόνα ενός επεισοδίου που ο βουλευτής Α΄ Αθηνών κος Ανδρέας Ψυχάρης (Ν. Δ.) προξένησε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης και όχι το βράδυ της Δευτέρας, όπως εσφαλμένα (;) δημοσίευσε το «ΕΘΝΟΣ» το πρωί της Τετάρτης.

Είναι μια εικόνα που περιγράφεται, αλλά δεν υπογράφεται. Κυκλοφορεί, δίκην παραπολιτικού σχολίου, ως αληθινή, πλην όμως στερείται (;) συντάκτη, ο οποίος θα έφερε και την ευθύνη της υπογραφής του.

Αυτή η χρήση ανυπόγραφων διαστρεβλωμένων «ειδήσεων» και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας, κυρίως αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο στιγμές, πρέπει να σταματήσει οριστικά.

Η συνεισφορά μας σε αυτό είναι η υπεύθυνη ενυπόγραφη παρουσίαση της αλήθειας:

Δίπλα στην αίθουσα της Γερουσίας (και όχι στον προθάλαμο αυτής ή έξω απ’ αυτήν, όπως κατά περίπτωση αναπαράγεται) υπάρχει κλειστός χώρος, ο οποίος είθισται να χρησιμοποιείται από βουλευτές στα διαλείμματα των Επιτροπών ως χώρος καπνίσματος. Σ’ αυτόν βρισκόταν ο βουλευτής Λέσβου κος Παύλος Βογιατζής (Ν. Δ.) ο οποίος συνομιλούσε με την βουλευτή Άρτας κα Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ) και λίγο πιο πέρα οι βουλευτίνες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  κ.κ. Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα (Α΄ Θεσσαλονίκης) και Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Μαγνησίας), οι οποίες συνομιλούσαν με  μία συνεργάτιδα του βουλευτού Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς - Σπένσερ – Νικολάου Κουίκ.

Ο κος Ψυχάρης περνώντας έξω από τον συγκεκριμένο χώρο, είδε από την ανοιχτή πόρτα τέσσερις από τους πέντε, καθώς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δεν κάπνιζε και ούτε καπνίζει, να συζητούν καπνίζοντας. Εισήλθε στο χώρο και στόχευσε την συνεργάτιδα του κου Κουίκ, τονίζοντάς της με έντονο ύφος πως καπνίζει εκεί, χωρίς μάλιστα να έχει καν τη βουλευτική ιδιότητα. Όταν αυτή αντέδρασε, λέγοντάς του πως το μνημόνιο που αυτός στηρίζει δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ το ότι η ίδια καπνίζει στον συγκεκριμένο χώρο, ο βουλευτής εξεμάνη και της επιτέθηκε φραστικά, χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (άντε από εδώ ρε τσόλι, τσόκαρο κ.ά.). Η κα Γεροβασίλη προσέτρεξε προς υπεράσπισή της, λέγοντάς του σε έντονο ύφος πως είναι ενοχλητικά προκλητικός, του ζήτησε να αποχωρήσει από τον χώρο για να λήξει το συμβάν και μεταξύ τους ακολούθησε έντονος φραστικός διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια των λεκτικών διαξιφισμών, η βουλευτής Άρτας είπε: «Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου. Πάντως, το μνημόνιό σου που καταλύει το σύνταγμα δεν πρόκειται να το εφαρμόσω. Θα το ανατρέψω».

Αυτή η φράση, όπως και το σύνολο του επεισοδίου, διαστρεβλώθηκε και πανομοιότυπα αναπαράχθηκε από συγκεκριμένα μέσα, παίρνοντας  δυσανάλογες διαστάσεις. Αυτές τις εποχές που η χώρα κλυδωνίζεται και ο λαός μας υποφέρει, τέτοια επεισόδια δεν είναι λογικό να αποτελούν είδηση.

Μας δίνεται λοιπόν όλο το δικαίωμα να συμπεράνουμε πως η παραποίηση και η χρήση του παραπάνω γεγονότος εξυπηρετεί σκοπούς παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού, προπαγάνδας και συκοφάντησης, τουλάχιστον.

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2012

 

Οι υπογράφοντες

Όλγα Β. Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ

Χρυσούλα - Μαρία Θ. Γιαταγάνα, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαρίνα Γ. Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παύλος Γ. Βογιατζής, βουλευτής Λέσβου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 -------------------------

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ:

Ντροπή στον απαράδεκτο Ψυχάρη που τους μίλησε έτσι (αν όντως τους μίλησε έτσι, που τον έχω ικανό). 

Το ότι οι βουλευτές κάπνιζαν παρανόμως -και το δέχονται στην ανακοίνωση- όπως και το ότι η βουλευτής παραδέχεται ότι είπε "Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου" όντως παραμένουν.

Μόνο που η ανακοίνωση γελοιοποιεί ακόμα περισσότερο τους παρανομούντες βουλευτές. 

"Το γνωρίζω και το κάνω και μόνη μου";;! Και μάλιστα το είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που ΔΕΝ εφάρμοζε το νόμο - και μας το λέει κι εμάς για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χωρίς να ντρέπεται;

Παρακαλούμε το photosop της φωτογραφίας να αλλάξει το κείμενο σε:

"Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου." (Παρ' όλα αυτά τώρα δεν τον εφαρμόζω!)

 

 

 

 

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για το σεντόνι.Το ότι ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται στην ελλάδα δεν οφείλεται μόνο στη στραβή νοοτροπία αλλά και στον κάκιστο σχεδιασμό, την έλλειψη δηλαδή ειδικών χώρων κατάλληλων για κάπνισμα.Οι καπνιστές που διαπνέονται από την κακώς εννοούμενη μαγκιά εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό για να συνεχίσουν να καπνίζουν όπου γουστάρουν, ενοχλώντας, βρωμίζοντας, επιβαρύνοντας κ.λπ. Οι υπόλοιποι καπνιστές που σέβονται τους γύρω τους ψάχνουν να βρουν κάποιο μέρος όπου δεν θα ενοχλούν. Έτσι καθιερώνονται τα "εθιμικά" καπνιστήρια και τέτοιο ήταν απ'ό,τι κατάλαβα αυτό που χρησιμοποιούσαν οι εν λόγω βουλευτές. Ούσα μη καπνίστρια, εκτιμώ ιδιαίτερα όσους προσπαθούν να βρουν τρόπο να εφαρμόσουν το νόμο και να με απαλλάξουν απ'τον καπνό τους, έστω και με τέτοιες αυτοσχέδιες λύσεις ελλείψει επίσημων. Αν την πέφτουμε σ'αυτούς, τότε τι πρέπει να κάνουμε σε όσους συνεχίζουν να καπνίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν αδιαφορώντας για τους γύρω τους; Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει στη βουλή, αν υπάρχουν επίσημα καπνιστήρια, αν αυτά είναι κατάλληλα, επαρκή κ.λπ., αλλά το ότι οι βουλευτές αυτοί σηκώθηκαν και πήγαν σε συγκεκριμένο δωμάτιο για να καπνίσουν, αντί να το ανάψουν μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας ή όπου αλλού δείχνει ότι τουλάχιστον προσπάθησαν να εφαρμόσουν το πνεύμα του νόμου (για το γράμμα του νόμου δεν ξέρω, καθώς όπως προείπα δεν γνωρίζω τι προβλέπεται στο κτίριο της βουλής και αν υπάρχει κάπου αλλού κατάλληλος χώρος).Αυτά για το κάπνισμα.Το ότι ένα τέτοιο επεισόδιο (παρόμοια εκτυλίσσονται καθημερινά στους περισσότερους χώρους εργασίας) διοχετεύτηκε στο ιντερνετ με τον συγκεκριμένο τρόπο είναι νομίζω πολύ σημαντικότερο. Λέγοντας "με τον συγκεκριμένο τρόπο" εννοώ πρώτον την απομόνωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρονται en passent, ενώ αποσιωπείται η παρουσία του βουλευτή της ΝΔ) και δεύτερον -και κύριο- την παραποίηση της δήλωσής της προς το "πιο πιασάρικο" -το οποίο οπτικοποιήθηκε κιόλας στη φωτογραφία, για όσους δεν έχουν μάθει να διαβάζουν κείμενα μεγαλύτερα από μια λεζάντα.Είμαι σίγουρη πως στο επεισόδιο καμία από τις δύο πλευρές δεν ήταν με το σεις και με το σας, το ξεκατίνιασμα άλλωστε είναι ενδημικό σπορ στα βαλκάνια. Αλλά το ότι η μία πλευρά επέλεξε να το αξιοποιήσει μιντιακά κατ'αυτό τον τρόπο είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της ιστορίας. Το ότι τσίμπησαν πολλοί, ανάμεσά τους και κάποιοι που δεν τους το'χα, είναι το απογοητευτικό στοιχείο αυτής της ιστορίας.
Το ότι οι βουλευτές (και η άσχετη βοηθός του Τέρενς Κουίκ) πήγαν σε έναν "κλειστό" χώρο για να καπνίσουν ακούγεται κάπως αστείο, εκτός αν ο Ψυχάρης πήγαινε και άνοιγε διάφορες κλειστές πόρτες δωματίων με την ελπίδα να τους πιάσει. Πάλι καλά που, όπως λες δεν κάπνιζαν στην ίδια την αίθουσα της Γερουσίας αλλά απέξω. Κατά τα άλλα, σε ό,τι με αφορά, καμία πολιτική τακτική δεν υπήρξε: Μακάρι να κάνει κάτι ανάλογο ο Ψυχάρης και να το κάνω σούπερ θέμα. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτσι κι αλλιώς (από τον Πολύδωρα μέχρι τον Τραγάκη!) έχουν υποστεί ΠΟΛΥ σκληρότερη κριτική από μένα απ' ό,τι η βουλευτίνα η συγκεκριμένη. Το ότι παραδέχεται πως είπε"Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου." (προφανώς μια ωραιοποιημένη βερσιόν αυτού που είπε)είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό - και θα το οπτικοποιούσα (αν είχα οπτικοποιήσει εγώ το πρώτο) σε φωτογραφία, για όσους διαβάζουν μόνο λεζάντες. Γιατί το να αγνοείς το νόμο και ταυτόχρονα να λες, "ξέρω το νόμο. Και τον εφαρμόζω", όταν ξεκάθαρα δεν τον εφαρμόζεις είναι ατάκα που ταιριάζει να γίνει και μπλουζάκι.
ελπιζω να εχετε ηδη ενημερωθει σχετικα με το μουφισταν της ειδησης αυτης. Βλ. το σχετικο αρθρο του κ. Θεοφιλου Δουμανη εδω στη lifo. Κι εσεις κ.Δημοκιδη που σπευσατε να ανακυκλωσετε ειδηση που δεν στεκει. Αυτο για την αξιοπιστια της στηλης σας...
Εγώ πριν τον Θεόφιλο Δουμάνη έβαλα την ανακοίνωση των βουλευτών, που παραδέχονται ότι ΔΕΝ είναι μούφα η είδηση.Η είδηση εννοείται πως έστεκε (την εμπλουτίζουν βέβαια με τις βρισιές Ψυχάρη) και η αξιοπιστία της στήλης μας πάλι την γλίτωσε ;-)
Φοβερά αληθοφανής είδηση.Ξεκάθαρα, χωρίς καμία σεναριακή σκοπιμότητα.Δικαίως μαλλιοτραβιόμαστε όλοι κάτω από το post.Είναι, άλλωστε, και το πραγματικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
Βρε παιδιά.Δεν μου φαίνεται παράλογο.Ότι να'ναι είναι εκεί μέσα από πάντα.Βέβαια σε μια χώρα σαν την δική μας με πρωτιά για το κάπνισμα,δεν θα με κουφάνει αν προτείνουν νόμο για να είναι υποχρεωτικό το τσιγάρο.Τόσα έχουν κάνει και ακόμη είναι εκεί μέσα.Αφού νομίζουν ότι είναι ακόμη στο προαύλιο του σχολείου.
Πως γινεται παντως να ισχυει παντα το "οι πολιτες εχουν τους πολιτικους που τους αξιζουν";Μπραβο στις κυριες αυτες που τιμουν την ψηφο των νεοελληνων που τις επελεξαν.
Μην τις παρεξηγειτε τις κυριες. Δεν φανταζονταν ποτε οτι θα μπορουσαν να γινουν βουλευτινες. Εβαλαν τα ονοματα τους για να κλεισουν τα ψηφοδελτια οπως γινεται συνηθως και ξαφνικα μπηκαν στη βουλη. Εκεινες εχουν μεθυσει απο βουλευτιλικι και μελλοντικο υπουργιλικι και δεν αντιλαμβανονται, οι δυστυχες(προς θεου, δεν εξαιρω τους ανδρες) οτι οι καιροι ειναι και πονηροι και δυσκολοι για τσαμπουκαδες τετοιας ποιοτητας.
Επειδή το γκουγκλάρω και βρίσκω να προέρχονται όλα τα δημοσιεύματα ( 2 ) από μόνο μία πηγή, την άλλη πλευρά τη ρώτησε κανείς ; Γιατί είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο τρεις γυναίκες ( η μία πρώην εισαγγελέας ) να σου απαντούν σαν νταβατζήδες . . .
Περιμένω με ανυπομονησία τα εξής δύο ακράδαντα επιχειρήματα:"Ναι, αλλά και οι άλλοι το κάνουν και κάνουν και χειρότερα""Εδώ κόβουν συντάξεις και βουλιάζουμε και μπλα μπλα με αυτά βρήκατε να ασχοληθείτε"
Προς τι η όποια έκπληξη για το ποιόν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ? Προφανώς έχει τόσο πολύ κουλτούρα και προοδευτισμό που δεν μπορείς να περιορίσεις αυτό το ελεύθερο πνεύμα. Και να'ταν μόνο αυτός....Χθες στον Παπαχελά όταν ερωτήθη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν καταδικάζει κάποιον με κουκούλα και μαδέρι που χτυπά αστυνομικό η απάντηση του ήταν "εεεε κοιτάξτε να δείτε...." Αντιλαμβάνεστε λοιπόν...
Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα Χρυσα Αυγα ειναι τα δυο τερατουργηματα της κρισης. Η ραχοκοκαλια των δηθεν ιδεολογιων τους ειναι η προκλητικη αδιαφορια ή και εχθροτητα για τον νομο που συνιστα φυσικα το ακριβως αντιθετο κάθε εννοιας δημοκρατιας στον δυτικο κοσμο. Μιας και ειμαι παλιος Χατζιδακικος δεν βρισκω καμια αχτιδα φωτος στο μελλον. Το αντιθετο, πιστευω βαθια οτι ειναι μοιραιος ενας νεος εμφυλιος πολεμος μιας και αυτος ο λαος δεν καταλαβε ποτε οτι η μονη δυνατοτητα ελευθεριας ειναι η (εσωτερικη) πειθαρχια η οποια τιθεται στην υπηρεσια ενος δημιουργικου εργου. Δεν πειραζει...ο καθε λαος εχει αυτο που του αξιζει....
"Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα Χρυσα Αυγα ειναι τα δυο τερατουργηματα της κρισης."Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουν συμπολίτες μου που σκέφτονται μ'αυτόν τον τρόπο....Έχεις το θράσος να επικαλείσαι και τον Χατζηδάκι, τρομάρα σου...
Ο Σύριζα μπορεί να είναι κομμα με πολλά ελαττώματα και ακόμη πιο πολλά κολλήματα, ωστόσο στις τάξεις του φιλοξενεί ανθρώπους από το τεράστιο εκτόπισμα του Γλεζου έως σπουδαίους καθηγητές και θεωρητικους σαν το Μηλιο, τον Λαπαβιτσα και το Δραγασακη. Έχει μαζέψει κάμποσους λιμοκοντορους, έχει όμως και πάμπολλα μέλη με ανοιχτή σκέψη και αγνά ιδανικά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας Χατζηδακικος μπορεί να υποπιπτει σε τέτοιο ατόπημα, ώστε να τον συγκρίνει με την ΧΑ. Μου φαίνεται απίστευτη η αφέλεια της κρίσης σου.
1. Απο ποτε τον Χατζηδακι τον προσεταιριστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ?? Ελεος δηλαδη τι αγνοια ειναι αυτη?? Δεν θελω να πω τιποτα παραπανω για να μην μαγαριζω την μνημη του....2. Αν θεωρεις σπουδαιο καθηγητη και θεωρητικο τον Μηλιο....ενταξει! Παω πασο. 3. Ειναι εκπληκτικο οτι κανεις απο εσας τους δυο που μου απαντησαν δεν μπορεσε να κατανοησει το βασικο προβλημα και ταυτοχρονα τον συνδετικο κρικο Συριζα και ΧΑ που ειναι η παντελης αδιαφορια για τον νομο. ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα. Σε καθε εγχειριδιο πολιτικης η δημοκρατια οριζεται ως η 'εξουσια του νομου' (Rule of Law) μαζι βεβαια μαζι με αλλα χαρακτηριστικα που βεβαια ποτε δεν ισχυσαν στην γλυκια μας πατριδα. Οσο για τους προσωπικους χαρακτηρισμους και των δυο σας, κυριως δε του Γιαννη Τ. εεε ΟΚ ο καθενας εκπροσωπει τους δασκαλους του και την οικογενεια που τον μεγαλωσε....
"Η παντελής αδιαφορία για το νόμο"ο νόμος τι ακριβώς είναι?Ένα πράμα φτιαγμένο από τον Θεό που δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση?Η δημοκρατία είναι η εξουσία του δήμου κι όχι του νόμου.Το νόμο τον φτιάχνει ο δήμος.Και τώρα ποιός ψηφίζει τους νόμους?Αυτούς που ψηφίσαμε να μας εκπροσωπεί?Κι αυτοί πάντοτε ψηφίζουν αυτό που είναι καλό για εμάς?Μας ρωτάνε όταν ψηφίζουν ένα νόμο?Και τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την χρυσή αυγή?Τόσο τυφλοί είστε πιά?Όσο για τους χαρακτηρισμούς επίτρεψε μας να εκνευριζόμαστε όταν ακούμε αερολογίες-αναπαραγωγές αστήριχτων επιχειρημάτων.
"ο καθενας εκπροσωπει τους δασκαλους του και την οικογενεια που τον μεγαλωσε...."Είμαι περήφανος τόσο για τους δασκάλους μου όσο και για την οικογένεια μου. Τουλάχιστον μου έδωσαν τις γνώσεις για να μπορώ να ξεχωρίζω τα στοιχειώδη, ήτοι... το ΣΥΡΙΖΑ από τη ΧΑ. Όσο για τους "προσωπικούς χαρακτηρισμούς, προφανώς θα αστειεύεσαι!!! Αντιθέτως, αν κάποιος χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς στο σχόλιό του, αυτός είσαι εσύ ("...τερατουργήματα...").Πραγματικά, έχω μια μεγάλη απορία: νοιώθετε υπερήφανοι όλοι εσείς, που σε καθημερινή σχεδόν βάση μέσα από τα σχόλιά σας, ταυτίζετε το ΣΥΡΙΖΑ με τη ΧΑ?Όσο για τα περί Μακρονήσου, τα αφήνω στη κρίση των υπολοίπων.Κρίμα...
Αρη δεν επρεπε να σου κανει εντυπωση... δεν πρεπει να ξεχνας αυτο που στην Ελλαδα ειναι ο κυριοτερος αγραφος νόμος... "Οι νομοι ειναι παντα για τους αλλους και οχι για μενα"