Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα φορτηγάκια που μόλις κάηκαν στο Σύνταγμα έκαναν... ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΜΑΖΩΝ?!

Facebook Twitter
0

Πριν λίγη ώρα, κάηκαν και κάτι φορτηγάκια στο Σύνταγμα. Όταν το είδε ο Θεόφιλος Δουμάνης στην τηλεόραση, μου είπε: "Δεν ήταν τυχαία φορτηγάκια αυτά. Τα είχαν σταμπάρει. Διάβασε τρελό σενάριο!"

ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" [Macedonia's No1 blog!]

Τι είναι αυτά τα φορτηγάκια στο Σύνταγμα; Τι ρόλο παίζουν;

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ(ΟΤOMAN), ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ, ΖΑΛΑΔΩΝΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ.




ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΥ" Ή ΑΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΧΑΑΑΡΩΝΟΥΝ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.


ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΖΑ, ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ".


ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

....................................................................................................................

ΥΓ. Και μια μέρα μετά, τα φορτηγάκια πυρπολήθηκαν από κουκουλοφόρους και ησυχάσαμε...

ΥΓ2. Στα σχόλια του ποστ μου, εδώ πιο κάτω στο ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ, βάζω μια συλλογή των πιο απολαυστικών σχολίων που γράφτηκαν χτες στο έγκριτο μπλογκ TA XALIA, σχετικά με το θέμα του ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ