Απεργία την Πρωτομαγιά

Γιώργος Τράγκας: ένας ανιδιοτελής πατριώτης, ένας Εθνικός Ήρωας!

Facebook Twitter
0

(φωτο via social fail)

Σε τέτοιον μετριοπαθή και συγκρατημένο μάστορα του ρεπορτάζ;Είναι δυνατόν να έβαλαν πρόστιμο σε τέτοια ψυχούλα, σε τέτοιον καλό δημοσιογράφο, σε τέτοιο υποστηρικτή της δεοντολογίας;

Ποιος ανόητος είπε ότι ο Τράγκας έκανε ακραίες χοντράδες στον αέρα και τιμώρησαν το σταθμό; Το πιστεύετε εσείς ότι θα έλεγε ποτέ κάποια ακραία χοντράδα ο Τράγκας; Εγώ πάντως όχι. 

#

#

Αυτοί που θα πρεπε να τον μαζέψουν δεν θα έπρεπε να είναι το ΕΣΡ (που δεν είναι και ο πιο πετυχημένος θεσμός που έχουμε, μη πω απ' τους χειρότερους...) αλλά οι ιδιοκτήτες των σταθμών στους οποίους ξερνούσε με τρόπο θεατρικό τα ατράνταχτα επιχειρήματά του.

Παρ' όλα αυτά οι σταθμοί τον στηρίζουν, δεν κάνουν δεκτή την παραίτησή του γιατί η ελευθερία του λόγου κλπ.

Υποθέτω ότι αν έλεγα εγώ αυτά για τον κύριο Τράγκα θα έχανα τη δουλειά μου αλλά και θα καταδικαζόμουν σε δικαστήριο χωρίς δεύτερη σκέψη - και καλά θα μου έκαναν. 

Όμως η Μέρκελ δεν θα τα ακούσει οπότε δε μας πειράζει κι επίσης η Μέρκελ είναι και ο Σατανάς προσωποποιημένος άρα ΟΚ. Ενώ απ' την άλλη ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας ανιδιοτελής πατριώτης, ένας Εθνικός Ήρωας.

Η "ελευθερία του λόγου του" είναι πάνω απ' όλα.

Και η ακροαματικότητα φυσικά...

----------

AINTΩΝΑΙΣ ΗΝΕ ΟΙ ΑΝΤΕΙΔΡΑΣΟΙΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΥΝ ΠΡΩΔΟΤΗΚΙ ΑΠΩΦΑΣΥ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟΝ!


#

Το χειρότερο είναι ότι άτομα που μου είναι όντως αντιπαθή όπως οι Γερμανοί πολιτικοί, κάποιοι (ο Τράγκας, η Δήμτσα κ.α.) με κάνουν να τα δω πιο ανθρώπινα και τελικά να καταλήξω να τα υπερασπιστώ - όχι σε πολιτικό επίπεδο αλλά σε ανθρώπινο, σε επίπεδο αξιοπρέπειας. Κι αν θεωρείς "ότι αυτοί μας στέρησαν την αξιοπρέπεια πρώτοι" μην κάνεις αυτό που κοροϊδεύεις.


Δεν είναι καιρός για αβρότητες και ανωτερότητες, το καταλαβαίνω.

Δεν είναι όμως καιρός ούτε και για να κυλιόμαστε από μόνοι μας σαν γουρούνια στις λάσπες. Δεν κοροϊδεύουμε έτσι ούτε τους ίδιους μας τους εαυτούς. 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ