Σ' αναζητώ -παθιασμένα και σουρεαλιστικά- στην Κύπρο!

Facebook Twitter
0

Γραμμένες από αναγνώστες με τρόπο (ακούσια; εκούσια;) ξεκαρδιστικό και παιχνιδιάρικο -σ' αυτό βοηθά το ότι δεν καταλαβαίνω τις μισές λέξεις- μπορούν να σου φτιάξουν ακόμα και μια θλιμμένη μέρα.

Μερικές αληθινές Κυπριακές αναζητήσεις... 


*Σε είδα μες στο Micra σου το γαλάζιο με το πουλουκούι σου το ροζ να κρέμεται που το καθρεφτούι. Είσαι κούκλα μινιατούρα μου, τζια άκουσα σπουδάσεις Frederick, μαυρομαλλούσα μου θεά.

*Θωρώ σας κάθε Παρασκευή όμορφά μου πουρεκκούθκια. Πότε εν να μου κάμετε προσωπικά τον καφέ;

*Μελαχρινή μου πατατούα, πάλε είδα σε στο «Potato Jack» την περασμένη Παρασκευή τζιαι εκόλωσα να σου μιλήσω. Αν σε δω τζιαι την ημέρα του Βαλεντίνου αλλόπως εν να μοιραστούμε την πατατούα σου! Ν.Κ.

*Σε είδα στο University of Nicosia ντυμένη στα κόκκινα και άσπρα. Είσαι απόλαυση πολυαγαπημένο μου «φραπέ».

*Σας είδα στο club «Toy» να σπάζετε βίρρα τα ποτήρια όποτε έπαιζε το «σπάστε τααα». Αν τζιαι επικίνδυνες, ήσασταν κουκλάρες.

*Σε είδα στο «Marios Snack» με αυτό το μαύρο εφαρμοστό παντελόνι. Ήσουν πολύ hot και παλάβωσα. Ήθελα πολύ να δω από κοντά τα μαύρα σου νύχια, το γλυκό σου πρόσωπο και τα κόκκινα μαλλιά… αχ. Πότε θα σε ξαναδώ;

*Σε είδα στο «Kinx Gaming Lounge» στη Μακεδονίτισσα. Ξανθέ γαλανομάτη έπαιζες «Wow». Έλυσες πας τζίνο το pc. Κατέβα κάτω στο cafe κάποια φορά. Είμαι κάθε weekend και παίζω «Buzz». Είμαστε και οι τρεις ξανθιές. Μίλα μου. Ελένη.

*Αχχχ πώς αλλάζεις τα λάδια του αυτοκινήτου μου ξανθέ άγγελε της Trial. Πότε θα αλλάξεις και τα δικά μου λάδια; Η Αλίκη σου.

*Είδα σε στα φώτα της Coca Cola, μες στο mercedes cabrio το άσπρο, να νομίζεις ότι είσαι ωραίος, αλλά είσαι typical Κυπραίος.

*Σε είδα να μουρμουράς πίσω από το κλειστό παράθυρο επειδή εσύ μου έγδαρες το καθρεφτάκι. Εν κανεί που έφταιες… Εν νύχτα που έφκαλες την άδεια ρε φίλε; Έλεος… Ζ!

*Σας βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο πόξω που το «Starbucks» να κάθεστε μες στον χιονιά και να θωρείτε τα αυτοκίνητα που ρέσσουν. Εν κρυώνετε κορούες;

*Σε είδα στο club τζιαι έφκηκε το μάτι σου που το πολύ κοίτα-κοίτα. Βασικά ήσουν αηδία εκείνη τη νύχτα, αλλά εν θα σου κάμω τη χάρη να σου τον αφήκω, ηλίθιο υποκείμενο.

*Σε είδα… βασικά σε βλέπω κάθε μέρα στο σχολείο. Θορρώ σε και θωρρείς με αλλά εν και κάμουμε τίποτε με αυτόν τον τρόπο Γιωργάκη μου. Έκαμα την κίνησή μου. Σειρά σου.

*Νικολάκη σε είδα να τα τακκώνεις χωρίς έλεος αντί να είσαι πάνω στο άρμα σου. Είσαι χαλαρός ρε νέο;

*Σε είδα δύο φορές στο Intercollege. Την πρώτη φορά έπαθα σοκ από τα τέλεια ματάκια τζιαι εν άντεξα τζιαι εμίλησά σου. Τη δεύτερη φορά που σε είδα ήταν στις 3/02 στην καφετερία του Inter πάλε. Αχχχ ρε πρασινοματούι μου. Ε!

*Είδα σε κούκλα μου Παρασκευή στες κρέπες της Γεροσκήπου που φορούσες σακούι μαύρο. Είσαι μια %^&. Αν δεν έβρασες Χαρά μου, να έρτω να σε βράσω;

*Σε είδα στις Πρώτες Βοήθειες να περιμένεις στη σειρά…. Αχ και να ήμουν εγώ ο γιατρός που θα σε εξέταζε, μελαχρινό πρασινομάτικο αγόρι…

*Είδα σε στο λύκειο της Δασούπολης. Είμαστε πρώτη Λυκείου. Θεέ μου γιατί εν επία τεχνική να γίνω υδραυλικός.

*Σε είδα στο «Gloria Jean’s» της Έγκωμης στις 29/01. Μου είπες πως δουλεύεις στο περιοδικό «Prima» και από τότε σε αναζητώ. Είμαι το παιδί με τες γκρίζες κολλούες. Ραντεβού same time, same place. Μ.

*Σε είδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μελαχρινούλα μου, το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου. Είδα σε και χρειάστηκα νοσηλεία. Άκουσα να σε φωνάζουν Κωνσταντίνα, άγγελέ μου. Ααααχ!

*Σας είδα και τις τέσσερις καλλονές του τέταρτου έτους της Νοσηλευτικής να στέκεστε πίσω στο Αμφιθέατρο την ημέρα ομιλίας του Υπουργού. Αμάνα μου καλλονές μου, γιατί να μην ήμουν τέταρτο έτος κι εγώ; Χαρά στην τύχη μου. Α.Ι.

*Σε είδα στο «Costa Coffee» στο Mall της Πάφου, να πίνεις καφέ με τον συνάδελφό σου -έναν ψηλό από την Αφρική. Είσαι ένας πούρεκκος με το μούσι και το κασκόλ σου.

*Σε βλέπω κάθε Πέμπτη να μου κάμνεις μάθημα. Είσαι πολύ γκούφης τελικά. Συνάχτου, μουτς.

*Είδα σε να κάμνεις post πάνω στο wall σου και έφυεν η φάτσα μου. Αλληθώρισα. Ήντα που εν τούτη η ορθογραφία γιε μου, κάμνεις μας και τον φιλόσοφο. Τράβα να μάθεις ορθογραφία τζιαι έρκεσαι πάλε αν είναι. Χάιντε, σι γιου!

*Σας είδαμε στο Swift το πορτοκαλί την Παρασκευή στα φώτα του Κύκκου να χαχανίζετε μες στα νερά. Επελάνατέ μας. Είσαστε δύο θεές. Οι θαυμαστές σας με την μπεμπέκα τη μαύρη.

-----------



*Κι άλλες Κυπριακές Αναζητήσεις εδώ!


(Αν όμως αναζητείτε κάποιον στην Ελλάδα, δοκιμάστε το δικό μας "Σ' αναζητώ"!)




0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ