Η πιο θλιβερή δήλωση της χρονιάς (μέχρι στιγμής).

Facebook Twitter
0

Κι έτσι έγραψε στο Facebook του: 

"Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν".





(Κι άλλη μία)


"Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν".


----


Μετά φυσικά το κατέβασε και είπε ότι σκοπός του ήταν να προκαλέσει ώστε να γίνει συζήτηση για το ότι δεν πρέπει να φιλοξενηθούν μετανάστες στη Δυτική Μακεδονία (επειδή νοιάζεται για τους καημένους τους """έγχρωμους""" που θα είναι στριμωγμένοι), λες και περιμέναμε ότι θα τους δεχόταν οποιαδήποτε χωριό ή πόλη. Μακριά από μας κι ας πάνε και στου γείτονα, σκέφτονται όλοι. 

Πάντως η συναρπαστική του εξήγηση ("όχι δεν είμαι τραμπούκος και ρατσιστής του κερατά, απλώς κουβέντα ήθελα να γίνει, γι' αυτό είπα απλώς ότι αν μας φέρουν εδώ έγχρωμους θα τους κάνω χρωμοσαμπουάν"), μπορεί να ανοίξει το δρόμο για παρόμοιες τακτικές μάρκετινγκ.

Θα μπορώ ας πούμε να λέω το πιο φρικαλέο πράγμα για αυτόν, και μετά θα διευκρινίζω πως χρησιμοποίησα shock tactics,  απλώς επειδή ήθελα να ανοίξω την κουβέντα. Έτσι, για να σπάσει ο πάγος.

Και φυσικά δεν θα έχω καμία κύρωση.

Όπως και ο συγκεριμένος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας. Που συνεχίζει να είναι στη θέση του - ακόμα και τώρα που μιλάμε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ