H εξωφρενική κοροϊδία με τη (μη) σύλληψη Κασιδιάρη!

Facebook Twitter
0

Ακόμα κι αυτή την ώρα που γράφω, ο τσαμπουκαλεμένος πολιτικός κρύβεται. (Φοβερός μάγκας!) Απ' το μεσημέρι έχει γίνει μια μεγάλη κινητοποίηση για να συλληφθεί. 

Τι να σας λέω. Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού χρησιμοποιούν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες εντοπισμού, ενώ χιλιάδες άντρες της ΕΛ.ΑΣ χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την Αθήνα. Η δε ομάδα ΔΙΑΣ, έξαλλη, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να οδηγήσει τον νεαρό άντρα στη δικαιοσύνη.

Πώς θα περίμεναν βέβαια ότι θα τους την έσκαγε έτσι; Πού να φαντάζονταν πού θα πήγαινε να κρυφτεί ο αθεόφοβος. Πού λέτε; Όχι, μαντέψτε!

Και πείτε μου: ήταν ποτέ δυνατόν τα λαμπρά μυαλά της αστυνομίας να φανταστούν ότι θα κατέφευγε... στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής;

via 

------------------------------------

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να καταζητείται. Γίνεται σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μπας και πείσουν τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν. Έχουν 48 ώρες. Θα τα καταφέρουν;

Θα δείξει...

Δείτε επίσης:  Απίστευτη φωτογραφία απ' το άγριο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Κασιδιάρη!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ