Η καλύτερη απάντηση στην αφίσα της Χρυσής Αυγής για την αιμοδοσία.

Η καλύτερη απάντηση στην αφίσα της Χρυσής Αυγής για την αιμοδοσία. Facebook Twitter
5

Μου έγραψε μια γιατρός απ' το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης:

Καλημέρα,

  είχα διαβάσει το σχόλιο σας για εκείνη την αφίσα-παρωδία που φτιάχτηκε για την "ελληνική" αιμοδοσία της Χ.Α. και συμφωνώ οτι μ΄έναν τρόπο αναπαρήγαγε το ρατσισμό. Υπήρξαν έκτοτε κάποιες ιατρικές φωνές που αντιτάχθηκαν σ΄αυτήν τη νέα αθλιότητα της Χ.Α. (όπως η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ), αλλά σε επίπεδο απάντησης στο θυμικό (αν με καταλαβαίνετε) δεν κυκλοφόρησε τίποτα. Αυτή είναι μια δικιά μας προσπάθεια.

   Το ΚΙΑ το φτιάξαμε επίτηδες στο Βαρδάρη ανάμεσα στα μπουρδέλα και την κινέζικη αγορά, 200 μέτρα απο τα γραφεία της Χ.Α. και είναι πεποίθηση μας οτι στις εξαθλιωμένες γειτονιές πρέπει να εχουμε φυσική παρουσία, με το λόγο και τη δράση μας. 

*Δείτε επίσης: Εναντίον της παρωδίας για τα Χρυσαυγίτικα Ψυχιατρεία.

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Πολύ καλή απάντηση, αλλά δε ξέρω τι νόημα έχει να κάθεται κανείς να τους απαντάει.. Ειλικρινά είναι περιπτώσεις που η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Εδώ ο άλλος έκανε παρατήρηση σε εφήβους γιατί παίζουν Tichu κ όχι ξερή που είναι ελληνικό παιχνίδι.. Όταν πήρε την απάντηση-ερώτηση "Την τράπουλα Έλληνας την εμπνεύστηκε..?" Έξινε τη φαλάκρα του κ όταν τον ρώτησαν, αν τα ρούχα που φοράει είναι ελληνικά ή κινέζικα ρωτάει εκνευρισμένος με μια κρυφή ηδονή στον τόνο της φωνής: "Κουμμούνια είστε ρε?"Με την απλή λογική πραγματικά ερεθίζονται, όταν τους κάνεις απλοϊκές ερωτήσεις τα εγκεφαλικά τους κύτταρα γίνονται πουρές κ το χειρότερό τους είναι να το κάνεις δημόσια κ να αυτοξεφτυλίζονται απλά όλο αυτό καταντά κουραστικό και γραφικό..
Τέλειο,πανέξυπνο, προτωτότυπο...Ο άλλος όμως δεν καταλαβαίνει τι του λές...Το μυαλό του σταματάει στις γροθιές του...Υπάρχει νόμος.Δέρνεις πας μέσα...Βρίζεις πας μέσα...Προτρέπεις σε βία πας μέσα...Απειλείς με βία πας μέσα...Νόμοι υπάρχουν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Να επιτραπεί η αιμοδοσία και για τους gay!Eγώ διάγω τον όγδοο χρόνο αμέμπτου μονογαμικής σχέσεως και ο φίλος μου είναι επίσης αυστηρών αρχών. Μήπως ξέρουμε ο κάθε στρέιτ τί κάνει; Αλλά στις Αιμοδοσίες σε ρωτούν αν είχες ομοφυλοφιλική επαφή από το Σαράντα και μετα (σόρυ, από το '77 και μετά, στη Χούντα ρωτούσαν πού διέμεινες από το Σαράντα και μετά).