ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η μουσική του Μάνου Λοϊζου δεν έχει ανάγκη κανέναν Επενδυτή.

Facebook Twitter
0

Το διάβασα στο twitter της Μυρσίνης Λοϊζου:

"Λοιπόν η απόφαση βγήκε και είναι αρνητική. Το cd θα κυκλοφορήσει στον «Επενδυτή» χωρίς την δική μου άδεια, αλλά με την άδεια της ΑΕΠΙ, η οποία έχει συμβόλαιο με τον Γιαννίκο να κυκλοφορεί ότι θέλει, παρόλο που τα μέλη της έχουν να πληρωθούν 3 χρόνια από αυτόν. Σημείωση: στο δικαστήριο δεν είχα την παραμικρή υποστήριξη από την εταιρία του πατέρα μου, ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ. Το συγκεκριμένο θέμα με τον Επενδυτή δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό. Στα ασφαλιστικά μέτρα δε ζήτησα χρήματα."

Πολλά ακούγονται για την ΑΕΠΙ, τις συμφωνίες των εφημερίδων και τα πνευματικά δικαιώματα και είναι σίγουρα κουφό ότι κανείς (ούτε το δικαστήριο, ούτε η εφημερίδα, ούτε η ΑΕΠΙ, ούτε η δισκογραφική εταιρία!) δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη συγκατάθεση της κυρίας Λοϊζου.

Πάντως είναι σίγουρα ενδιαφέρον πως μετά την επιστολή της Μ.Μ. με την οποία ζητούσε απ' το Πασόκ να μην χρησιμοποιείται ο "Ήλιος" του σπουδαίου συνθέτη απ' το κόμμα (επιστολή που έκανε θέμα συζήτησης τον Λοϊζο, αυξάνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου), η εφημερίδα έτρεξε να εκμεταλλευτεί το όνομα και τη μουσική του, ελπίζοντας να κάνει μεγάλες πωλήσεις.

Τη στιγμή που στο ίντερνετ πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει ανεπίσημη καμπάνια για το μποϊκοτάζ του Επενδυτή, ζήτησα από τη Μυρσίνη να μας πει δυο λόγια για το θέμα.

(Και θα το κάνει, αργότερα.)

...................................................................................................................

[Αν δεν έχετε ακούσει τη Γαλάνη και τη φωνή του Λοϊζου να κάνουν "ντουέτο" σε παραγωγή του Κωνσταντίνου Βήτα, το κομμάτι επάνω αξίζει. Η μέρα εκείνη δε θα αργήσει.]

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ