Το τρέιλερ της ταινίας για τη 17 Νοέμβρη (είναι αποκαρδιωτικά απαίσιο).

Facebook Twitter
0

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί η κινηματογραφική της μεταφορά μοιάζει έτσι:

Το πιο αστείο είναι η συμμετοχή της Dreamworks σε όλο αυτό (μόνο που δεν είναι η ακριβώς κανονική Dreamworks...) αλλά και οι φήμες ότι θα παίξουν και μεγάλοι χολιγουντιανοί αστέρες όπως ο Άντονυ Χόπκινς.

Αντιγράφω απ' την Espresso (μιας και το Sight & Sound και το Variety δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα...):

Χόπκινς και Γουίλσον έτοιμοι να μπουν στη "17Ν"

Μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης οι Αντονι Χόπκινς και Ρίτα Γουίλσον!.. Λάμψη από Χόλιγουντ αναμένεται να δούμε στην ελληνική παραγωγή του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαθεοδώρου «17Ν the movie». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρόεδρος της Dreamworks Corporation Worldwide, Φοίβος Μωρίδης έχει κάνει προσωπικές επαφές με τους ξένους κορυφαίους πρωταγωνιστές προκειμένου να μπουν στο καστ και να δώσουν ακόμη περισσότερη λάμψη στην ταινία που αναμένεται να κάνει πάταγο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αν όλα πάνε καλά και ευδοκιμήσουν τελικά οι συζητήσεις, θα δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τον βραβευμένο με Οσκαρ Αντονι Χόπκινς και την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον. Και οι δύο έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτή την παραγωγή, οπότε δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πουν το πολυπόθητο «ναι» και να πάρουν μέρος στην ταινία. Αλλωστε, υπολείπεται το 60% των γυρισμάτων, που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα σε Ιταλία και Παρίσι.

Προχθές το βράδυ, μάλιστα, σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Dreamworks Corp. Worldwide με την OCC Productions στην παραγωγή, διανομή και διάθεση της ταινίας. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν και το τρέιλερ-φωτιά της ταινίας. Οπως ανακοινώθηκε, η ελληνική παραγωγή θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 17 Νοέμβρη 2012 στην Αθήνα και στις 18 Νοέμβρη στο Λονδίνο. 

Μεταξύ των πρωταγωνιστών στο πάρτι βρέθηκαν ο Σπύρος Φωκάς, η Ναταλία Δραγούμη και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, καθώς και φίλοι του σκηνοθέτη και των ηθοποιών, όπως οι Κώστας Βουτσάς, Νίνα Λοτσάρη, Καίτη Γαρμπή, Κατερίνα Παπουτσάκη, Βλάσης Χολέβας, Γιάννης Λύρας και Στέλλα Καλλή. 


----


ΜΙΑ DREAMWORKS, ΜΑ ΠΟΙΑ DREAMWORKS...


Η πρωτοκλασάτη αυτή παραγωγή της Dreamworks CorpWorldwide κατάφερε να μπερδέψει πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους που θεωρούν ότι η Dreamworks του Σπίλμπεργκ φτιάχνει την ταινία. Κι όμως όχι : 

Στην πραγματικότητα μιλάμε για μια άλλη εταιρία, που ένας θεός ξέρει πώς και δεν έχει φάει καμιά μήνυση για το όνομά της, που το σάιτ της (γραμμένο σε περιστασιακώς κακά αγγλικά και φτιαγμένο με κιτς γραφικά που θυμίζουν τέλη '90ς) δείχνει πως δραστηριοποιείται σε χίλιους δυο τομείς, από παιχνιδάκια στο ίντερνετ μέχρι τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Νομίζω ότι βλέποντας κι αυτό το κομψοτέχνημα όλοι καταλαβαίνουμε γιατί στο πάρτι της εταιρίας για την παρουσίαση του φιλμ 17Ν παραβρέθηκε εκτός των άλλων η κυρία Νίνα Λοτσάρη...

Που πρωταγωνιστούσε άλλωστε και σ' αυτό... >> Ένα Τρελό Συγκλονιστικό Σινεφίλ Διαμαντάκι [not!]

*Απ' το Έθνος, όταν κατάλαβαν ότι πίσω απ' την μαϊμού Dreamworks ήταν Κύπριος επιχειρηματίας και όχι ο Σπίλμπεργκ. Ευχαριστώ τον κύριο Στυλιανό:

Διευκρινιστικό δημοσίευμα για την εταιρεία «Dreamworks»

Διευκρινίζουμε ότι η πασίγνωστη αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών «DreamWorks Animation L.L.C.» ουδεμία σχέση έχει με την ταινία «17 Ν» ή οποιονδήποτε από τους συντελεστές της

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας που καταχωρίσθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στην ενότητα ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον τίτλο «Με τη χολιγουντιανή υπογραφή της Dreamworks - Γυρίζουν ταινία για τη 17 Νοέμβρη», διευκρινίζουμε ότι η πασίγνωστη αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών «DreamWorks Animation L.L.C.» ουδεμία σχέση έχει με την ταινία «17 Ν» ή οποιονδήποτε από τους συντελεστές της, όπως ρητά η ίδια αναφέρει σε επιστολή της προς την εφημερίδα μας.

Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία «DREAMWORKS CORP. WORLDWIDE» δεν έχει καμία σχέση με την ανωτέρω εταιρεία.

Ζητούμε συγνώμη για τη σύγχυση που τυχόν δημιουργήθηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ