Το ρατσιστικό παντοπωλείο της Χ.Α. μοιράζει γερμανικά προϊόντα...

Facebook Twitter
6

Via

"Το ρατσιστικό παντοπωλείο της ΧΑ "μόνο για έλληνες" έχει τροφοδοτηθεί από την εταιρία γερμανικών συμφερόντων Lidl ανάμεσα στα άλλα έχει: αυγά Τουρκίας, γάλα Ολλανδίας, πατάτες Χιλής, βακαλάο Ισλανδίας, Ιταλικά μακαρόνια, Ρώσικη σαλάτα και άλλα τέτοια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου. Α, ναι: έχει και φυστίκια αράπικα..."

[+ Σχόλιο στο FB: "Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να γελάσω με το αποτέλεσμα των λαθών μας".)

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, τώρα το είδα. Αφού γνωρίζετε περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας υποθέτω ότι θα ξέρετε για την απόδωση κρέντιτ βάζοντας πάνω πάνω το VIA και δίνοντας λινκ που πήγαινε κατευθείαν στο σχόλιο της σελίδας σας. Λυπάμαι αν δεν το προσέξατε όταν αφήσατε σχόλιο και ελπίζω να λύνω την παρεξήγηση τώρα :)
Θα νομίζουν ότι τα lidl είναι εθνικοσοσιαλιστικών συμφερόντων από τότε για αυτό τα προτιμούν...επειδή εγώ θέματα με τη σημειολογία .... προσέξτε τον καταμερισμό εργασίας κατά φύλο στην φωτό... άσχετο